- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KOKO5
csendes tag
Emberek a 2900-es szériát teljessen el kell felejteni!Nekem is (volt) de csak a probléma volt vele....melegedett mint állat,driverekkel folyamatossan probléma volt,a fele memoria hibás ez egy elperecezett széria az biztos!Pedig biztam benne!
-
KOKO5
csendes tag
válasz
keszegduda #8677 üzenetére
Ja vagy a 3850!Lóvé függő!Lett volna 60 rongyom azt vettem volna.........de nem volt!
-
KOKO5
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Leirom nektek a véleményemet ,tapasztalataimat az ATI 2900 GT vidikártyárol!!
Nos megjött a kicsike szép nagy doboz, batár kártya ,négy lemez hozzá stb.....
Beszerelés megkezdésekor tudatosodott bennem ,hogy át kell rendeznem a ház belsejét hogy beférjen.Megoldottam.Rádugtam mindent inditottam ,faja minden.A kicsike csak a hozzáadott illesztővel volt hajlandó elindulni.....7.11-ről fogalma se volt....a frissitésnél majd kiváncsi leszek elfogadja-e.Persze ....már nyomtam is fel a duty 4 -et,Jerichot,Timeshiftet,Crysist,Prostretet,Gears,....a joságokat!Amit lehetett azt DX 10_ben
Játékinduláskor kapásból opciok,video beállitások......alapba 1280,meg full minden!
Én levettem 1024-re mert nekem elég, nem szeretem ha kicsik a dolgok.Fps-t nem mértem
de 10-év játékos múltal megállapithatom,hogy ez a kártya amit oly sokan FIKÁZTAK az elöbb leirt beállitásokon rezzenésmentessen futatta a játékot.Kivétel crysis mert annál a levettem egy effektet....ami homályositja a képernyőt mikor célzokÉs ez igy frankó is!Teljessen játszható volt.......volt minden ugrottam...meg maximum speed...meg pörgés forgás...pánik...egyebek!Az elözző kártyámon ...1600xt ezek a dolgok nehézkesek voltak még lebutitva is.
Tehát eddigi meglátásom az,hogy nem is olyan rossz kártya ez!Ára 42000 ft A 8600gts nél erösebb ,8800gt-nél meg jóval gyengébb.Én bátran ajánlom a kártyát annak aki megelégszik az 1024x768...2xAA..2xAF beállitásokal.+feltólva maxra a texturát.Nos ennyit a kicsikéről......ja a hütést azt meg kell oldani valahogy,mert azóta nem fűtök a szobában!Hali -
KOKO5
csendes tag
válasz
Gaboman #8486 üzenetére
De az 1950xt-vel nem játszod a bioshockot dx 10-ben!És pedig oriási különbség van 9-10 között.....mert cimbimmel összehasonlitottuk két gép egyszerre ment enyém 9-ben övé 10-ben volt nekem 1600xt neki 8600GTS......pfff...volt különbség....úgyhogy ez rossz duma.Nekem mindegy hogy hivják dx10 vagy kispistajózsinak az a lényeg az enyém nem támogatta azt az efektet(eket) amit az új kártyák tudnak!Meg már irtam 1024x768-ban nyomom ,bőven elég, a teszteken meg 1280-tol nyomják 1600-1900-ig meg full AA+full AF!
Szerintem bőven elég a 2xAA+2xAFAz fps meg ha már 40 az már játszható........ugytudom 25 ig érzékeli a szem utánna márcsak méréssel derited ki az fps-t.Viszont multinál már kevés a 40 fps az igaz!
-
KOKO5
csendes tag
Nem akarod elküldeni a vidikártyádat egy pár napra?Csak addig mig meg nem jön a futár azt visszaküldöm.....Oké?Remélem nem Nvidiád van!
-
KOKO5
csendes tag
válasz
banderasz77 #8479 üzenetére
Nálam 1024x768 ban fog működni a kicsike,meg max teszek neki egy 2xAA meg 2xAF-et.Igy azért már jó lessz nem?Ha csak egy picit erösebb a 8600gts-oc-tól már jó lessz nekem.Hehehehe.Huuuuuu de várom már!Jajjjjjj!Mikór jön már!!!!!!Nem fogom kibirni!!!!
-
KOKO5
csendes tag
Hello!
Nos megrendeltem egy webáruházból a 2900 GT-t 42000 misiért!Hahaha szerintem jó lessz!Vagy van valakinek tapasztalata eme kártyáról?Bizok benne,hogy nem fogok csalodni!A teszteket nézve erösebb a 8600gts-nél de gyengébb a 8800gts-nél.Szerintetek?
http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=201&grp=3
ATI RADEON™ HD 2900GT -
KOKO5
csendes tag
Hali!
Vidikártya vásárlás elött állok és kiváncsi lennék mi a véleményetek az Ati HD 2900 GT vidikártyáról!Szerintem a 8600 GTS-nél erösebb a 8800 GTS nél gyengébb,legalábis ha jól néztem! 45000 ft az ára!Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest