- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Aktív témák
-
belaazallat
addikt
Korábban megállapítást nyert h a CCC használatával el kezd emelkedni a kari hőfoka. Ez mondjuk egy régebbi driverrel volt, nem tudom h megoldották-e az újban. Kapcsold ki a CCC-t, próbáld úgy!
[link]
Többieknek: Hogy mindenki milyen feledékeny, vagy csak lusta visszaolvasni! -
belaazallat
addikt
válasz
horvathkrisz #4112 üzenetére
Hali!
Azért nem veszek prot, mert nem szeretem, nem is tudom, húzogatni a karikat! (6800GT órajelben visszavételben is tőled kértem helpet) Játszani kell a gép, (COD1, Flatout2, CoH, majd az új NFS) Egyébként víz lesz rajta, ha visszaolvasol láthatod h kerestem méretadatokat egy vizesblokk elkészítéséhez. Asszem tőled is kaptam infót. Black Box annyira nem érdekel, Sapphiret ha veszek a HDMI miatt veszek.
AMD: Sapphiere-t majdnem minden bazárba tudsz venni 25000FT körüli áron. Ha kell linkelek párat.
Majd reggel re! Jó éjt! -
belaazallat
addikt
válasz
horvathkrisz #4108 üzenetére
Hali!
Én csak kiegészítettem a mondandódat, mert kisssé félreérthető volt.Mert ugye 2 kártyát említett az illető, ami ugye felejtős,és nem emelted ki h DDR3-at kell venni pro ból. Néha a részletek a fontosak.
Egyébként már régóta szemezek az XT vel, csak mostanában nem lehet kapni Xpert sonic-ot! -
belaazallat
addikt
válasz
horvathkrisz #4106 üzenetére
Hali!
Mármint úgy érted h a DDR2-es 2600Prot és a 2400XT-t felejtse el?! És a DDR3-as Prok vannak 20K környékén?! -
belaazallat
addikt
Hali!
Hol találhatok méretarányos rajzott a kariról? Vagy tudna vki csinálni? Vízhűtő blokkot terveztetek, ahhoz kellene. Köszi! Üdv! -
belaazallat
addikt
válasz
VR6-Fan #3449 üzenetére
Köszi!
Nekem nem az jött le abból, amit ő mondott. De inkább biztosra megyek, köszönöm!
Vannak már ötleteim, csak még a marósal kell megbeszélnem.
Esetleg ha vkit még érdekelne blokk, privibe jelezze, ha többet rendelünk, hátha lesz kedvezmény, nekem szeptemberbe lesz aktuális. -
belaazallat
addikt
válasz
belaazallat #3329 üzenetére
Erre valaki? mert a sok off-tól nem bizti h észrevettétek.
ne szoljatok bundashoz, azzal is csak provokáljátok, igy akar sok hszt gyűjteni. Ne segítsetek neki!
CPT.Pirk nekem most került a gépembe egy inno 6600Gt(meghalt a 6800Gt), gyári venti halk.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]Eagle16: nem akarom tuningolni
[Szerkesztve] -
belaazallat
addikt
Hali!
Mennyire melegednek a 2600XT ramjai? Vízhűtést szeretnék rakni a karira, nem a tuning miatt. Nem lenne légmozgás a kari körül, ezért kérdezem, h terveztessek-e rá memhűtőt.
Köszi!
Üdv! -
belaazallat
addikt
Hali!
Nem azért akarom vizesíteni a kártyát, mert tuningolni szeretnem, hanem mert vízzel halkabb. Egyébként jelenlegi konfigommal marha sok értelme lenne a vidkari tuningnak!
Még mindig várom a lefogatási pontok adatait. Tudna vki képet küldeni egy Xpertvison 2600XT ről? Lehetőleg hűtő nélkül! Köszönöm!
Üdv! -
belaazallat
addikt
Hali!
Jövő hónapban tervezek venni egy Xpertvision HD 2600XT SONIC 256MB DDR3 kártyát. A kártyát szeretném vízzel hűteni, de nem csak a GPu-t hanem a memóriákat is. Megkérném ezen kártya tulajdonosait, mondják meg a felpogatási pontok elhelyeszkedésének adatait, memek elhelyezkedését.
Köszönöm!
Üdv! -
belaazallat
addikt
válasz
BenceShearer #2600 üzenetére
Rakj alá egy 5V-on járattatot 8-12Cm-es ventit, nem lesz hangja, de sokat segít.
ha használtan veszek egy karit, mindig az az első, h megnézem a hűtőt, nem szedték-e már le, ha igen újra pasztázom, majd később jön rá a vizes blokk. -
belaazallat
addikt
válasz
BenceShearer #2598 üzenetére
''Meg a 95 fokos GPU-ra sem! Elég dúrva!!!!!''
Nem lehet, h az előző tulaj piszkálta a hűtőt? -
belaazallat
addikt
válasz
VaniliásRönk #2596 üzenetére
Ja egy kis barkáccsal mindent meg lehet oldani!
-
belaazallat
addikt
válasz
VaniliásRönk #2593 üzenetére
Hali!
AC oldaláról:
S2
''ATI:
HD 2400 series
X1650 - X1050 series
X850 - X300 series
9XXX series''
2600-ot nem írja.
Szerk: [link]
[Szerkesztve] -
belaazallat
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #1965 üzenetére
Hali!
Nem tudod hol lehetne beszerezni Mo-n 2600XT-t? Tegnap kimult a vidkarim!THX!
[Szerkesztve]
Mod: főoldalon csak 512-es van.
[Szerkesztve] -
belaazallat
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #1764 üzenetére
Egy inno 6800GT-t érdemes lecserélni egy 2600XT-re? csak 1024*768ban játszok (Crt)
a francba, rosszul emlékeztem a megjelenésre,holnap reggel szaladok az újságoshoz! -
belaazallat
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #1753 üzenetére
Hali!
Melyik számban lesz benne! A most júli 13-ban?
Mod: off akart lenni elsőre is!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- 15" Workstation és vegyes Lenovo Thinkpad 8-11. gen.
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest