- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Tehát idejöttél, rögtön ebbe a topikba, és témától függetlenül bejelentetted, hogy a 2900-asok szarok, és adjuk el/dobjuk ki (kb.).
Megyek is rögtön a G92 topikba és teszek én is egy ilyen bejelentést. Ezek után nyilván zárni fogják a topikot, mert bölcs tanácsomra a ph-n senkinek sem lesz többé 8800 GT-je...
-
HolyFire
aktív tag
Hááát....akkor elég szerencsétlen lehetsz...nekem semmi gondom nincs vel.....jahh és emellett szarrá van tuningolva....gpu 870-en, memória 2160-at bír nekem....Nagyon jól tuningolható és rengeteg plussz teljesítmény van benne...Az tény hogy nem a legújabb...dehát havonta változik ez a piac...Egyedül a fogyasztására lehet rosszat mondani... de most az nem is tudom plussz 30-40 watt szerintem senkit sem vág földhöz....nem tudom ez menniy plussz lehet a villanyszámlában....
Majd ha újra lesz a piacon illen ár/teljesítményú kari akkor esetleg elgondolkoztató lenn egy csere....de 40-nél többet sosem adnék videokarirét..... -
Gaboman
nagyúr
Óriási,szinte alig van a 2900XT-n is,kipróbáltam még annó Vistán,hát szinte észrevehetetlen volt a Dx9 és Dx10 közti külömbség.
De a GT-n az lesz a bajod hogy hiába teszed majd rá a Dx10-et,jól kiakasztja majd a karidat mert a GT kevés hozzá hogy Dx10-ben használd!
Manapság a Dx10 még nincs sok jelentősége,esetleg annyi hogy jól megfogja az összes karit és élvezhetetlenné teszi a gamek sebességét.
Ha a 2900GT vagy 1950XT között kellene választanom biztos hogy az 1950XT venném! -
Gaboman
nagyúr
Nem szabad 2900GT-t venni!
Nem igazán jó kártya az 1950Pro-val van egy szinten kb.
Akkor ennyiért simán 3850-et fogsz kapni,csak még kell rá várni,vannak itt a PH eladó 8800GTS 320 esetleg 640-es kártyák,vagy 2900Pro karik is.
Nézz utána az ApróhírdetésekbenApró jobban jársz mint hogy a GT-be fektess bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eredeti játékok OFF topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest