- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeadMen
tag
Vízhűtés van a gépemben mindenen,a radim is házon kívül van...szal nincs venti semmin se. Sztetek ha a VRM-re pakolok pár sünit (kis hűtőbordát) az számít neki vmit?
-
DeadMen
tag
Hali! Szerintetek egy 9500as phenom kihajt két hd2900 pro-t? Hogyha kicsit húzom is?
-
DeadMen
tag
Hali! Pro-nál milyen programmal tudom piszkálni az órajelet,hha csak két 6 pines tápcsatim van rajta (catalystban nincs overdrive)???
-
DeadMen
tag
uh bocs a régi hozzászólásért,csak az oldal nem jól tette időrendbe. mégegyszer sorry
-
DeadMen
tag
válasz
Salvatore #199 üzenetére
Két 6pinessel elindul. Én használtan vettem egy pro-t(Powercolor),és volt benne egy átalakító. Mmint 6 pinesre. Gyárilag nem tudom mennyit csomagolnak,de a tápomon két 6pines is volt és megy vele. Annyi,hogy a catalystban nem látszik az overdrive. Amúgy 6pines átalakítót lehet venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Renault, Dacia topik
- Építő/felújító topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Apple MacBook
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest