- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
Hmmm, oks elismerem h. az ATI-nak bizony a legerősebb kártyája,ettől független egy 8800gtx eleve nem is sorolható vele egy kategóriába kb a gts és a gtx közti résbe van bepozicionálva, ettől független nézztük meg a dolgok mostani állását, crysis-en kivül ugyebár mindent nagyon szépen visz, kijön a crysis ami nem picit nyújt többet a mai játétkoknál grafban (idáig mindeki aki tolta csak dícsérte a látványvilágot) aminek persze ára van, nagy ára, ráadásul nem értem a panaszokat, ahogy itt a fórumban olvastam 1280*1024ben High-on 32fps megvan átlagban, és nem esett 25 alá, ami azt jelenti h. folyamatos és játszható, ami nem rossz. Plusz ugye mégcska demó, nem mintha a csodát várnám majd a teljes verzióból de ebben az esetben 1-2+ fps sokat számíthat.
bernyo Kell 100fps? ott a cf és az sli és használj low resolutiont és ott van. Nem tudom h. singleben miért nem elég kb 40
Azt se hinném h. rosszul van optimalizálva, te meg hol játszottál vele h. a hl2ben szebb volt a víz?...Soak Végre valaki

-
bernyo
csendes tag
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
Egyetértek ez_meg_azzal. Szerintem is elvárható lenne, hogy a legerősebb kártyák legalább 1280-ban mindent vigyenek fullban min 60, de inkább 100 frame-val.
Mondjuk a fejlesztők a hibásak, hogy ilyen game-kat írnak. Egyébként szerintem a crysis nem annyival szebb mint a far cry volt, mint amennyivel lassúbb. A víz pl ma már kifejezetten csúnya benne, hl2-ben pl. sokkal szebb a víz (és gyorsabb is). HW meg SW gyártók egymást rángatják felfelé, hogy mindig vegyél új vidkarit, stb... -
Soak
veterán
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
Ultra a legerősebb dx10-es vga, és az sem tud sokkal többet. Majd a final-t kell birálni optimalizácio szempontjából, ez még csak egy félig beta demo.
szerk : amugy meg nem tudom miért várja el mindenki ,hogy ilyen látvány 100fps-el fusson
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen routert?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Milyen program, ami...?
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- ASUS DUAL RTX 2060 SUPER EVO V2 8GB Garanciával!
- ASRock Phantom Gaming RX 6950 XT 16 GB GDDR6 Kiváló állapot, garanciás (2026.04.29)
- Dobozos Asus GeForce GTX 1080 8 GB -os VGA kártya AkciÓÓ!
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Lenovo Legion Go Z1 Extreme + kiegészítők 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Azt se hinném h. rosszul van optimalizálva, te meg hol játszottál vele h. a hl2ben szebb volt a víz?...
Mondjuk a fejlesztők a hibásak, hogy ilyen game-kat írnak. Egyébként szerintem a crysis nem annyival szebb mint a far cry volt, mint amennyivel lassúbb. A víz pl ma már kifejezetten csúnya benne, hl2-ben pl. sokkal szebb a víz (és gyorsabb is). HW meg SW gyártók egymást rángatják felfelé, hogy mindig vegyél új vidkarit, stb...