- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Sanci789 #29143 üzenetére
Mindig tetszik, amikor ilyesmit olvasok: "Crossfire-t ugyan a szakértők eddigi tesztjei alapján nem ajánlhatjuk még nyugodt szívvel, ezt a gondot biztosan kijavítják a közeljövőben a Catalyston dolgozó mérnökök"
Aztán nagyvonoalúan "feledkezzünk meg róla", amikor kiderült, hogy a CF már megint/még mindig lassabb, mint egy VGA.
Viszont amilyen szar az SLI, végképp nem tudom, miért hajt rá az Intel, főleg, hogy ott van neki bajnak a CF.
Mindenesetre ahogy elnézem, 3870-ről 4850-re nem éri meg váltani. Amúgy 8800GT-vel 14320 pontot is elértem anno. -
bakosgabor57
őstag
válasz
Sanci789 #28258 üzenetére
Vártam volna valami történetet,na nem egy regény körítéssel...csak valamit.Ez a "csak nyomd" egymás után jellemző a Codmastersre.Talán egy kis vállveregetés a csapatfőnöktől.Amúgy grafika,fizika szerintem egyben van.
Amúgy érdekes,hogy nagyritkán belaggol,de úgy,mintha lassított felvételt néznél,először azt hittem én nyomtam félre valamit,de nem(vagy igen?),másnak is csinálja? -
Beowulf_78
addikt
válasz
Sanci789 #27066 üzenetére
Sanszos.
Bár ami nekem köll az majd Szeptember-Októberben gyün. Meglátjuk milyen lesz a teljesíménye, és szükség lesz e akkora teljesíményre. Ha igen, és az anyagiak is adottak lesznek, lehet 4870 X2 tulaj leszek.
Ha bármi közbejön akkor Február Márciusig tuti nem cserélek.
Az biztos hogy nagyot fog ütni a 4870 X2, kérdés az mennyibe fog itthon kerülni, mennyire lesznek jók a kezdeti driverek, és milyen játékok jönnek amik esetleg ki is fogják használni azt a bődületes teljesítményt.
Samanbacsii: A vízzel várjál jó sokat.
Nekem a Sapphire a gyári hűtésével ebben a rekkenő hőségben Idle 36-41 fok, Load 55-60 fok. Minek ide víz?
-
Komplikato
veterán
válasz
Sanci789 #24064 üzenetére
2007 augusztus óta benne van a DX10.1 preview a DirectX SDK-ban, a fenti teszte nem tudom azzal csinálták e (mármint a legutolsó SDK-val), vagy az SP1-ben benne vagyon a DX10.1? Másrsézt a 2-3 havi rendszerességgel frissülő DX9 csomagban is benne lehet(et), max. átlaguserek nem tudnak róla. Vagy lehet simán Vista frissítésbe betették ...
-
katt777
félisten
válasz
Sanci789 #18552 üzenetére
Mint a viccben: Rózsi, ki az aki így válogat?
Neked semmi sem jó?
Mit segíthetnék ennél részletesebben? Nincs floppyd (ne vedd magadra, de én mindig mosolygok azokon, akik elfelejtik, hogy vészhelyzetben semmi nem ér többet egy floppy meghajtónál a gépben), nincs CD-d, nem használsz pendrive-ot, nincs külső floppy meghajtód, akkor én mit tehetnék? Esetleg töltsd le az EasyBoot programot, és böngészd át a dokumentációját, hátha segít. Én nem használtam, de állítólag jó, és egyszerű.
Neten találsz boot-image fájlokat is CD-ről indításhoz, mert sok mindenhez létezik boot image, amit csak fel kell írni egy CD-re.
Esetleg ATI winflash-t is megpróbálhatod hasonló opciókkal, de nálam nem kerülte ki a hibát, azaz nem volt hajlandó frissíteni.
Vagy vegyél egy floppy-meghajtót, és akkor még jó szolgálatot tehet máskor is (pl. tesztelésnél). Úgy a legtisztább a gép, ha floppy-ról boot-oltál be. -
katt777
félisten
válasz
Sanci789 #18496 üzenetére
Leg1szerűbb:
1. C:\atibios könyvtárba kicsomagolod/bemásolod az atiflash 2 szükséges fájlját és a biost
2. Bootolás pl. Windows ME lemezről, PC indítása CD-ROM támogatás nélkül (vagy azzal)
3. belépsz az atibios könyvtárba (cd C:\atibios)
4. innen futtatod az atiflash-t a megadott paraméterekkel.megj.: Külön CD-re is felmásolhatod a cuccot (ha nem lenne C:\-d), boot-olsz a bootolhatóról, kicseréled, aztán frissítesz a másikról, mert a "DOS" ramdrive-on van.
Vagy pendrive, vagy külső floppy, stb.
Boot-olható CD készítéséhezz előbb ki kell venned a boot-szekciót egy CD-ről, amelyet aztán (pl. Nero-val) felírhatsz egy másikra, ennyiből be is boot-olhatsz róla. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Horizon Forbidden West
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest