- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
wwhy
veterán
3dMark 06: 3584 pötty, hő: 56/60 fok, stabilan lefut. /a proci gyengécske még/.
-
wwhy
veterán
félrement
[Szerkesztve] -
wwhy
veterán
válasz
monguz82 #4799 üzenetére
Mondjuk az enyém ''extra'' körülmények között is van (lásd konfig). Töltsd ki te is! De akkor sem szabadna vacakoljon
nálam semmi ilyet nem produkált, mindjárt ráeresztek vmi terhelőt
Az everest szerint a venti 61%-on van, illetve most nincs mivel terheljem (időhiány).
[Szerkesztve] -
wwhy
veterán
válasz
Armando_19 #4771 üzenetére
Igen (tessék visszaolvasni
) 4.10.1119
-
wwhy
veterán
okés, majd aug. 10 után nekiesek
a CCC auto-tuningja felvitte az órajelet 880ig, ott fagyott meg.
gaborbol: lehet h van vmi a korlatozasban; igazából nem érdekel a tuning (valószínű, h idén nem nagyon lesz időm játszani), egyébhez pedig több mint elég a kari.
[Szerkesztve] -
wwhy
veterán
Hol kell/lehet a CCC-ben a színprofilokat betölteni (icc/icm)
-
wwhy
veterán
válasz
horvathkrisz #4660 üzenetére
Csak ma és csak nektek
7.8-as CCC-vel 860/750-nél fagyi, semmi +volt Biosból vagy ilysemi, mert 10-ig nincs időm; majd utána esetleg tuningolok, de amíg nem kell, addig nem bántom a karit
Amúgy 900/950-ig lehetne húzni a csúszkát.
[Szerkesztve] -
wwhy
veterán
HIS Zalman, újrapasztazás (Arctic Cooling MX-1) után: 48-50 fok; a paszta kb. 100 üzemóra után ér a csúcsra
-
wwhy
veterán
A 4.10.1119 Everest Hightech Radeon HD 2600 XT IceQ Turbo 512MB-nak ismeri fel a Zalmanos 256MB-os Hightech Radeon HD 2600 XT-t
szóval a béta az béta; a hőmérséklete pedig 51-53 fok, de még nem volt újrapasztázva
-
wwhy
veterán
[OFF]Létezik esetleg olyan Everest, amelyik látja a GPU-t
letöltöttem a legfrissebbet, de a megjelenítás alatt semmi sem jelenik meg
válasz: Everest 4.10.1066 béta[/OFF]
[Szerkesztve] -
wwhy
veterán
Mindenkinek javaslom a zalmis HIS-t
olyan kussba van, ahogy az illik
kicsit féltem, hogy az Antec ház fílíngjét elrontja, de nem
-
wwhy
veterán
válasz
horvathkrisz #4446 üzenetére
Persze, van full manuális beállítási lehetőség VGA csati esetében (kivéve lemágnesezés
). Főleg az Image-n belül coarse/fine (Samu monitor) segít(het). Ez utóbbiak DVI esetében is elérhetők, nem úgy mint a klasszikus beállítások (geometria, zoom stb.)
-
wwhy
veterán
válasz
gaborbol #4407 üzenetére
Helyzet: belépek, aztán van Games és My Games. Games alatt Activate a product illetve Manage guest .... A My games alatt ''You currently have not yet added any games to your list. Click here to browse games, game demos, movies and more.'' Ha klik, akkor bejön valóban egy rakás játék, de hiába nyomok jobb gombot csak a szokásos menü jön fel (Hivatkozás megnyitása, Mentés másként stb.)
[Szerkesztve] -
wwhy
veterán
Steam-ügyben senki
mégis csak furcsa
-
wwhy
veterán
válasz
horvathkrisz #4396 üzenetére
Neeem
még csak nem is nyíregyházi, csak most itt kell tevékenykednem
-
wwhy
veterán
Embörök, megkérek vkit, hogy step by step írja le nekem, hogy a Steam-ról hogy a csudába lehet végül is leszedni a free copy-t
Telepítettem a Steam klienst, de utána sehol sem találom a megoldást
Akár privibe is! És köszönöm
[Szerkesztve] -
wwhy
veterán
válasz
CPT.Pirk #4387 üzenetére
(habár nem nekem szólt a kérés) de a HIS még nincs betéve, megnéztem van-e ilyen IC, de akárhogy meresztettem a szemem, max. 8 lábas IC-k vannak rajta, (2*4), abból viszont van jó pár. A feliratot kivenni nem tudom, kb. 3*3mm-es. Ja, és hátul sincs 14 lábas
[Szerkesztve] -
wwhy
veterán
válasz
Komplikato #4363 üzenetére
Nincs, van viszont ATI Crosfire összekötő, a doboz előtti kis pöcök.
-
wwhy
veterán
Embörök, mögjött a HIS HD 2600XT Zalman Fan 256MB GDDR3 PCIe
Hogy nagyon faxán néz ki, az nem kérdés
hétvégén gépszerelés, képek, és egyebek hétfőn talán. Kérdésekre válaszolok
[Szerkesztve] -
wwhy
veterán
válasz
horvathkrisz #4194 üzenetére
kivárod, megvárod, eltöltöd az időt addig valahogy
-
wwhy
veterán
válasz
horvathkrisz #4118 üzenetére
Na látod, ez a fontos
nekem meg kell egy rohadt halk kártya kell és nem akarok utólag 5-7 e-ért felszerelhető hűtőt venni, amivel esetleg a gari is ugrik, ugyebár.
-
wwhy
veterán
válasz
horvathkrisz #4116 üzenetére
''ami már önmaga nem olcsó, én olyan 7K-ra tenném az árát''
mind1, kicsit sántit a hasonlat
[Szerkesztve] -
wwhy
veterán
válasz
horvathkrisz #4112 üzenetére
Én azt a 7k-t szántam a Zalmira
-
wwhy
veterán
válasz
belaazallat #4111 üzenetére
Nem titkolom, dehogy: www.nyirdigit.hu, de az árlista x@r, telefon a célszerű.
[Szerkesztve] -
wwhy
veterán
Ma rendeltem meg a HIS Zalmis 2600XT-t. Érdekes, hogy XPV. Sonic-ot is tudtak volna hozni. Ne kérdezzétek, hogy honnan, azt nekem sem árulják el
-
wwhy
veterán
válasz
horvathkrisz #4089 üzenetére
Más kárából tanul az okos vagy másképpen saját kárából (se) tanul a bolond (szólás/közmondás)
[Szerkesztve] -
wwhy
veterán
válasz
horvathkrisz #4086 üzenetére
satírozok mint a hülyegyerek a meséskönyvben
-
wwhy
veterán
Tényleg, és még reagáltam is az AC<--->Sonic hangkülönbségre
nekem AC Freezer 7 Pro-m halkítva van, szóval max.20db összesen, amit elviselek
(napi szinte 12 óra meló gép előtt, nem is csoda) Ezért első körben nagyon a passzívra hajtottam, de - mint írtam - a keletkező hő lehet, h megpörgetná a PWM-es ventijeimet, így azok 1200-1500 helyett akár 1800-2000-t is foroghatnának, így amit nyernék a passzív kártyán, elveszíteném a hő miatt
[Szerkesztve] -
wwhy
veterán
válasz
horvathkrisz #3947 üzenetére
Köszi! főleg az 1.) a fontos (nekem) így akkor maradok a Zalman-os HIS-nél, hacsak holnap reggelig nem válok Sonic-ossá
[mert még kellene egy s más, és akkor a +4~5e Ft épp futná azokra is] (Az a baj ugye, hogy 8600GT-1900PRO-7900GS-t mind tudok szerezni 28-30e körül)
-
wwhy
veterán
válasz
horvathkrisz #3945 üzenetére
Mondjál már néhány érvet, mert holnap reggel kell rendeljek, és nem akarom elkúrni
-
wwhy
veterán
válasz
horvathkrisz #3933 üzenetére
Honnan veszed, h halkabb? itt még senki sem vett (ha jól tudom) HIS-t, főleg Zalman-osat nem
-
wwhy
veterán
válasz
Komplikato #3905 üzenetére
iSilence III (3).
[link]
[Szerkesztve] -
wwhy
veterán
Érdekes, hogy sima HIS 2600XT-t nem is találok a keresőkben
az biztosan (?) hajlana a Sapph. illetve Xv. áraihoz
[Szerkesztve] -
wwhy
veterán
válasz
horvathkrisz #3783 üzenetére
Vegyél HIS HD 2600XT Zalman Fan 512MB/256MB GDDR3 PCIe-t
Én ezt rendeltem, nem mertem megbízni a passzívban illetve rájöttem, hogy hiába, hogy nem érdekel a kártya magas hőmérséklete, a leadott/házba kerülő hő megpörgetheti a PWM-es ventiket. Így marad a zalman fan-os, állítólag 18db a hangja. Jövő héten kapom meg, majd beszámolok róla
[Szerkesztve] -
wwhy
veterán
válasz
VaniliásRönk #3684 üzenetére
8600GT-ben van, akkor lehet, h 2600XT-ben is lesz
-
wwhy
veterán
válasz
Komplikato #3188 üzenetére
Hat ez az, nyomozok ezerrel de eddig csak a HIS iSillence van kepben, de az sem kaphato itthon (vagy rosszul keresem)
-
wwhy
veterán
Koszi! A jol szellozo hazzal nincs gond (egy Antec-be kerulne), a leheto lekisebb hang, azonban igencsak fontos. Jelenleg egy Galaxy 7300GT gyari Zalman-os VGA van Arctic Cooling hazban, es ... hat epp elfogadhato, de ennel halkabb kell
ezert majd vegignezem a passziv 2600XT-ket illetve legrosszabb esetben a Zalman-ost.
[Szerkesztve] -
wwhy
veterán
Errol tenyleg senki nem hallott
: MSI RX2600XT T2D256E/D3 Azert furcsa kartya mert orajelei 600/1400, holott 800/1400 a 'rendes', nem? Illetve letezik mar passziv 2600XT?
-
wwhy
veterán
válasz
Komplikato #3164 üzenetére
Hat ja
speci a HD2600XT Lite erdekelne, mert hat a jatek nem erdekel (nem azok) illetve DVD iro progim van eredeti es tokeletesen megfelel (illetve nem tudom, hogy mi is jar a fullhoz), viszont ha a csatikat sporolnak ki, akkor azt nagyon nem szeretnem
-
wwhy
veterán
A Lite kizarolag a szoftok lesporolasat jelenti? tehat uaz a frekvencia, huto stb? illetve hallottatok mar a MSI RX2600XT T2D256E/D3-rol mert sehogz sem talalom az MSI oldalan
-
wwhy
veterán
válasz
CPT.Pirk #2834 üzenetére
Gratula a cikkhez
kár, h nem olvastam hamarabb
Egy kérdésem lenne csupán: a ház illetve táp ventijét is gondolom áramkörözted, ez esetben hová heylzeted el a mofsetet? a VGA esetében írtad, h a lamellák közé került, gondolom azért nem nyomtad be a tápba
és az is érdekes, h az én 7300GT-s Zalmim nem is hasonlít: míg a tied réznek, az enyém alunak tűnik, és a lemellák is másak
-
wwhy
veterán
Erről hallott már valaki? illetve netán vásárolt is?
SAPPHIRE - HD2600PRO 256MB GDDR3 OverClocked PCIE
Mag: 700MHz Memória: 1400MHz DDR3/128bit
A termék honlapját hiába nézem, ott szó nincs overclocked változaról
[link]
Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Spórolós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest