- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
horvathkrisz
addikt
válasz
VaniliásRönk #4964 üzenetére
hogy te mekkora egy gyökér vagy!
-
diegho
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #4881 üzenetére
számtek boltban dolgozok... 2ms lassú... legalábbis amit néztem az lassú volt. igaz láttam olyan 8-ast ami ránézésre jobb volt mint a 2-es... szóval nem tudom.
ez a bárkit belövök szöveg tipikus net dumamondjuk engem megnyugtat a tudat ha a tv-re nézek hogy ott virít a kupám a tv-s állványon.
-
válasz
VaniliásRönk #4695 üzenetére
ATT tényleg jó cucc, csak éppen a 2600-as kártyákkal nem szeretik egymást (nekem pl. helyből resetelt...) - kell várni egy újabb verziót belőle. Az AMDGPUClockTool meg pont erre az egy dologra jó - 2600-ast overclockolni.
longley: 256-os DDR3-as kártyát vegyél sztem, ha ultra-érzékeny vagy a hangra, akkor a HIS IceQ-t javaslom, ha nem, akkor jó a Sapphire is. Esetleg vegyél egy Sapphire-t és cserélj rajta hűtőt. -
horvathkrisz
addikt
válasz
VaniliásRönk #4693 üzenetére
kár hogy kifagyott a gépemben haverom kártyájával...
-
m4rc!
őstag
válasz
VaniliásRönk #4507 üzenetére
Sztem ez nem az én hozzáértésemen múlt, hanem egy ilyen mocsok kis sunnyadó Windows-Driver hibán...egyébként a monitoromhoz felesleges drivert feltenni, sőt, jobb, ha nem tesz az ember, de mind1...
-
sebestyen
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #4491 üzenetére
8600? nem inkább 8800 akart lenni? 8800 gts 320 kerül 55 kilóba helyenként újonnan!
-
válasz
VaniliásRönk #3779 üzenetére
Nem szoktam olvasni, de most ránéztem. Jól szórakoztam a két friss related cikken - művészi alapossággal kerülnek minden műszaki részletet. Csak annyi látszik, hogy a multiplatform licencelésre szánt engine-nel az Epic nagyobb fába vágta a fejszét, mint gondolták - a partnereik meg persze nem ilyen lovat akartak. Egyrészt jogosan mérgesek, másrészt nekik is lehetett volna több realitás-érzékük.
Hogy műszakilag mekkora a gond, ki tudja, de gondolom, ez platformtól függően akár erősen más-más lehet. A ''rossz a technológia'' típusú kemény magon pedig jót derültem azután, hogy tegnap esett le az állam a Bioshock-tól.
Ui: CCC-vel akkor leszek hajlandó kezdeni, ha minimum:
a) fixálnak egy .NET verziót, és nem kúsznak felfelé
b) a 200 millió file-t egy archive-ban tartják, nem x helyen a HDD-n -
AtHoS
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #3744 üzenetére
''...ráadásul minden hülyeségét ki lehet kapcsolni. (hotkey, ...''
A Hotkey-t éppen ki lehet kapcsolni, de a hozzárendelt kombinációkat sajnos nem lehet használni.
Próbálj csak beírni ALT+C -vel egy & jelet. A CCC indításához van rendelve az ALT+SHIFT+C. Ha kikapcsolod a Hotkeyt, a CCC ugyan nem idnul el, de attól még az ALT+C nem tölti be az alapfeladatát.
Van még mit javítani a CCC-n
Szerk.: Na jó, neked 6600GT-vel lehet menni fog
[Szerkesztve] -
Mayday
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #3746 üzenetére
Mennyivel gyorsabb az XT?
Es ha kesobb jol jol az 512, miben nyilvanul meg? Lesz olyan, hogy megis az 512-es Pro kerekedne felul? -
GuMipOkE
senior tag
válasz
VaniliásRönk #3734 üzenetére
Remélem megnyugodott Gbors kolléga...
-
KrAt
veterán
válasz
VaniliásRönk #3729 üzenetére
Szóval zöldet
-
Kicsimix
őstag
válasz
VaniliásRönk #3711 üzenetére
Ja vágom : )
Énis megnéztem a listát...
Sőt... netes megrendelést kell intézni...így még vissza se tudnak pofázni : )
Na de remélem holnap nemlessz mindenkinek ilyenje : D Lehet nekem is sorba kéne má állnom? : D
[Szerkesztve] -
Liberator
tag
válasz
VaniliásRönk #3708 üzenetére
Inkább csak a múltig
Mert mostmár sok játék nem indul el mert kérik a shader akárhányat.
Nekem PCI-E van, csak nem tudtam hogy gyártják-e AGP-s foglalatba. -
Liberator
tag
válasz
VaniliásRönk #3706 üzenetére
Ez feltűnően olcsónak tűnik
Ezek a karik AGP-re is jönnek ki vagy csak PCI-E-re? Mert nem írja. Amúgy ATI eax 550-et cserélnék le
-
F.B.I.
veterán
válasz
VaniliásRönk #3702 üzenetére
Kösz.
-
F.B.I.
veterán
válasz
VaniliásRönk #3680 üzenetére
Általában HD filmezek ill. Photoshopozok is továbbá nem marad ki a videószerkesztés sem. Erre lenne jó egy passzív kis fogyasztású kari, ami nem hal le egy kis játéktól és nem fárasztja a procit.
-
Probiker
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #3684 üzenetére
Jóhogy, azért mert asus már jobb.
Volt Asus X700-om, passzív. Az jó volt, fordított gpu-s: [link]
Most X1600XT-m van, ez már nem valami power: [link] [link]
Kiváncsi leszek mit tud újítani asus a 2600 as silent kariknál. (ha egyáltalán lesz, de ha volt az előtte lévő generációknál akkor csak lesz)
[Szerkesztve] -
wwhy
veterán
válasz
VaniliásRönk #3684 üzenetére
8600GT-ben van, akkor lehet, h 2600XT-ben is lesz
-
válasz
VaniliásRönk #3660 üzenetére
ha a textúrák mérete nő, az különösebben nem fog fájni a 2600XT-knek - ha a mennyiségük nő, az lövi hasba a 8 TMU-t.
-
Komplikato
veterán
válasz
VaniliásRönk #3662 üzenetére
Ha jól láttam azt írták, hogy ATI-tól nem kaptak kártyát? Vagy ilyesmi. Nem volt HD2000-es kártyájuk. Pöttyet vicces ...
-
marcias
őstag
válasz
VaniliásRönk #3650 üzenetére
Bocs hogy kérdeztem...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
VaniliásRönk #3648 üzenetére
Erősen gondolkodok rajta. (ismerem azt a mondtaot, hogy itt nem a memória a kevés, de nem értek vele teljessen egyet) Az ára fogja eldönteni.
-
luci
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #3636 üzenetére
Így is van ,csupán 2 volt szerencsém tuninba!
-mx 440 @mx 460 (noname kari )-egyév után elkerült az örök vadász mezőkre
-inno 7300gt 600@660/1500@1900 -ezt kicsit bánom ,hogy eladtam -
AMD Power
titán
válasz
VaniliásRönk #3504 üzenetére
Engem az se érdekel , hogy a HD2600XT mennyit megy a 3DMarkban.
-
Macka
veterán
válasz
VaniliásRönk #3489 üzenetére
-
válasz
VaniliásRönk #3241 üzenetére
ez azért így elég szélsőséges
egyrészt az órajelek közel sem ugyanazok, másrészt ha az R630-nál 120 skalár ALU-val számolsz, akkor lehet mondani, hogy a G84 ALU-i 3Flops-osak a kettő helyett.
a baj mindössze annyi, hogy az összes korrekció után a 2600XT nyers számítási teljesítménye még mindig duplája a 8600GT-nek, és szerintem a 2600XT-é is határeset lesz DX10-ben.
eagle16: DX9-ben igen - a 8 ROP (khm) és a hardware MSAA megteszi a hatását. DX10-ben viszont kötelező tudni a custom resolve-ot AA-ban, amit megintcsak a shader core-t terheli... mondjam tovább? -
Kicsimix
őstag
válasz
VaniliásRönk #3142 üzenetére
Nem az a kedvenc man... de nem sok valasztasom van DX 10 ben : ) miben lehetne még megnézni? nem sok valasztasom van..
Stalkerben most gyorsabb lett pl...1280x1024-ben átlagban 50-80 fps de van ,hogy felmegy 100 fole is...
1600*1200-ban is kb atlagban 40-70 kozott...
ez pl tetszik... -
AMD Power
titán
válasz
VaniliásRönk #3142 üzenetére
Ez az egyik fele! A másik pedig az ,hogy ezt a kurv* DX10-t el kell felejteni. Ezek a karik csak papíron tudják a DX10-t.
Baromira nem érdekel ,hogy mit megy DX10-ben. -
joshua7
veterán
válasz
VaniliásRönk #3102 üzenetére
-
joshua7
veterán
válasz
VaniliásRönk #3091 üzenetére
Ha jobban megnézed, van ott ATI szekció is.
[link] -
Olasza
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #3097 üzenetére
Az én 3800+-om mellett szoktam procilimitbe ütközni.
[Szerkesztve] -
wid22
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #3088 üzenetére
http://phtoplista.interact.hu/lista.html
Erröl miért hnem beszél senki? Ez PH n van a GF k versenye a 05 és 06 mark alapján.
Többezer embert érdekli. A 3Dmark is egy összehasonlitási lehetöség.
Kóülön topicja van a 05 nek és a 06 nak is .
Ja érdekességként elmondom énnem választottam kártyát nekem 1 éve 7600GT m van. -
Olasza
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #3086 üzenetére
Ez most tényleg nem kötekedés akar lenni:
Mi alapján döntsön, mikor az egyik játéknál ez, a másiknál a másik a jobb.
A két kártya jelenleg egy kaptafa, míg a régi játékoknál a Gf nyer (főleg AA és AF esetén), addig a jövendőbeliekben valszeg a 2600XT, de ezt szemmel szinte észre sem lehet venni. Teljesítményüket a tesztek alapján sem lehet összehasonlítani.
2600XT javára szól a HD támogatás és az alacsony fogyasztás is.
És mellette én is megírtam, hogy semmit nem ér, de más okok miatt. Optimalizálni nem csak a 3dMarkra szoktak, hanem a legismertebb játékokra is -
válasz
VaniliásRönk #3062 üzenetére
Hát, lehet ezt sokféleképpen nézni. Nem vagyok éppen nVidia fan, de azt meg kell adni nekik, zseniálisan pozícionálnak, és pontosan tudják, hová mekkora effortot kell tenni. És végső soron ők nem azért vannak itt, hogy mi örüljünk, hanem azért, hogy pénzt termeljenek. Csúf kapitalizmus
... igen, az FX sztorit ismerem. Szerintem állati jót tett az nVidiának, visszakeveredtek a talajra a fellegekből, és megúszták közepes veszteséggel. Azóta észen vannak. Mondjuk a 8600-as kártyákból kinézek egy kisebb-nagyobb buktát DX10-ben, ott azért kissé elvetették a sulykot.
AMD Power:
Sorry, néha nem bírok magammal, és kitör belőlem a technokrata -
AMD Power
titán
válasz
VaniliásRönk #3062 üzenetére
Én nagyon sokat várok az AMD&ATi házasságból. Az AMD nem viccből adott ki 5.6 milliárd dollárt azért a cégért.
-
joi29
őstag
válasz
VaniliásRönk #3048 üzenetére
Már mint úgy értem az előző szériás radeonoknál volt példa erre, miszerint az x1650pro
csak egy gyári tuningos kártya volt 100-150Mhz.
Mig az x1650xt -ken egy fejletebb Gpu csücsült.
Ezért érdekelne mit gondolnak az okosabb muglik,vajon mit hoz az 50-es számozás
a HD2600- szériának? -
válasz
VaniliásRönk #3043 üzenetére
#3043 VaniliásRönk:
Pure GS és pure VS. Azt kellene látni, hogy egy real-world PS/VS mixben mit csinálnak a kártyák. Erős a gyanúm, hogy a G80-ban vannak olyan bedrótozott scheduling logikák, amik miatt egy pure VS eset nem használja 100%-ban a kártyát (hanem pl. 25%-ban)
#3045 FireKeeper:
Ettől nem kell félni szerintem, el akarják adni a játékokat azoknak is, akiknek 8800GTX-ük, meg 2900XT-jük van
[Szerkesztve] -
ZSOOLT2
tag
válasz
VaniliásRönk #3024 üzenetére
Láttam, de amit vettem, azt a netről rendeltem, a képen a Fullos verzió dobozának fényképe volt...[link]
-
ZSOOLT2
tag
válasz
VaniliásRönk #3016 üzenetére
De a doboza sem olyan, meg 3DMarkot sem kaptam
-
Gyuri27
félisten
válasz
ára alapján ez lehet full is
-
ZSOOLT2
tag
válasz
HL2 kuponon kívül minden megvan
-
ZSOOLT2
tag
válasz
Ilyent vettem: [link]
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #2778 üzenetére
Lehet az. A 8600gts fölé lövik. Tehát ha emelik a gpu órajelét a 2600xt fölé 800+ és a gddr4 1600+ (mert a 2600xt-nél van már gddr3 1600MHz-n) már érdekes lehet.
Igaz akkor mégis csak sántít mert akkor miért nem 2600xtx, v 2650xt-pro a neve?
A franc se érti az amd-t.Sokszor ők se tudják mit akarnak. Sok user meg nem lutrizik hanem megy és vesz intelt + nv-t.
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #2776 üzenetére
Már csak az a kérdés, hogy ezért a gyártási hibáért mit kell fizetni?
Illetve mit domborít egészpontosan -
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #2657 üzenetére
Nem mondtam, hogy gyári hűtőt akarok (bár 1k-t megér).
De valami doboza legyen. -
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #2657 üzenetére
nézd meg az OEM procik árát felénk nem árulnak eddig csak MO-n láttam ileltve a BOX-t...sokszor 1K az eltérés és nálam köszöni szépen 1 éve megvan csendebn
de ez volt utoldo OFF ebebn a totyikban! -
kill_bill1
tag
válasz
VaniliásRönk #2641 üzenetére
Nagyon úgy néz ki.
Pedig nem néztek ki elképzelhetetlennek az értékek. Nagyjából a 8600GTS és 8800GTS 320MB közötti értékeket produkált (kivéve a FEAR-ben). -
TomBoy1986
veterán
válasz
VaniliásRönk #2633 üzenetére
Nem az egy kártyához mért teljesítményről beszél, hanem a 8600GT-hez viszonyítva kétszereset, vagy az X1950Pro-hoz mérten kétszereset.
-
GuMipOkE
senior tag
válasz
VaniliásRönk #2623 üzenetére
Simán lehet...
Tegnap óta lehet hogy mostanra igazodott el a trutyi. Meg most tényleg hűvösebb is van.
De az is lehet, hogy egyszerűen szar a catalyst, vagy a hőérzékelő dióda nincs a helyzet magaslatán... -
AMD Power
titán
válasz
VaniliásRönk #2623 üzenetére
Hát igen. Most ''jó'' idő van. Mármint ami a gépeket illeti.
-
belaazallat
addikt
válasz
VaniliásRönk #2596 üzenetére
Ja egy kis barkáccsal mindent meg lehet oldani!
-
belaazallat
addikt
válasz
VaniliásRönk #2593 üzenetére
Hali!
AC oldaláról:
S2
''ATI:
HD 2400 series
X1650 - X1050 series
X850 - X300 series
9XXX series''
2600-ot nem írja.
Szerk: [link]
[Szerkesztve] -
marcias
őstag
válasz
VaniliásRönk #2591 üzenetére
Bocs, kicsit félreérthető volt, peace!
Csak azért így írtam, mert korábban már érdeklődtem passzív (~halk) megoldások iránt, de legtöbben azt mondták, hd2600-hoz még nem készült ilyen. -
marcias
őstag
válasz
VaniliásRönk #2577 üzenetére
Na, és te sem tudsz ajánlani nekem vmi fasza halk videokártya hűtési megoldást? Ugyanis a gyári Sapphire számomra nem elég meggyőző, ha már kifizettem 10-15 pluszt azért, hogy a gép halk legyen, akkor nem ezen akarom elszúrni
-
válasz
VaniliásRönk #2579 üzenetére
Asrock P4VM890, a southbridge száma most nincs előttem, de méregettem kicsit (OGLBench), nagyjából hozza a 16x-et. Btw. még az 1GB/sec 4x mellett sem illene 1 másodperces hatásszüneteket tartani, amikor a kártyán összesen 256M RAM van
Vásárlás: igen, igen, csak én akkor már 5000+-t vennék meg 2G memóriát. Alaplap stimmel. + táp + HDD
És a nap vicce: felhúztam egy szűz XP-t, és láss csodát - alig szaggat. Mégsem stutter bug. A perf teszt pedig majdnem a dupláját hozza a 7300GT-nek. Fog ez menni, csak mindig ezek a fogzási bajok. Ha nem ennyire kevés időm lenne rá, még szórakoztatna is... -
Olasza
aktív tag
válasz
Sorry a sok off-ért, ezzel most be is fejeztem: 45-öt c2d-re írtam memóriával, csak ha intel parti lenne. Sokan nem akarnak AMD-re váltani. Persze olcsóbban is meg lehet úszni, nekem s462-ről csere Am2-re (alaplap, proci, memória) nem volt egy 10-es sem, minden új, garival.
Érdemes megfontolni!
-
Olasza
aktív tag
válasz
Sorry a sok off-ért, ezzel most be is fejeztem: 45-öt c2d-re írtam memóriával, csak ha intel parti lenne. Sokan nem akarnak AMD-re váltani. Persze olcsóbban is meg lehet úszni, nekem s462-ről csere Am2-re (alaplap, proci, memória) nem volt egy 10-es sem, minden új, garival.
Érdemes megfontolni!
[Szerkesztve] -
válasz
VaniliásRönk #2522 üzenetére
Csak normális vasat kell szegény VGA alá tolni (nem drágát), van egy határ amin túl már nem érdemes spórolni...
Aha, merthogy olyan nagy választék van s478-as alaplapokbólÉn konkrétan egyet találtam.
Egyébként úgy tűnik, a hírhedt Half-Life 2 stutter bugba sikerült beleszaladnom. Jó eséllyel nem (csak) a VIA chipset a hibás, hanem a chipset + kártya kombináció. Így jártam. Nem baj, ez a F.E.A.R. annyira jó, hogy így is végigjátszom. Amúgy, ha ritkábban töltök vissza, akkor idővel egész sima lesz -
BenceShearer
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #2569 üzenetére
Elég sok gépet raktam már össze.....szóval azért nem vagyok kezdő kategória...
Akkor viszont fogadnám a tanácsokat, hogy az ''luser'' megoldja a problémáját....
Főleg arra, hogy egy friss SP2 install + 7.7 driver miért okoz kék halált....
Az alaplapom is AMD (480x), szóval full AMD a rendszer.... -
AMD Power
titán
válasz
VaniliásRönk #2555 üzenetére
Nekem ilyen szempontból jó. Én már 2 éve nem játszottam ''élvezhetően'' egy játékkal se.
Így az 1-2 éves játékok újnak számítanak nálam.
[Szerkesztve] -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
VaniliásRönk #2552 üzenetére
Sőt, videokártya nélkül is lehet 3D játékokat játszani, én már csak tudom...
(amire elég: ST Elite Force2 800*600 élsimítással, 1024*768 low-med körül CnC3-hoz, CoD2 bármely beállításban kb. 15-30FPS, ST Bridge Commander 1280*720, Postal2 1280*720)
Részletek az adataimnál... Egyenlőre nem veszek még karit, mert melózok, és tényleg nincs időm játékra, meg úgy semmire, de idővel beújítok valszeg egy Sapphire 2600XT-t... -
AMD Power
titán
válasz
VaniliásRönk #2545 üzenetére
Nem engem hanem a HD2400-t ''hordták'' le. Ezt még át gondolom. De szerintem ettől függetlenül extrák nélkül 1024*768 lehet a HD2400Pro-val is játszani.
-
AMD Power
titán
válasz
VaniliásRönk #2520 üzenetére
Az egyik topicban nagyon leszóltakamiért egy HD2400Pro-t akarok venni. HD2600Pro nem veszek az biztos. Nagyon rágodok egy 2600XT-n.
-
Probiker
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #2528 üzenetére
X360ban ATI gpu, és Wii-ben is ATI gpu-van. És még egy szép Ati logo Wii-n
[link]
Amugy nekem volt Wii-m
[Szerkesztve] -
Tuco Ramirez
őstag
válasz
VaniliásRönk #2524 üzenetére
Bár lehet, hogy előbb vennél konzolt mint Intel/NV PC-t.
-
HERR Z
veterán
válasz
VaniliásRönk #2522 üzenetére
xbox360 és wii is chippelhető
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #2506 üzenetére
Nem volt rajtam gumi csizma. Ilyenkor olyan vagyok mint egy angol lord.
[Szerkesztve] -
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #2500 üzenetére
Nana.
Csak butuska. Nézd meg a konfigját. Az e6300-hoz 8600gt és 1giga ram
Ennek nem sok értelme van.
Egyébként a viharsarkiak nevében én kérek elnézést. -
AtHoS
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #2492 üzenetére
gbors tesztelt Doom3-mal és írta, hogy ''A Doom3 eredmények gyalázatosak (a 7300GT 61-et tudott 10x7-ben), de erre mondjuk számítottam.''
Ezért keresgettem Doom3 teszteket, hogy hátha nagyobb procival teszteltek mint Ő, de csak azt találtam amit linkeltem. Ott mondjuk nagyobb procival teszteltek, de hát akkor a tesztjük olyan amilyen -
AtHoS
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #2456 üzenetére
Máshol sajnos nem találtam DOOM3-as tesztet. Mindenhol Quake4-et nyomatták.
De ha aztmondod nem megbízható a tesztjük, akkor nem szóltam egy szót sem -
FireKeeper
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #2474 üzenetére
látom nem csak én nem szeretem az asust
az előző lapom egy p5b volt, sokan dícsérték, én utáltam. tuningnál újraindul, alulfeszel, vdrop, meg a sok asus genya... persze lehet hogy csak én voltam balf@sz
-
Probiker
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #2474 üzenetére
jah
Amugy ház azért asus, mert volt hozzá fsp táp, és szinte codegen árba volt.
Vga azért asus mert olyat adtak, beszámolósdi bizniszböl van
Lap azért asus mert nemtom, ilyet vettem, de hogy legyen valami jó is neked: befosot, viszem gariztatnidvd rw meg azé asus mert mikor vettem csak ez volt feketébe
[Szerkesztve] -
Probiker
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #2471 üzenetére
Oh, tesó. Nálam ASUS házban ASUS lap, ASUS vga-val és ASUS dvd rw
. Most nézegetem az ASUS cpu coolereket
Ez van
[Szerkesztve] -
válasz
VaniliásRönk #2437 üzenetére
Nem, mert semmit nem tudok a CoD2-ről
Naszóval, értem amit mondasz, nagyjából egyet is értek vele, ez most a ''ló nincs, jó a szamár is'' elven megy. Miután a CoH engine-je normális minőségű (szemben a másik két versenyzővel), valamennyire hajlok alapul venni, de mérget nyilván nem vennék rá. Ezért citáltam a R6V-t - ott egész közeli realitását látom egy DX10 verziónak, ami nem is drótozott lesz. -
válasz
VaniliásRönk #2428 üzenetére
csokorban:
Vaniliásrönk, #2428: mire gondolsz bedrótozás alatt?
Igen, fekszik nekik a Vegas, és mivel az új UT engine van alatta, egy olyan tesztről már elhinném, hogy reprezentálja, mire számítsunk.
Yooha, #2430: konkrétan Portal, HL2 Ep2, TF2
Olasza, #2431: viszont mennyivel olcsóbb upgrade-elni róla -
válasz
VaniliásRönk #2425 üzenetére
Az a baj, hogy amíg a Call of Juarez meg a Lost Planet körül ment a ramazuri, addig én is csak legyintettem, de a Company of Heroes már inkább elgondolkodtat. 1024x768-ban a 8800GTX meg a 2900XT csinált 40fps-t benne.
Nem lesz esetleg a Rainbow Six-hez DX10 patch? -
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #2421 üzenetére
tuti nem adnak mellé ilyet
ezt a HD2900XT mellé kapod. Orange Box nem érné meg a kiadóknak mert akkor ingyen lenne a kari
Jah és legtöbbsör 4-5K az eltérés
[Szerkesztve] -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
VaniliásRönk #2417 üzenetére
Tuttam hogy valahonnan rémlett...
Egyébként ahogy nézem 7.5-el teszteltek, ahoz képest nem olyan rosz értékeket kaptak...
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
VaniliásRönk #2387 üzenetére
több oldalon is kimérték, sajnos tényleg ennyit eszik. Azalatt a batár hűtő alatt (Ami meglehetősen zajos 3D-ben) is közel 90 fokra melegszik a GPU.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
VaniliásRönk #2380 üzenetére
nem, a HD2900XT tényleg annyit eszik
A HD2600XT GDDR3-mas változata nagyjából annyit, mint egy 9800Pro (~50W).
-
F.B.I.
veterán
válasz
VaniliásRönk #1782 üzenetére
Nekem meg Kockás, Hahota meg Mozaik bekötve.Az összes bi-bi
.A gyerek nézegeti apuci vigyázó szemei előtt.
OFF vége, mert megfenyítenek.
[Szerkesztve] -
Mákos7észta
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #1770 üzenetére
Van egy 97'-es PC-X em, még a hozzá csomagolt CD is megvan valahol
Régi szép idők. Még nem volt internetem, és a CD-ről szedtem le a képeket a home-presentation-ökhöz... Sőt, 2001-es ajándék májusi GS-em CD-je is megvan. Black&White demo, plussz xbox screenshotok
Nosztalgiázni támadt kedvem, elő is kaparom
Alvin: Rendben, bocsi az indiszkrétizmusomért (szép szó, mit ne mondjak)
[Szerkesztve] -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
VaniliásRönk #1758 üzenetére
igen lehet. PC Guru
-
Probiker
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #1758 üzenetére
Nem, vedd meg az összes újságot
-
immi77
tag
válasz
VaniliásRönk #1705 üzenetére
Nos, azt nem hiszem.
Nem igazán lehet még hozzáférni, remélem jövő héten már be tudok szerezni egyet, mert hétfőn viszik a régi videókártyámat, aztán akkor ''itt állunk beszappanozva, víz meg sehol''. -
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #1705 üzenetére
max MSI-t más márkák csak jöv hét én nekem meg augusztusban lesz csak ha elviszik digit gépem
-
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #1543 üzenetére
150-t beruházok talán 1-be ha addig nem hoz ki valamit
-
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #1541 üzenetére
250 ejuro nagyon közelit 2900XT árához...
200 ejuro is sok miért ne lehet dollár erre fele? -
Thomas1
addikt
válasz
VaniliásRönk #1528 üzenetére
Mifelénk ez van:
Sapphire Ati Radeon HD 2600XT 256MB GDDR3 2 év gar! 22 166 Ft 26 600 Ft rendelésre -
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #1531 üzenetére
én primecooler-t néztem ki rá....
csak az a gond,hogy most sokkal jobb elfoglaltságom van mint a gépeddigi napi 5-12h helyett kb 2-n vagyok...szal lehet várok egy kicsit még...meg ugy néz ki uj digit fényképezőt veszek
Amugy a Sapphire ha jol emlékszem a Team fortres-t adja hozzá....én egy HL2-nek jobban örülnék vagy egy PowerDVD-nek -
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #1528 üzenetére
Sapphire csak jöv héten
Engem amugyse vonz apszziv hűtés -
rocket
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #1442 üzenetére
Igen, azt azert ne feledjuk ezzel a hutovel is csak 1 slot magas a kartya, custom hutesekre ez nem jellemzo
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #1445 üzenetére
Valóban.
Kiváncsi leszek ezért az apró betűs zalmi feliratért mennyivel kell többet adni -
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #1442 üzenetére
Az még hagyján. De, hogy lehet a ventin his felirat és nem zalman?
-
Bundás22
őstag
válasz
VaniliásRönk #1427 üzenetére
ne bántsátok szegény csiguszt!
rólatok mikor neveznek el várost Franciahonban?!
csak irigykedtekráadásul ő spongebob legjobb barátja
még engemet is sikerült überelnie
[Szerkesztve] -
Zé_Mester
őstag
válasz
VaniliásRönk #1365 üzenetére
nem Gemini-re gondoltam hanem sima HD2600XT-re 256MB rammal (azt még nemtom hogy milyennel)
úgy döntöttem hogy megveszem az erősebb procit, és majd ha sikerül összespórolnom pénzt , akkor eladom a VGA-t és veszek nagyobbat. de az is lehet hogy veszek neki egy párthogy boldog legyen
-
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #1370 üzenetére
nézd ha 40K-t adják kib jo vétel lesz
-
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #1367 üzenetére
én láttam már x1950Pro-t ugyaniylen megoldásban háááááát hd2900xxt ár....
ha 25K külön külön akkor kb 50K lesz ami meg khm -
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #1365 üzenetére
árat még nem láttam arra,de félő hogy árban egy hd2900xt szintet hoz
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Medence topik
- Hobby rádiós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- SSD kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest