- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
chegauvara #40612 üzenetére
És mennyi rendszermemóriád van? Talán kevés és az a baj.
-
válasz
chegauvara #40577 üzenetére
Catalyst helyett NEM lehet ATT-t használni, lévén az előbbi a vga driver, az utóbbi pedig csak egy utility program.
-
válasz
MATEO6600 #40192 üzenetére
Bírom az ilyen hozzászólásokat.
1. a 4830 már most is szinte kevés az 1600-os felbontáshoz, a 3850/256 meg aztán pláne
2. a nyáron már kevés lesz a 4830, de vedd meg nyugodtan olcsóbban, nem leszel előrébb, mint most a 3850-el
3. én addig is minden játékot maxon tolok a 4850-emmel, és röhögök azokon, akik megszivatják magukat és rontják a játékélményüket, mert csak butítva tudják elfogadhatóan futtatni a játékokat (persze ez nem vonatkozik arra, akinek egyszerűen nincs több pénze)
4. minek vennéd meg hülye módon 15-20-ért a 4830-at a nyáron, amikor 5 év múlva már úgyis egy mozijegy áráért megkapod?ezt csak úgy ingyen hozzáteszem: ha nem húzod a procid, akkor még a 3850-re is felesleges váltanod
-
válasz
karell2324 #40153 üzenetére
Biztos egy lowend procit akarsz egy ilyen kártya alá tenni. Bár ha fel tudod húzni 4 giga környékére, még jó is lehet.
-
válasz
chrisnorman #40076 üzenetére
Már miért kéne elbírnia a tápnak? A 12V-s ágain mennyi teljesítményt tud leadni a táp? Nézd már meg mi van ráírva.
-
válasz
bmwk1200s #40047 üzenetére
E mellé a proci mellé felesleges HD3850, valszeg a proci miatt nem fog semelyik új játék jól futni.
Még esetleg betolhatsz a gépbe egy X1600-ot, de ez a max amit érdemes. Hidd el, ha ebbe a gépbe teszel egy 3850-et, akkor majd a falba fogod verni a fejed, hogy miért játszhatatlan egy csomó játék. Sőt, sok játék már el sem indul a procidon, mert kell nekik SSE2 parancskészlet, amit nem ismer a procid. -
válasz
chrisnorman #40030 üzenetére
A Gigabyte Superb 460-al fog menni, azt vedd hozzá.
-
válasz
chrisnorman #39980 üzenetére
Olvasd el mégegyszer, hogy miket kérdeztem.
-
válasz
chrisnorman #39974 üzenetére
Milyen tápod van egész pontosan (típus, teljesítmény)?
Rádugtad a vga-ra a tápcsatit?És amúgy meg mi történik ha bekapcsolod a gépet?
-
válasz
Bunker #39929 üzenetére
Igen, lehet gyárilag hibás. Sőt, a legtöbb hiba nem azonnal jelentkezik, lehet hogy pár óra, vagy pár nap, esetleg csak pár hónap használat után.
Azt azért hozzátenném, hogy ha nem tisztességes úton jutott hozzá az eladó és te megveszed, akkor ezzel te a bűnözést támogatod.
-
Monitor driverekben hiba nem lehet, ugyanis azok a driverek valójában nem driverek, mivel csak annyit információt tartalmaznak, hogy milyen felbontásokat és képfrissítési frekvenciákat tudnak kezelni a monitorok. Ezt gyakorlatilag csak beírják a registrybe, semmi más nem történik, és semmi mást nem használnak illetve futtatnak.
-
válasz
Joci?? #39367 üzenetére
Igen, csak ugyanannyi memóriát fog használni a másik is. És azt se feledd, ha betolsz még egy vga-t, attól még nem fog megduplázódni a videomemóriád (a játékok meg minden más továbbra is összesen 256MB-t fog tudni használni; még akkor is, ha 512MB-s a másik kártya). Szóval hiába lesz nagyobb a számítási kapacitás, a vga-k hátat fognak dobni nagyobb felbontásban és sok textúrát igénylő játékoknál/grafikai beállításoknál. Tehát jobban jársz, ha eladod a 3850-et, és veszel egy gyorsabb 512MB-s vga-t (amúgy már csak a CF megbízhatatlansága miatt is).
Azzal meg egyetértek, hogy meg kell tanulnod keresőt használni.
-
válasz
katt777 #39335 üzenetére
"A MINDEN a magyar nyelven azt jelenti, hogy minden, nincs kivétel. Grafika esetén a "minden grafika maximumon" nyelvtanilag egyértelműen minden grafikai beállítás maximumra állítást jelenti, azaz a szűrőkét is. Már megpróbáltátok 1x megmagyarázni, hogy a minden az valójában nem minden, de már akkor sem sikerült, mert én tudok magyarul."
Ebben azért szerintem nincs feltétlen igazad, mert a MINDEN-t nagyon sokan a játékon belüli beállításokra értik (AA és AF nélkül), ráadásul nem is mindig lehet a szűrőket állítani játékon belül, sőt, ha minden igaz egyre ritkább.
-
-
válasz
lombika #39279 üzenetére
Hát, nekem most ugyanez a gondom, csak éppen 4850-el. A CCC indításnál kiírja, hogy non supported GPU, és választhatok, hogy elindítsam e az Advance view-t. Ezután persze nem történik semmi. 8.11-es CCC-vel minden oké. Az a röhej, hogy tegnap még minden ok volt, de újra kellett installálnom a drivert, és azóta ez van (többszöri uninstall, pucolás és újrainstallálás után is). Szóval kapja be az ATI, nekem elegem van a a kártyáiból.
-
válasz
westcoastog #38911 üzenetére
Nagyon kevés a procid hozzá (kb 3 GHz duplamagossal már játszható).
TomBoy: a tesztedből nem jön rá, hogy mennyire processzorlimites a GTA4.
-
válasz
ész ventura #38812 üzenetére
Ja értem, arra jó lesz a 4670, bár én személyesen még nem barbiztam (legalábbis mostanában nem
).
katt: azért egy szeretünk Barbi játéknak csak nem lesz Crysis szintű grafikája a következő 2-3 évben. Ha meg mégis, ront egy kicsit a grafikai minőségen, és meg van oldva.
-
válasz
ész ventura #38804 üzenetére
A 4670 király kari, de ne feledd, mi szóltunk, hogy 1680-as felbontáshoz mind a 3850, mint a 4670 már kevés lesz.
-
válasz
ész ventura #38786 üzenetére
1680x1050-es felbontáshoz szerintem már nagyon minimum a 3870.
-
-
válasz
s7evcsenko #38641 üzenetére
Ha nem menne a venti, már megfőtt volna a kártya. 80 fok még nem túlmelegedés a 3870-nél, még az ICEQ hűtős karim is felment 70 fölé terhelés hatására. A 48 fok meg végképp jó terheletlenül. Egyébként nagyon könnyen leellenőrzheted, hogy megy e a venti, egyszerűen vedd le a gépház oldallapját, és sasold meg a ventit (pont a legegyszerűbb megoldás nem jutott eszedbe?).
Az meg megint csak egy dolog, hogy nem jelzi ki a venti fordulatszámát. Ez még nem jelenti azt, hogy nem is pörög a venti. -
-
válasz
norbalia87 #38468 üzenetére
igen, a pentium dual core 2x annyit eszik, mint egy core 2 duo
-
Emberek, egy 120-130W-t fogyasztó procihoz azért még FSP-ből sem ajánlanék 350W-set!
-
válasz
sambora #38453 üzenetére
Nem! Felejtsd el a Codegent!
Egy tisztességes 450W-s tápot nemigen kapsz meg 10 rugó alatt.Hogy mi történik ha beteszed a gépbe a karit? Valamelyik a következő közül:
1. nem indul be, fekete marad a kép, csak a ventik búgnak
2. rögtön tönkremegy a táp
3. rögtön tönkremegy a táp, magával rántva néhány cumót a gépből
4. beindul a gép, csak 3D alkalmazásnál (játéknál) lefagy minden
5. beindul a gép, csak 3D alkalmazásnál (játéknál) meghal a táp
6. beindul a gép, csak 3D alkalmazásnál (játéknál) meghal a táp és magával ránt mást is
7. egy ideig normálisan működik a gép, majd az 1-6 pontok egyike következik be
8. minden normálisan működik hosszú ideig (ennek adok mondjuk 1% esélyt) -
válasz
norbalia87 #38434 üzenetére
Nana, az a 2 magos intel lehet akár Pentium D is...
-
válasz
TomBoy1986 #38426 üzenetére
Én nem akarok bekapcsolódni a vitába, de a 9. pontban linkelt tesztben nem látok Sempront. Én vagyok vak? Na meg ha figyelmesebb lennél, tudhatnád, hogy Katt 8xAA-val, és nagyobb felbontással tolja az Obliviont (a tesztben nincs AA és csak 1280-as a felbontás), és így teljesen más eredményeket kapunk (a cikkben felsorolt legtöbb procin játszhatatlan).
-
Úgy néz ki, hamarosan lecserélem a jó kis 3870-em egy 4850-re, RIP 3870...
-
"Sikerült egy romantikus éjszakát együtt tölteni a 16e ft-ért kapható msi oc 3850-el."
Izlések és pofonok. Én a feleségemmel szoktam romantikázni.
Tényleg, és hogyan ment? Úgy simogattad, mint a reklámban a kocsiban űlő ürge a TV távkapcsolóját?
És komolyak a szándékaid?
-
válasz
bakosgabor57 #38299 üzenetére
Általában Palmolive tusfűrdőket használok.
De viccet félretéve, semmilyen registry vagy rendszercleanert nem használok, és soha semmi problémám sincs (a temp fájlokat kézzel is ki tudom törölni).
-
válasz
HolyFire #38277 üzenetére
Fel van téve a .NET framework 2.0?
bakosgabor57: cleanereket hagyjuk, a legtöbb hiba ezek használata után lép fel, mivel a legtöbbjük hibázik, és szükséges registry bejegyzéseket is eltávolítanak (amúgy nem regfájlokat, hanem bejegyzéseket).
dcsabesz: még a 3850 is túl erős a procidhoz, nemhogy a 4850. Szóval ha választani kell, akkor az előző.
-
válasz
eclipse006 #38267 üzenetére
Az NFS-ek többségébe úgy tudom, hogy nem is működik az élsimítás, talán ezért néz ki rosszul.
-
válasz
eclipse006 #38241 üzenetére
-
válasz
katt777 #38226 üzenetére
Én nem értek egyet mindennel, de nem akariok itt vitatkozni, szóval inkább nem is írok többet erről a témáról.
emre: teljesen igaz, a hitelfelvétel kifejezetten káros, egy két kivételtől eltekintve (pl: lakásvásárlás). Nekem pl. csak lakáshitelem van (bár az is csak 1500Ft havonta), na meg persze ott a hitelkártya, de mindig max 10-20 ezer Forintot költök, amit a következő hónapban be is fizetek, így nincs kamat (persze itt is van ritka kivétel).
-
válasz
katt777 #38212 üzenetére
Ez sajnos nem ilyen egyszerű. Ha nem veszünk semmit, az ugye a fogyasztás csökkenését jelenti (egyébként ez megy most végbe). A fogyasztás csökkenése a termelés csökkentését jelenti, hiszen nem lehet eladni a terméket. A termelés csökkentése pedig elbocsátásokkal jár, hiszen senki sem fog nem dolgozó munkásokat tartani. Az elbocsátások pedig további fogyasztáscsökkenéshez vezetnek, ésígytovább. Ördögi kör. Ez megy most végbe a világon, és nagyon nehéz megállítani.
-
válasz
norbalia87 #38165 üzenetére
VGA memória hőmérsékletét? Van egyáltalán valami, ami kijelzi? Próbálkozz ATT-vel, ha az sem jelzi ki, akkor semmi sem fogja.
-
válasz
gtasystem #38125 üzenetére
Nincs leértékelve.
Továbbá ez a C2D mintegy 20-30%-al nagyobb számítási kapacitással bír az ugyanakkora sebességű AMD-s procinál. Ha ezt így összeszorzod, már majdnem ugyanott vagy ár/érték arányban. Arról nem is beszéltem még, hogy az E5200 megeröltetés nélkül megy akár 266-os FSB-vel is, ami máris 3,3GHz-t jelent (feszemelés nélkül).
-
válasz
aleister #38085 üzenetére
Az az, vertical refresh. Ez tulajdonképpen a monitor másodpercenkénti frissítéseinek száma (mint az FPS). Ha ezt bekapcsolod, akkor a driver mindig megvárja, amíg kirajzolódik egy teljes kép, és csak az után engedélyezi kirajzolni a következő frame-t, így maximalizálva az FPS-t. Ezzel el lehet kerülni a kép "megtörését/elcsúszását" is.
-
válasz
pakos85 #38070 üzenetére
Milyen az alaplapod pontosan (pontos típus)?
Amúgy ha 2db nagy PCIE csatlakozó van az alaplapodon, akkor elképzelhető, hogy az egyik x16-os, a másik x4-es (még ha mindkettő ugyanakkora, akkor is). Ha viszont csak egy nagy PCIE csati van a lapodon, akkor ez valszeg rossz hír neked, mert szinte biztos, hogy az a csati csak PCIE 4x-es. De mint kérdeztem, írd le a pontos típust, és megsasoljuk.
-
-
válasz
aleister #37794 üzenetére
A Company of Heroes márpedig nagyon szereti a CPU tuningot, radikális FPS változásokat lehet elérni. Lásd a blogomban az Intel gyorsítótár csatát. Persze ha be van kapcsolva a vsync vagy maximalizálva van a játékban az fps, akkor tök mindegy mit csinálsz, mindenesetre a demó változata nagyon érzékeny a CPU órajelre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest