Hirdetés
- Yettel topik
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- Apple iPhone 17 - alap
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picco
addikt
válasz
DrDody
üzenetére
core 2 jobb szvsz, ezzel nincs is baj, de nezd csak meg azt a tablazatot...nem olyan rossz az amd sem

en egyedul azert nem valtottam mert megszoktam az amd-t...nincs kedvem mar beletanulni az inteles dologkba, talan majd ha kovetkezonek konfigot valtok, mert ahogy elnezem a phenomokbol semmi sem lesz, a rendes lap is draga hozza, jatekban nem is hozza azt amit elvarok tole tehat valsz kovetkezo konfig intel lesz, de majd meglatjuk.mod: OFF
-
Picco
addikt
válasz
DrDody
üzenetére
jajj, azt ne mondd mar hogy ha magasabb az orajelem akkor gyengebb lesz az eredmeny

aajanlom figyelmedbe a PH! phenomos tesztjet, ahol jatek alatt nezik, az en procim mivel F2-es Windsor tehat ugyanaz a mag van benne csak nem 3200mhz hanem 3000...nezd hozza a core2-khoz....rajon meg a core-ra a tuning de nem sokkal gyengebb mint hiszed
sot egy e4500-nal megkockaztatom hogy jatekok alatt jobban teljesit...bar ezt tudja a franc.
ezzel a hozzaszolassal veletlenul SEM akarok amd vs. intel vitat, nem errol van szo! -
-
Armando_19
őstag
válasz
DrDody
üzenetére
Nincs.60ért akarta adni, de mikor mutattam neki, hogy 55ért már új 8800GT 512-t lehet venni, kicsit lelankadt a lelkesedése.A következő kérdése már az volt, hogy ha 45-ért adja, átveszem e tőle.
Szóval ha valakinek kell egy HD2900PRO 512/256bit, lehet hamar eladó lesz az enyém. -
m4rc!
őstag
DE! 20 év helyett csak 10-et fog menni!
Ne aggódj emiatt bírják a gyűrődést rendesen, megfelelő hőmérsékleten tartod nem lesz semmi baja, a legtöbb még alapfeszen is elég jól tuningolható, de ez már télleg nem ez a topic, küldj privit bátran Nekem vagy itt másnak, sztem mindenki szívesen segít!X Factor: megelőztél

-
X Factor
addikt
Nem, nem jó, de nem tudom miért húzós a core2....,,,, 17k Huf dobozos új e2180, Lapot meg itt nézel hozzá ph-n, vagy p35 chipsettel asus p5k vagy giga ds3, vagy ha régebbit, akkor 965öset használtan 15k-ért... Olcsóbb mint az amd rendszer, és erősebb is.
Ha árak érdekelnének vagy bármi más küldj egy privit.
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- 27% - ZOTAC RTX 4080 SUPER AMP Extreme AIRO 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- nVidia RTX2060 6GB, alig használt
- Gigabyte GeForce 760 4 GB -os VGA kártya ! aKCIóó!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bontatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Másfelől azonos órajel mellett is gyorsabbak a core2-esek.