- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD_ok
őstag
válasz
tgulyas #8516 üzenetére
Nem gyorsabb, az eddigi tesztek alapján, viszont ahogy X Factor is mondta, kevesebbet melegszik, kevesebbet fogyaszt, 55 nm-es chipje van, viszont igy lehet, hogy tovább lehet húzni, ha van benne tunungpotenciál.
Összességében sztem sem érdemes, csak ha az ára nagyon alacsony lesz az XT/PRO-hoz viszonyítva.
X Factor: mi ujság a táppal? Elég neki a tied?
-
Fel
addikt
válasz
tgulyas #8025 üzenetére
Akkor ott vmi nem stimmt. Rakd fel az ATIToolt inkább, azzal tudod rendesen, hőfoktól függően szabályozni a fordszámot. A settings-ben 65 fokhoz csak 31% ventifordulat van: kép Ha Neked itt más értékek jelennek meg akkor írd majd át ezekre.
Te vagy az első tulajdonosa a kártyának?@banderasz77: mármint a 38asokra? Nemhiszem, ennek túl nagy lesz a gpuval érintkező része azokhoz... inkább a sima HR 03 lehet esélyes azokra (szerintem). Amúgy nagyon jó hatásfokkal dolgozik: nem melegszik fel annyira mint a gyárival és terhelés csökkenése után gyorsan vissza is hűl.
-
Fel
addikt
válasz
tgulyas #7988 üzenetére
Hali!
Nekem akkor csinált hasonlót a gyári hűtővel, mikor lefixáltam, hogy 20%-on működjön 2d-ben (500/1000MHz órajelek)... Nem figyeltem oda és szép csendben felszökött a GPU hőmérséklete 95 fokra..csak arra eszméltem, h 100%-on pörög a venti.
Az a 63 fokos gpu környezet sztem sok, akkor a gpu-d legalább 15 fokkal melegebb kell legyen...
A kolléga javaslatával ellentétben, én nem ajánlanám, hogy fixáld a fordszámot, nagyon melegszik ez a gpu... (jobb hozzá sem nyúlni)
(Ha mégis szeretnéd állítgatni, akkor ATitool 0.27b2 fan setting fülén tedd, mert ott a gpu hőmérsékletek függvényében állíthatod a ventillátor teljesítményét.) -
Xelo
addikt
válasz
tgulyas #7401 üzenetére
kijövünk egymással. 1280×1024 max MOHA, Bioshock, Counter-Strike Source, Day of Defeat Source, Team Fortress 2, Clive Barker's Jericho..
van pár software amit nem szeret, azokat ugyan arra való "más" cég termékeivel lehet helyettesíteni. már javították is rendesen, kezdetben letölt vagy 40 frissítést
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Elektromos autók - motorok
- EAFC 25
- No Voice in the Galaxy
- További aktív témák...
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest