- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #8428 üzenetére
12es agon 360 wattot bir folyamatosan, az 30 A, ha jol szamolok ily kesoi oraban. Az egyes 12es agak alatt osszesitve irja, hogy 360 watt, az csak azon agak kombinalt osszteljesitmenyere vonatkozik. 450es eseteben meg kivontam a full osszteljesitmenybol a 3.3 es 5 volton leadott teljesitmeny, igy vilagosodtam meg. Mert itt mar PR-oskodnak s nem merik odairni a szerencsetlen 25 ampert, nem is mutat jol egy 450es tapon, az biztos
mod: off s persze aludtam egy jot kozben.
-
venember83
nagyúr
válasz
X Factor #8419 üzenetére
A tapod max folytonosan 24.5 ampert tud, specsheet szerint. Csak, hogy tisztan lassunk, ne csak a 14A "+" 15A legyen kepben.
460as Zalman +8 A, 360as is +2A.
500as BS2-n is ket 6os pci-e csatlakozo van
Fekszek, jo ejt, kellemes tovabbi tippelgetest!
mod: erre reagaltam: Istenem te is kezded, h. tuning nélkül lehet h. elbírná, itt a gépem, 2db12es ág, 14Aés 15A nem hiszem h. a 360as zalmi többet tud... -> es tobbet tud.
-
venember83
nagyúr
Na, meghivtak ide, de itt elszabadult a pokol, 4.7GHz-es quadrol van szo, ejnye, ott mar nem a tapon kell sporolni.
Normal korulmenyek kozt viszont egy 460as Zalman el kellene birjon egy quadot plusz egy 2900pro-t. Azt se en, se ti nem tudjatok, hogy valojaban hany 12es aga van, de valoszinuleg egy, hisz igy olcsobb gyartani. Csak kulon figyelik a vedelmi aramkorok az elosztott 12es agakat, ha barmelyiken tobb aram megy, mint a megengedett, akkor a tap lekapcsol, mivel nem tudja szerencsetlen, hogy rovidzarlat van-e, amibol ugye tuz is lehet, vagy tenyleg ennyit fogyaszt valami. A biztonsagosabb megoldast valasztottak a mernokok.
Mit akartam meg... 70A. Ezt ugye viccnek szanta X Factor? Megis mivel hutesz egy procit s ket videokartyat, ami 840 wattnyi hot termel? 2900XT coolere max 150el bir el, akkor mirol beszelunk?
Roviden ennyi. Remelem meglatogatja a topikot stol, didyman vagy Csaba_20_ es megvalaszolja a kerdeseitek, bar valoszinutlen. Megjegyzem, ha jol emlekszem anno olyasmirol beszelt stol a quad topikban, hogy valszeg alulpufferelt az alaplap vrm-je, ezert megy jobban a tuning a rendkivul eros <tulpufferelt> tapokkal, igy nem zuhan meg a proci feszultsege. Tehat nem zabal annyit egy quad, csak a szaros alaplap nem kepes megtartani a pontos feszultseget.
Kb ennyi, most pedig hajra, tepjetek szet.
mod: tevedtem, csak megjelent egy hozzaerto ember
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Revolut
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest