- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Aktív témák
-
-
-
gaborbol
őstag
My games menu alatt, ott van hogy installed games és not installed games.
Not installed alatt ott a lista.Abból választasz 1-et és jobb egér gomb rajta majd install games.Megadtad nekik a vga kártyád gyártási számát?Belinkelek egy képet ,hogy nálam hogy néz ki.
[link]
[Szerkesztve] -
gaborbol
őstag
-
horvathkrisz
addikt
figyelj én a HL2EP2-t, TeamFortress2-t és Portal-t ''áraztam be'' kb. 7ezer Ft-ra, de legyen 5, akkor is 15ezer Ft a kártya.
ne mondd hogy nincs igazam!
mellesleg én amúgy is megvenném Orange Boxot, amiből felesleges lenne számomra: HL2, HL2Ep1 és adhatnám ki rá a 12.000Ft-ot, szóval nekem pont ilyen kártya kell, pont ezekkel a játékokkal, pont ennyiért és rohadt jól jártam! -
Olasza
aktív tag
Szia! A Sonic nem a His-nél halkabb, hanem at AC Freezer 64 PRo-nál. (Én írtam, és igaz is)
A 2600 XT az új driverekből sokat profitált, és bár még így sem éri el az 1950Pro teljesítményét DX9-ben, már nagyon közel áll hozzá. A plusszokról pedig már tudsz.
Én csak azért nem vettem HIS-t, mert nagyon hosszú rendelési ideje volt. (több mint ehy hét) A Sonic és HIS közötti árkülönbséget valószínűleg eladás során is meg fogod tudni tartani, így azon sem veszítessz többet, csupán most drágább egy kicsivel.
Részemről egy hatalmas pluszpont a Zalmannak.
Egyetlen hozzászólásom a 8600GT vitához: a 8600GT jóval idősebb teremtmény, mint az új ATI, így nem csoda, hogy DX10-ben az ATI szerepel jobban. -
horvathkrisz
addikt
Mondok, nehogy úgy járj mint feri!
1.) 65nm-es technológiával készült ezáltal kevesebbet fogyaszt, kevésbé melegszik
2.) újabb technológia, ezért az új játékok jobban futnak rajta
3.) 24-25 ezer ft-ért egy kiváló ár/teljesítményű kártyát kapsz
4.) kiforratlan driverei ellenére nagyon jól teljesít és bízunk benne hogy ez a későbbiekben csak jobb lesz
5.) ha már drivereknél tartunk: míg nvidiáék lámulnak, addig atiék le is tesznek valamit az asztalra ezen a téren.
6.) a hasonló ill. néhol jobb nvidia konkurencia nem éri meg pénzben azt a plusz 5-6 ezer Ft-ot.(8600gt re gondoltam)
7.) 1950PRO és 7900GS: nos, ezek -bár jó teljesítményű kártyák- nem érik meg az árukat 2600xt-hez képest, ezek a kártyák már a múlté, 2600XT pedig a jelené. -
szacsee
nagyúr
Minden ATI kártyável rendelkező le tudja tölteni ingyenesen a HL2 Lost Coast-ot és a
HL2 Deatmach-et, ezt szerintem mindenki tudja.
A Black box tartalmazza elvileg a :[link]
Half-Life 2: Episode Two
Portal
Team Fortress 2
Viszont már májusban bejelentették, hogy nem lesz Black Box:[link]
[link]
A kérdés az, hogy most mi lesz a Black Box kuponokkal, amit az Ati HD2900XT kártyák mellé adtak. -
Olasza
aktív tag
Biztos, ami biztos, inkább pontosítok: AC 2250 fordulat, CF lap lévén a kártya szinte a földön van. Ebben a környezetben az AC mindenhonnan hangosabb.
Nekem is kellene most egy kis help. Honnan tudom meg, hogy az Oblivion DX10-et használ-e? Vagy ebből is létezik külön DX10-es verzió, és én ebből is a rosszat szereztem be. Vista alatt játszom, de sehol sincs erre utalás. Kezdek kiborulni. -
Olasza
aktív tag
Nem érdemes kisérletezni, főleg gyengébbekkel nem. Válassz inkább a jól bevállt Sapphire, Xpertvision, His termékek közül. Az általad kérdezett árában van az első kettő, azokkal nem veszel zsákbamaccskát.
Passzív felejtős, volt már itt két embernek, csak bajuk volt vele. Sült meg ezerrel. De választék van bőven, itt vannak kképek is: [link]
[Szerkesztve] -
Komplikato
veterán
Attól függ, pl. HD2400pro-nál a litehoz semmit sem adnak, se kábeleket, se átalakító, van benne egy driver CD azt hali. Bár nagyobb kártyáknál ez nem szokás. Viszont átlag a szoftverek amik ki vannak spórolva nagyságrenddel többet érnek mint az árkülönbség. Na de ilyenek a hazai fogyasztói szokások, ezért ezeket nyomják a boltokban is
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Thx.
Mikor még volt gépházam, akkor a házventiket működtető áramkör mosfetjeit szigetelve (ez fontos) felrögzítettem egy tápból származó alu bordára, amit a lamelláinál fogva rányomtam a floppy tartó keret alsó lemezére, de kvázi mindegy hova rögzíted, csak ha fémre kerül, akkor szigetelni kell, mert külömben csak maxon forog a venti.
A mostani tápom gyárilag ilyen szabályzós, de egy másikba tettem, ott annyit csináltam, hogy az egyik hűtőbordájában kicsit szétfeszítettem a lamellákat, benyomtam közéjük, majd odaragasztottam az érzékelőt, (aszthiszem a kisfeszültségü rész hűtőbordájához) az áramkör többi része meg a levegőben lógott a tápon bellül, egy gyorskötözővel rögzítve.
A 7300GT-m meg galaxy gyártmány volt, és csak kinézetre réz, valójában alu bordával, cseréltem is hamar VF-700 -ra...
Aktív témák
Hirdetés
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest