- Google Pixel topik
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
rollins
őstag
válasz
Gucunja #29206 üzenetére
hát egyik sem jó párosítás
ha Amd akkor inkább már am2+ lap
HD3850-hez minek sli lap?
650sli-ds4 -hez úgy látom még nincs olyan bios, ami ismerné az E7200-at. Szerintem inkább vegyél gigabyte p35-ds3 lapot az E7200-hoz, de tudni kell hogy milyen bios van a lapon -
rollins
őstag
válasz
- = Zk = - #27516 üzenetére
Megnéztem az ultra_graphic_mode-t, az már azért túlzás..., annyira nem tetszik :>>
-
rollins
őstag
válasz
katt777 #27480 üzenetére
Élsimítást nem tud a stalker hdr-nél nálam, ATT-vel állítottam, de nem vette figyelembe a játék, mert semmit nem csökkent az fps, ezért gondolom.
Viszont ami még szomorúbb, hogy ATT -ben 16x Aniso-ra állítva leesett az átlag fps 26-ra. Játékban az anisonál teljesre van húzva a csúszka, ott nem tudom mennyi lehet, talán 8x-os max. Még szerencse, hogy 8x és 16x között nem látok különbséget látványban. De ahogy nézem az x-bit labs-on, a 3870 is "csak" kb 10 fps-sel gyorsabb
Ezzel be is fejezem a stalker fps-kémlelő kalandot. -
rollins
őstag
Megnéztem Stalkert hd3850-en, hm 1280x1024 minden maxon, kivéve az élsimítást (aszem az dx9-ben nem is működik hdr-rel), átlag 38,8 fps, a minimum fps 27 volt. Azt hittem jobban fog menni. A 8.5 driver-nél írták hogy kb 20% dx9-ben gyorsulás ha hdr is be van kapcs, vagyis full dynamic light. Ennek ellenére szvsz semmit nem gyorsult, ha régebbi teszteket nézem, vagyis ott is 37 fps volt az átlag. Azért ez is egy vga izzasztó játék, viszont szvsz elég jó néz ki.
-
rollins
őstag
válasz
ricsy888 #27364 üzenetére
Kipróbálod, ha megy, akkor nem kell venned erősebbet. Később rá érsz venni, ha úgy látod. Nekem egy A64 X2 4600+ (90nm, 89W) (2700mhz-re húzva) és X1950GT (tuningolva) röhögve vitte az fsp 350pnf, pedig az többet fogyasztott mint a mostani.
zozoz1: Ez az, csak dőlj be a marketingnek. hihetetlen... 3870 X2-höz egy 450 fsp is elég... Nem codegen-ről van szó, fsp-ről -
rollins
őstag
nálam 8.5 katával csökkent a cod4 demóban az átlag fps, nem is keveset: -10fps
-
rollins
őstag
válasz
katt777 #26969 üzenetére
Amúgy ATT nem kezeli a feszültséget, tehát bármit állítasz be, 1.3 V-on fog menni (vagy 1.327-en, attól függ ,milyen bios van a karin
De neki 3850-ese van ha jól látom, amin 1.214V a gpu alapfesz. Nem tudom milyen a mostani ATT, de valamelyik betaval a HD3850-en 1.254V -ra lehett emelni. Nem sok, de az is valami. -
rollins
őstag
válasz
petyuska74 #26464 üzenetére
A menüben a szaggatásra a megoldás írva vagyon itt a témában (kereső). [link]
Nekem xp sp2 alatt semmi problémám nem volt 8.4 katával.
katt777: Vegyen vistát? Az aztán jó gondolat..... -
rollins
őstag
válasz
foreveryoung #25184 üzenetére
Arra vagyok kíváncsi milyen alaplapban megy (szerk: látom ASUS P5E) a 2 vga és hogy játékok alatt működik -e CF rendesen? Csak azért kérdezem, mert egyre olcsóbb lesz a 3850, illetve minél több tapasztalatra lennék kíváncsi, hogy érdemes -e CF lapba invesztálni (péld x38), vagy tényleg a wc-be lehúzható dolog ez a kétkártyás megoldás. katt-nak nem jött össze, nem tudom még kinek van, eddig egyedül csak abu85 nem panszkodott, teljes a káosz a fejemben ezügyben. (amúgy ha játékok alatt jól megy, én magasról le*nám a 3dmarkot)
-
rollins
őstag
válasz
foreveryoung #25180 üzenetére
3dmark nem megy vagy játékok alatt sem megy a cf? Felraktad ezt a hotfixet?
-
rollins
őstag
-
rollins
őstag
Ha nagyon akartok tuningolni, ott az újabb ATT Beta, amivel picit lehet emelni a gpu feszt is a 3850-en (talán a 3870 -en is), Rivatuner-rel meg vissza lehet állítani 1 kattintással az alap órajeleket, feszt, powerplay-t, stb. monitorozni is jó mind a kettő. Ez is már volt írva sokszor korábban, csakhát ugye a visszaolvasás. :> De előtte gondoskodni kell a megfelelő hűtésről ATT vagy RivaTuner.-rel vagy modosított bios-szal.
-
rollins
őstag
válasz
Xirtam #24976 üzenetére
Uu, bocs már össze is kevertelek L!NK->Q3 -val, nem tudom hogy sikerült, neki akartam írni, de te is kérdezted a hűtést.
Azok a 3850 sapphire biosok, amit katt777 linkelt, úgynézem "eredeti" bios, még 2007-es , azzal nem sokat érsz, mert az lehet most is a vga-kon. Tulajdonképen mindent leírtak a programokról, mit mire lehet használni. -
rollins
őstag
válasz
Xirtam #24969 üzenetére
Persze hogy hűti, hogy mennyire azt nem tudom, de azért simán fel lehet nyomni a ramokat effektív 2000mhz-re, vagy többre, de kérdés megéri -e, meg jobb azért az óvatosság. Sajnos ez a hűtő 1 slotos mint látod, nem fújja ki levegőt, de azért megteszi. Ha rendesen van szabályozva a hűtés, hogy hatásos legyen, akkor aránylag jól hűt, csak kissé hangos lesz, de játék hangja közben nem zavaró szvsz. Egyes 256mb-os 3850 sapphire-hoz van bios, amelyik jól vezérli a ventit az 512mb-os nem tudom van -e. Láttam a Sapphire fórumán Gr33nGecko-nak elege lett az egészből a szerinte retardáltak beszólása miatt
és abbahagyta a supportot, de remélem a a hd38xx bioseditorral lehet állítani vagy esetleg ott van még az ATT vagy a Rivatuner.
Az X2 2.8ghz cpu szvsz elég. Ha olcsón veszed, megéri, de azért megnéznék egy Nvidia vga-t is hasonló árban. Cod2 nem tudom hogy megy, az már régebbi játék. CoD4 meg elmegy a 3850-essel 1280x1024-ben extra textúrával is átlag 40fps, főleg ha a tied 512mb-os, talán jobban is megy. Crysis az 1024x768 -on highon menni fog, persze az eléjén még elég jól bírja, utána meg khm...,(csak ne a 8.3 driverrel).
Sry ha hosszú volt, csakhát nem olvastok vissza... -
rollins
őstag
válasz
Foglalt név #24943 üzenetére
Hányinger az egész. Akár mehetne a süllyesztőbe.
L!NK->Q3: Ref. hűtés nem a legjobb és nem is olyan halk. De lehet ellen tenni: vagy Att, Rivatuner -rel, vagy BiosEditorral állítani a venti szabályozásán. -
rollins
őstag
válasz
TomBoy1986 #24809 üzenetére
nem kérdeztem meg, csak tippem van, biztos félnek hogy még lejjebb megy az ára (vagy csak nV -ra váltanak), amúgy én sem örülök hogy ennyire olcsósodik, ahogy ott írták, lassan már csak pár tábla csoki ellenében fogják őket adni :>
-
rollins
őstag
válasz
MZsoltee #24791 üzenetére
Tuning lutri, de 760mhz -et biztos megy a zafír gpu, van akinél többet (780-800), ramok meg effektív. 2000mhz-et, az újabb béta ATT-nél van rá mód, hogy picit lehet emelni a gpu feszt. Amúgy én ritkán tuningolom.
A vga hossza ha nem tévedek (most nem tudom megmérni) kb olyan hosszú mint a X1950pro/gt-k vagy a 8800GT. -
rollins
őstag
válasz
TomBoy1986 #24788 üzenetére
pécsi adok-veszekben egyszerre 3-an (vagy talán már 4-en) akarják eladni a 3850-et 25k körül, ebben csak az furcsa, hogy 1 napon hírdették
MZsoltee: nem tudom mennyiért mennek most X1950GT-k. Amúgy Sapphire HD3850 256MB PCI-E -hez, a PN : 102-B34003-00-AT SKU: 21121-00 -hez már van rendes ventivezérlős bios, kicsit hangos ha 60% felett forog, de engem nem zavar játék közben -
rollins
őstag
válasz
MZsoltee #24786 üzenetére
9600 nincs benne úgy látom, de ezt itt már sokszor linkelték: computerbase
láttam lokalban meg sokan megszabadulnának tőle áron alul, kitört a pánik -
rollins
őstag
Ezt hogy csináltad?
Nálam 8.3 -mal 1024-ben is **rul ment a demó, 8.2 -vel, de főleg 7.12 hotfix-szel azért jobb volt. Nemrég benyomtam a demóba a Pinto - Ultra High Quality Custom Config V1.3 FINAL , ezen intenzívebb a hdr, meg valahogy pofásabb a környezet, 1024x768-ban 8.3 driverrel 20 fps az átlag.
-
rollins
őstag
válasz
Bundás22 #23367 üzenetére
Na de mi van ha mindenki rád hallgatna és én csak 1 múlva vagy később akarom eladni és pont akkor döglenének be sorba, mert mindenki 90 vagy afölötti hőm-n izzasztotta? Nem egy jó reklám. Honnan tudod előre mi lesz akkor? Még ha 10ezer is lesz akkor, az is pénz és nem hiányzik, hogy egy helyi vevő az eladás után nem sokkal, hozzámvágja a vga-t, mert pont nála döglött meg.
Hogy őszinte legyek, nem tudom mi helyzet a mai vga-kal, mennyit bírnak. Ha gondolod kérdezd meg fLeSs, vagy rudi-t, valamelyik írta az egyik vga-teszt témában tavaly, hogy is van ezzel a hővel és garanciával, ha nekem nem hiszel. Soknak találom a 90 fokot. Volt mikor még a szagát is éreztem ilyen melegen, matrica lejött, az egész nyák forró volt, nem hiszem hogy használ neki. Bizony észre is vettem hogy belassúlt, elkezdett szaggatni játék alatt, kilépek, megnézem, akkor még Rivatunert használtam, ami pont akkor valamiért nem pörgette ventit és hoppá, 98 fokot is elérte. -
rollins
őstag
válasz
#41133696 #23172 üzenetére
7.12-es és azt updateltük 8.1, 8.2, 8.3 -ra
Ezt hogy érted hogy updateltük? Nem uninstalláltátok az előzőt, hanem rátelepítettétek a többit? Mert ha igen, ne csodálkozz hogy kupleráj van. CCC -t használni szokás vagy ízlés dolga, de szerintem használja az, akinek 2 anyja van. (ez az amd/ati-nak szólt elsősorban). Szerencsére van már hozzá Ati Tray Tools [link]
Ha félreértettem, akkor bocs.
szerk: TomBoy1986 már leírta kb. -
rollins
őstag
válasz
katt777 #23167 üzenetére
Nem akartam itt már megint offolni, de elküldtem ha már leírtam:
Szerintem te sem gondolod komolyan, hogy olyan szar a Phenom, mint ahogy beállítod. Igaz hogy párszor elkente a száját még a Kentsfield is pc-n, de azért nézz már rá az árcédulájára és hogy mit tud többszálas programok többségében. Nem mindenki játszik. A K10 mégha nem is lett akkora durranás, mint ahogy reklámozta az AMD, de azért a többutas szerverekben, többszálas programok alatt kimutatatja a foga fehérjét. A TLB címfordítási hiba meg úgy kellett nekik, mint púp a hátukra. Ennek ellenére nem olyan borzasztó az ár/érték aránya. Szerintem ezt te is tudod, csak most ott rúgsz bele virtuálisan az AMD -be, ahol tudsz, mert nem megy nálad a CF. -
rollins
őstag
válasz
TomBoy1986 #23132 üzenetére
Itt meg inkább a pénzügyi gondokról és csökkenő eladásokról adtak hírt.
-
rollins
őstag
válasz
fagy53 #23038 üzenetére
SuperPi-re még fLeSs is azt írta, hogy erősen Intel-re optimalizált, nem mérvadó.
Tény hogy gorsabb a C2D, de annyira nem estem hanyatt tőle. Tetszik meg minden, az e4300 feszemelés nélkül megy 2.8ghz-en, ez már 1ghz tuning, ilyet mondjuk nem tud az Amd. Ha most visszacserélnék egy amd-re, mondjuk 6400+ -ra és nem tudnám megnézni semmilyen programmal mi van a gépben, lehet észre sem venném.De azért nem biztos hogy visszacserélném.
-
rollins
őstag
válasz
katt777 #22942 üzenetére
3870 X2-vel van tapasztalatod? Na látod. Azokra mintha nem panaszkodnának annyit. Már az az érzésem, hogy rajtad kívűl már nincs itt olyan, akinek CF-ben menne. Eladod a 2db 3870-et és veszel 1 db X2 -est. Hm? Vagy veszel valamilyen bika Nvidia vga-t és meg van oldva a problémád és nem kell minden nap leírni, hogy milyen szar a CF. Nem jó ötlet?
Nem kell félre érteni, teljesen megértem hogy átba**nak érzed és hogy nagyot csalódtál, de lehet is tenni ellene a vga cserével. -
rollins
őstag
Szerintem szard le a 3dmarkot. Játékok alatt mit tud? Ha ott sem működik, az gáz. X2 CF tényleg pénzkidobás, hacsak nem történik valami ugrás az eljövendő catalystban.
TomBoy1986: quake warsban nem zavaró, de lehet hogy máshol igen, mint ahogy írtad. powerplay az már akkor megszűnik működni, ha tuning van. -
rollins
őstag
válasz
katt777 #22914 üzenetére
id Software motorjait elég jól optimalizálták szerintem. Quake 4 (+patch) volt úgy tudom talán első többszálas engine, ahol volt is értelme a 2 magos cpu-nak. Quake Wars (+1.4patch) elég jól fut multiban is, alig van lag és elég jó graf beállításokkal is mehet multiban.
Na szóval, 8.3 catalyst és megnéztem ATT-vel is (1.4.7 1159) quake wars-ban, nyílt terepen tényleg ritkán, de épületekben ha nem nagyon rohangálok, max séta, akkor visszaveszi az órajelet 300mhz-re huzamosabb ideig is. Amúgy játék közben sem nagyon melegszik. Fear-ben például az elejétől a végéig max gpu sebességgel megy és ott jobban is melegszik. -
rollins
őstag
válasz
TomBoy1986 #22904 üzenetére
TomBoy1986, proci985: nem csak töltés közben, hanem játék közben is volt jó párszor 300mhz és 50 fokos a gpu. Ha mégsem igaz, akkor a RivaTuner hazudik.
-
rollins
őstag
válasz
proci985 #22900 üzenetére
cod4 -re gondoltam, crysisban még anno nem gyorsult nálam tuning miatt. A legfurább gpu terhelés az opengl-es quake wars-ban van nálam, gyakran a gpu 300mhz-en jár, vagyis a powerplay is közbelép játék közben, de nincs semmi teljesítményvisszaesés. Úgy látszik az opengl-es játékok kevessebbel is beérik.
-
rollins
őstag
válasz
i are robot #22873 üzenetére
HIS elég jó márka és ez a leggyorsabb gyárilag tuningolt 3870. Hogy mi történik vele 1 év múlva, azt senki sem tudja megmondani.
-
rollins
őstag
Ezt Abu85 szokta írni. Nem értek hozzá, de annyi igazság lehet benne gondolom, hogy RV600 -ra lehet alapozni, ha bejön az Ati/Amd számítása, de ez is csak "ha". Ha így lesz, Nvidiának tényleg át kell tervezni a gpu-t, így Atinak már meg lesz az az előnye, hogy van már tapasztalata az ilyen felépítésű vga-val.
flesS, rudi a ph-n azért megjegyezte párszor, hogy amíg Nvidia az úr a piacon, addig az történik amit ők akarnak és ki tudja meddig tehetik ezt meg.
Semmi bajom a zöldekkel, bár volt pár gusztustalan húzásuk a gyártóik fele is. Amúgy egyik cég sem egy jótékonysági intézmény. -
rollins
őstag
válasz
athomi #22845 üzenetére
Már két napja próbáltuk.
Mennyit bír max..., nem néztem, csak 760mhz -en próbáltam 1.254V-on stabil volt, alapfeszen meg nem volt az (1.214V). Szerintem 780mhz is könnyen meglehet, de most nincs kedvem nyaggatni. Ja és oliba írta itt feljebb, hogy 1.254V-nél többet nem ad az ATT.
TomBoy írta, hogy 1.326V-at kap a 3870 gpu-ja alapból.
#22849 oliba: Vagy csak nem törik magukat össze. Mindenhol van versenyképes vga-ják már elég jó áron. Ez van. Ők a górék a piacon. -
rollins
őstag
Felraktam ezt a rettegett 8.3 -as katát win xp -re. A 8.2-vel a quake wars -ban voltak hibák, remélem 8.3-mal már kijavították.
-
rollins
őstag
Kösz, ezt el is felejtettem. Csak arra gondoltam hogy ha a 2db 3850 256mb vga CF-ben (bár ahogy olvasom sok a gond a 2db vga-s CF--nél) szerencsés esetben hozza a 8800GTS sebességét, akkor olcsóbban a 3850 X2 nem lehet talán olyan rossz. [link] Hogy igaz -e, azt nem tudom...
-
rollins
őstag
válasz
Foxmulder89 #22594 üzenetére
3dmark06 alatt már gyorsabban forgott a gyári venti, mint normal esetben tuning nélkül. 80% -on már elérte párszor a 68 fokot, egyszer 69 is volt, de legtöbbször 67 fokot láttam. Tuning nélkül 70% ventivel 67 fok szokott lenni. Nagyobb feszt már nem merek neki adni, így is örülök hogy ennyit bír, szerintem 780mhz is meg lenne, de most nem nyaggatom tovább. Amúgy Rivatunerrel 1 kattintással (Defaults) vissza lehet állítani alapórajelre és hogy powerplay is menjen, remélem a 3d max gpu feszt is visszaállította.
-
rollins
őstag
válasz
edeleny #22592 üzenetére
Jé, tényleg úgy néz ki, hogy működik ez az ATT gpu feszemelés 3850 -nel is, mert most gond nélkül ment nagyobb órajellel. Mondjuk az enyém nem is egy sebességhuszár, eddig gondja volt 760mhz-en, most 1.254V-ra állítva stabil volt. 3850 alap gpu 1.214V legalábbis a bios szerint, ATT -ben a következő meg 1.254V. Nem sok ez a 3850-nek?
-
rollins
őstag
válasz
Foxmulder89 #22587 üzenetére
Én nem nyaggatnám annyira, de ez csak én vagyok. Erre a feszemelős ATT (Ati Tray Tools) -re kíváncsi leszek mintha valaki írta volna hogy 3870-nel nem megy még(?), 3850-nel talán, de csak 0.02 -t sikerült állítólag. Ati Tool nálam eddig mindíg lefagyott, ha csak 1mhz -t húztam, akkor is.
-
rollins
őstag
válasz
Foxmulder89 #22583 üzenetére
1 játék alatt nem hibázik? Próbálj többet. Péld CoD4 vagy Fear demót ha van, ezekkel nálam hamar kiderül, ha túl nagy a tuning. Főleg a Fear-nél jön elő ha a vram nem bírja.
Hát akkor nem tudom, CoD4-nél ha a gpu nem bírja, nálam mindíg kilépett vagy csík és fagyi. -
rollins
őstag
válasz
Foxmulder89 #22533 üzenetére
Cod1, talán kicsit a CoD 2 is. De a CoD4 is? A csudába, ezt akkor sem értem.
-
rollins
őstag
válasz
Foxmulder89 #22530 üzenetére
Az a Q3 mi akar lenni, csak nem quake 3?
Mert az már elég régi opengl motor. CoD4 meg soha nem volt opengl-es. [link]
-
rollins
őstag
válasz
VinoRosso #22479 üzenetére
Elég gáz hogy így kell kínlódni a CF miatt. Lehet hogy írták már, de még megpróbálnám: Catalyst uninstall, reboot, DriverCleaner, reboot, valami registry pucoló péld: a Registry Booster 2 (uniblue), reboot. Utolsó értelmes 7.12 a 7.12 hotfix, feltelepíted, reboot. Ha nem megy, akkor **ög az Amd.
-
rollins
őstag
Másnak nincs CF, akinél jól is működik 2db vga-val?
-
rollins
őstag
válasz
R.B.Riddick #22445 üzenetére
Nem vagyok teljesen képben, de: Stream processzorok mennek 1.3GHz felett g80-tól. A textúrázók is a shaderproc órajelén járnak?? 24 textúracímező, 48 textúraszűrő van péld a g80-as gts-ben.
Atinál R600/RV670 -ben 320 shaderproc van, igaz ez gpu órajelén jár és 16 tmu van mellette. -
rollins
őstag
válasz
R.B.Riddick #22438 üzenetére
Te ki vagy? Csak nem az egyik banolt?
Regisztrált
2008-03-31 15:07, azaz 0 napja ― újonc -
rollins
őstag
válasz
Sk8erPeter #22263 üzenetére
Nem Bundásra értettem, hanem katt777-re. Nem ártana ide egy takarítás...
-
rollins
őstag
válasz
Sk8erPeter #22211 üzenetére
Aki meg máshogy érti, az funkcionális analfabéta, szerinte. : >
-
rollins
őstag
válasz
Bagira01 #22049 üzenetére
Ha ez a crysis menüje, akkor lehet hogy csak az .sfd media fileok kavarnak be, ilyen előfordult az újabb radeonokkal, nálam is, és még sokaknál.
A játék mappájában a Game\Localized\Video\ -ban nevezd át az .sfd videókat, akármi másra, például: .sfd.atnev legyen a kiterjesztésük. Erről itt már sokszor írtunk, csak mostanában nem került szóba.
Játék alatti sebbeségre CF esetén meg valami más lehet a megoldás, többiek talán jobban tudják. -
rollins
őstag
válasz
katt777 #22002 üzenetére
Azt jó lenne megtudni, hogy működik -e majd azzal a bios-editorral és kirakni valami jól látható helyre. Még nem próbáltam. Sok ember hűtési problémáját megoldaná. A 0.96 Beta bios-editor nálam el se indul, a 0.95 Beta az jó még. A sapphire fórumosokól kapott biost beolvasva a 0.95beta-val, a Threshold=41 fok, Steepness= 52%. Állítólag a steepness beállításra tojik rá, lényeg a threshold (ezt írta itt valaki, csak elfelejtettem ki volt az).
-
rollins
őstag
válasz
Bundás22 #21995 üzenetére
értenek ezek hozzá
Szerintem meg inkább felháborító hogy Ati ilyen szarul állította be a hűtést. Sapphire-osok szerint az Ati-tól kapták a biost, ők sem örülnek neki, bár röhely hogy úgy kell kuncsorogni egy jobb bios-ért. Talán az újabb bioseditor-ral már lehet állítani. Nem hinném hogy egészséges az a 90 fok. Aki péld. meg más oprendszert használ, annak esélye sincs Rivatunert használni, de ugyanígy felforrósodik péld memtest86 alatt is, mint írták. -
rollins
őstag
Akinek ilyen Sapphire 3850 256mb pcie vga-ja van: PN:102-B34003-01-AT , SKU:21121-00 itt a jó ventiszabályzós bios, hozzá az atiwinflash.
Vagy ahogy DeSanto írta, a Sapphire fórumán lehet kérni Gr33nGecko -tól
katt777 #21986: milyen Hűtés modolt bios -t ajánlgatsz te a sapphire 3850 vga-hoz? -
rollins
őstag
válasz
Sk8erPeter #21958 üzenetére
Ismerjük, sütni is lehet rajta. De van a Sapphire PN:102-B34003-01-AT hoz már olyan bios, ami rendesen pörgeti a ventit. Vagy az Ati Radeon HD38xx/HD36xx Bios-Editor 0.95 amivel lehet állítani a fordulatot.
-
rollins
őstag
válasz
TomBoy1986 #21710 üzenetére
4 hónap alatt 20 ezret csökkent az áruk, hogy röpül az idő. Ez már jó ár, de legtöbb kereskedő még drágább árcédulával adja és így *opás az olcsó 9600GT mellett most perpill. Most már ideje lenne itthon is elindulnia mindenhol 38xx áreső lavinának.
-
rollins
őstag
válasz
katt777 #21687 üzenetére
Amit írtál hogy oblivion, ut3-ban nem gyorsul, hát sok teszt szerint meg igen, jelentősen gyorsabb volt. Netán lefizették szerinted például firingsquadot vagy az anandtech-et?
Nem lehet hogy user hiba van nálad?
Elhiszem hogy vannak problémák a CF-fel, de ennyire?
WesTM: ja, már nagyjából megválaszolta. -
rollins
őstag
válasz
katt777 #21357 üzenetére
Na még 1x. Cpu score -ról nem írt. Lehet hogy valamit összekevert, nem tudom.
Ezeket találtam így hírtelen HD3850-re: E6750@3ghz A64 X2 3.1ghz
Az a 4600 3,2 ghz-es c2d-val amit Bundás írt, kicsit fura, hacsak nem az 1mb -os L2 c2d miatt van, passz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest