- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar_
addikt
válasz
Gaboman #8080 üzenetére
Vista64 alatt sokkal játszhatóbb lett a Crysis demo a hotfixel. 1152*864 0AA,0AF highon , shadow mediumon , Textúra , shader very highon GPU teszt alapján avg. 30.8FPS.
XP 1280*1024 0AA,0AF Minden high, shadows medium 7.10 : avg.32.5FPS
XP 1280*1024 0AA,0AF Minden high, shadows medium 7.10+hotfix : avg.36.95FPS
Ez kb. 14% a GPU teszt alapján , de egyébként a játékban többnek tűnik , szerintem több is.Ha az új driver átlagosan ilyen teljesítménynövekedést fog eredményezni , az azért már egész jó lesz.
-
Ragnar_
addikt
Ehh mégis csak van csodadriver ?
-
-
Ragnar_
addikt
[link] Teszt Catalyst 7.11 béta driverrel. Nem sokminden változott. Valószínűleg már az új 3800-asokra optimalizált a driver
-
Ragnar_
addikt
NFS Pro street demo minden highon 1600*1200 AF 2*AA-val kb.30-35 FPS szal játszható.
-
Ragnar_
addikt
válasz
Gaboman #7525 üzenetére
Az NV nagy előnye , hogy pl. a Crysist is nagy valószínűséggel NV karival fejlesztették. A G80 már elég régóta jelen van a piacon , Az R600 meg még nem annyira. Ha az R600 ra is fejlesztenének játékot , tehát eleve arra optimalizálva írnák , nem kizárt , hogy az architektúra előnyei megmutatkoznának , de így inkább hátrányként jelentkezik. Az UE3 pl. jól fut a karin dx9-ben legalábbis. Azért már nagyjából látható , hogy mire képes az R600 a mostani játékokban , én is bízom benne , hogy driverből javítható a teljesítmény még , a dx10-ről nem is beszélve. Az 1900 , 1950 szériát nem ismerem igazából , annál is driverekkel értek el teljesítményjavulást?
-
Ragnar_
addikt
válasz
Tuco Ramirez #7514 üzenetére
Azért a parallax mapping nem olyan rossz , a keréknyomoknál , meg a kiemelkedő kavicsoknál. Az érezhető FPS esés megvan dx10-ben is ugyanúgy.
-
Ragnar_
addikt
válasz
Tuco Ramirez #7511 üzenetére
Nem is beszélve arról , hogy a dx10 efekteket (very high) simán meg lehet jeleníteni XP alatt. És itt van hamarossan a dx10.1
-
Ragnar_
addikt
válasz
ez_meg_emaz #7504 üzenetére
1600*1200 high - GPU- 12/23/28 CPU- 10.2/23/30.6
-
Ragnar_
addikt
válasz
Foxmulder89 #7500 üzenetére
Megvan , le kell tiltani a másodlagos kijelzőt , akkor megy. kb. 10/42/60 a min/average/max framerate 1024*768 maxon.
-
Ragnar_
addikt
válasz
Foxmulder89 #7500 üzenetére
Persze. Megnyomok egy gombot és kiírja , hogy a "Rendszer nem találja a megadott filet"
-
Ragnar_
addikt
válasz
ez_meg_emaz #7494 üzenetére
A hang nekem nem szokott szaggatni. XP-n vagy Vistan?
-
Ragnar_
addikt
válasz
ez_meg_emaz #7493 üzenetére
Nem olyan biztos az. Ha használt egy alkatrész - a tápom - akkor a felét már buktam is , szal több lenne az a táp azért. Pl. FSP Epsilon 800W ATX/EATX tápegység - 42k
Szal én is azt mondom , ha a crysist veszem alapul akkor a 2900XT bukta.
-
Ragnar_
addikt
válasz
Foxmulder89 #7492 üzenetére
Az addig oke , de ha elindítom akkor egy dos ablak és kész. Nem fut le a teszt.
-
Ragnar_
addikt
válasz
ez_meg_emaz #7480 üzenetére
Én azért várok még vele. most már úgy sem lehet normális áron eladni , aki meg úgy dönt , hogy CF-t használ annak megéri majd megvenni amikor már csak kb. 50k-t ér.(holnap
) Meg addig jöhet egy csodadriver
és hopp, fut a Crysis 50FPS-el.
-
Ragnar_
addikt
válasz
ez_meg_emaz #7471 üzenetére
Én kb. 1 hónapja vettem az XT-met , de ha akkor 8800GTS-t vettem volna kb. ugyanannyiért akkor azért kicsit lehet , hogy én is be lennék kattanva
Viszont Crysis alatt gyenge a 2900XT.
Szerencsére az UE3 egész jól fut a karin.
-
Ragnar_
addikt
válasz
SzlobiG #7211 üzenetére
Én is kipróbáltam a demot , de csak dx9-be. shadow mediumon , többi highon , 1024*768-ban viszonylag játszató , de sűrűbb jeleneteknél lemegy az FPS olyan 20 körülire is. A fizika nagyon korrekt lett benne szerintem. Akkor ez VGA limit lehet , mert a te procid olyan 3.6GHz-en megy , ha jól tudom.
-
Ragnar_
addikt
válasz
keszegduda #6548 üzenetére
Jah akkor alaplapot. Vagy biosfrissítéssel is megy az upgarde 2.0-ra. Esetleg van már most is PCIE-EXP. 2.0 Alaplap ?
-
Ragnar_
addikt
válasz
Overlocker #5504 üzenetére
Én AMDGPU Clock Toolt használok , de a 65C° kicsit durva , nekem a szenzor szerint 46C° 2d-ben. 3D-ben hány fok kb. az alap 65C°?
-
Ragnar_
addikt
válasz
Overlocker #5494 üzenetére
Plusszfesz biosból ? Nekem az XTm megy 850/900 - on , legalábbis magasabb órajelen még nem próbáltam.
-
Ragnar_
addikt
válasz
lordring #5398 üzenetére
Nekem ezelőtt Asus 7900GT VGA-m volt , ahhoz adtak egy progit , amelyiken be lehetett állítani, hogy hőmérséklet függvényében kb. mennyit pörögjön a venti , plusz be lehett állítani egy hővédelmet is , ami vagy sípol , vagy kikapcsolja a gépet , ha túlmelexik a GPU. NV driverben olyan 110 C° körüli a hővédelem alapból , ha jól tudom , viszont hallotam már olyan VGA-ról amin beállt a venti és meghibásodott a GPU.
-
Ragnar_
addikt
válasz
Gaboman #4626 üzenetére
Nézd meg a UE3 teszteket , ott a 8800Ultrával van egy szinten. Másrészt ki milyen játékokkal játszik. Engem pldául nem nagyon érdekel , hogy a Call of Juarez meg mondjuk a Lost Planet gyengébben megy az 2900XT-n. Crysis bétában ha jól tudom kb. 30min-40max FPS ---> 30min-50max FPS a különbség egy 2900XT és egy 8800Ultra között, ami az árdifferenciát is figyelembe véve nem vészes. Az Nvidiának már kiforrottabbak a driverei , és igazából dx10-es játék még nincs is. A MoH és a Bioshock 1600*1200 - ban nem igazán erős procival is jól játszható. (35-70FPS)
-
Ragnar_
addikt
Én is úgy tudom , hogy hogy csak a 2950 széria lesz dx10.1 - es.
-
Ragnar_
addikt
Kipróbáltam a Bioshock demoját a 2900XT-men , nos így más kicsit a játékélmény , mint anno a 7900Gt-men. Minden maxon 1600*1200 vsync on , konstans 60FPS a legtöbb helyen , de sűrű jeleneteknél lemegy 50-re.
-
Ragnar_
addikt
Habár Call of Juarezben és World in Conflictban elég aggasztó a dx10 teljesítménye. (23 és 8 FPS)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest