- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Aktív témák
-
#TOTTI
őstag
válasz
AMD Power #4999 üzenetére
Nem a kari miatt volt 3d mark bug..! amugy integrált alaplapival és 7300Gtvel is kiléptek a markok de igy ezzel már nem..! Én eddig teljesen megvagyok elégedve a karival a hütése is jó. kevés kondi van rajt azok is szilárd kondik minöségi alkatrészek.. persze lehet hogy.. másgyártok kártyája is ilyen..! a szerencsém az volt h 18000ft ba állt meg a kártya..! és minden dolog hiba bug ami az eddigi kártyáimal volt ugyanebben a lapban elmult megoldodott valamilyen modon!
-
diegho
nagyúr
válasz
AMD Power #4976 üzenetére
én nem játszok, csak cs 1.6-al mát vagy 7 éve. évente kb 2-3 másik játék van a gépemen de azok se sokáig. idén eddig még csak a ghost recon aw2 volt fent, ősszel majd felmegy a pro street és a starcraft2 majd amikor kijön, de lehet haveromtól elkérek 1-2 játékot és majd tesztelgetek, mert ő is ilyen kártyát nézeget, de fél az amd kártyáktól, hogy lassúak lesznek, inkább 7900gs-t akar venni...
-
c41r0^
őstag
válasz
AMD Power #4603 üzenetére
vissza kéne olvasni
amint egy 3dMarkot telepítesz, a windows/system32/futuremark/msc mappába bepakol egy DLL-t, ami miatt nem indul a program HD2x00 kártyákkal
csak a atimgpud.dll-t hagyd meg, a másik dll a hibás, ezt letörölheted vagy átnevezheted (direcpl.dll)
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
válasz
AMD Power #4593 üzenetére
ugye DX10 hehe kb még 2 év
hd2600XT élsimitás eléggé megfogja előny x1950,de viszont 4x AA elég amit még hd sorozat is bir
de viszont annyit nem gamezok, hogy x1950 előnyeit kiaknázzam...felesleges fogyasztás
TDU lenne Dirt ha megy bár azt irják kalap .... az egész, fifa,pes08 és stratégia esetleg nfs -
c41r0^
őstag
válasz
AMD Power #4549 üzenetére
mire gondolsz, hogy nem hal-e meg?
ez sem halt volna meg, ha nem áll meg a ventije (tuti, hogy a GPUban nyiffant meg vmi, pl. a stream procikból mondjuk egy db., mert a csíkozás nem jön annyira intenzíven elő, mint az előzőleg meghalt Inno 7300GTmnél, de azért látszik)
zalmis biztos csendesebb, mint az ice-q, de nekem nem fontos a zajszint
[Szerkesztve] -
c41r0^
őstag
válasz
AMD Power #4547 üzenetére
igen, vagy Sapphire PCIe HD2600XT 256MB GDDR3 FULL
mag: 800 MHz
memó: 1400 MHz
schenker88nál 26,1k bruttó
vagy
VGA HIS PCIE HD ICQ-Radeon2600XT 256MB Turbo
[link]
mag: 830 MHz
memó: 1920 MHz
schenker88nál 29.4K bruttó
A HIS jobban tetszik annál is inkább, mert a hűtő durva és az órajelek is gyárilag emeltek.
Node várjuk ki, csütörtökön viszem vissza gariba. De sztem nem fogok tudni XpertVisiont vásárolni lévén hiánycikk (ezek után nem is nagyon bíznék meg benne...), de mást meg nem szeretnék a fenti két karin kívül venni. Akkor visszakérem a pénzemet legfeljebb, ha van rá mód... -
kiss(b)
tag
válasz
AMD Power #4179 üzenetére
Igen tervezi amd hogy még szeptember közepén befedi a 2600XT ás a 2900XT közötti nagy árrést.Így csinál ha jól tudom 2 butitott verziójú 2900ast.2900Pro illetve Gt.Továbbá ezek valszeg csökkentett tehát nem 512bit hanem 256bit(ez azért jó lesz
)Illetve a 320Steam procit is csökkenti.Ha ezek a kártyák időben polcra kerülnek akkor befogható lenne Nvidia hiszen nincs alternatíva a hibás 8800Gts 320Mb-ra.Mert hosszabb távon(néha már jelenleg is) 2600XT behozza 8600Gts-t...
-
horvathkrisz
addikt
válasz
AMD Power #3926 üzenetére
ne merüljünk abba bele megint hogy melyik kártya miben és mikor gyorsabb szerintem, mert mindenki tudja hogy értelmetlen vitát váltana ki. (lsd.: bundi22)
de egyébként tényleg igazad van, a dx10ben való jobb teljesítmény az okosabb technológiát igazolja. és nem elfogultságból mondom, de nem az nvidia javára... -
horvathkrisz
addikt
válasz
AMD Power #3923 üzenetére
ugyan már!
kit érdekel az a rohadt dx10, a csúcskártyák is lehalnak mint valami nyomorék konstrukció...
valljuk már be hogy a dx10-et enyhén szólva eltolta mind az M$, mind pedig a kártyagyártók...
Lui76 lentebb írta, hogy nem mindegy a 10 vagy 20 FPS... ezzel sztem mindent elárult.
[Szerkesztve] -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
AMD Power #3833 üzenetére
az utóirat érdekes, beis másolom ide:
''Utóirat:
Balszerencsénkre pont a cikk elkészültét követően tudtuk csak megkaparintani a héten megjelent két várva-várt játékdemót, így most csak egy kis röpke elemzést szeretnénk megosztani Olvasóinkkal, avagy ''Hogyan teljesít a HD 2600 XT GDDR4 a BioShock és a legújabb Medal of Honor demó alatt?''.
Kezdjük rögtön a BioShock-kal. Nos akármennyire is próbálkoztunk a DX10-es verzióval, Hotfix ide vagy oda, a liftnél tovább nem sikerült jutnunk. Pedig addig egészen jól teljesített a gyorsabb memóriákkal szerelt XT. Sajnáljuk, majd a végleges játékkal újra próbálkozunk.
A Medal of Honor: Airborne már jóval szelídebb programnak bizonyult. A játék indítását követően automatikusan 1280×1024-es beállítást kaptunk, magas részletességgel, mondanunk sem kell, picit mosolyogtunk a program optimista hozzáállásán. Azonban a mosoly hamar szájtátásba ment át, és nem csak a grafika miatt. A küldetés előtti eligazítás 40 képkocka/s sebességgel futott, aztán csak a repülőből való kiugrást követően zuhant 25 alá a bűvös számadat. A városban újra megtáltosodott a kártya, és 35 képkocka/s körüli számokat produkált. Minden maxon, 1280×1024-ben egy HD 2600 XT-vel. Ez igen!'' -
Kicsimix
őstag
válasz
AMD Power #3724 üzenetére
ugyehogy ugye?
ejtsd magyarul: krosszli... szabadalmaztatom...
Szal holnap visszahivnak ,felveszem szépen a telefont beleszólmajd egy kellemes női hang és ezt fogja mondani :
Igen ez teljesen komoly, mit csodálkozott? nem 8800 ultrárol van szó...Énpedig erre aztfelelem jaaa....hámostmár mindegy...küldjétek akkor...és megjegyzem a szép hangjára majd , meghívhatom egy kávéra? ez még belefér...csak lenne egy kérésem ...NEfürgyéé le
na éjjt -
Olasza
aktív tag
válasz
AMD Power #3528 üzenetére
A Sonic-on a memória nincs húzva, hanem gyorsabb memória (szerencsétől függően 1.0 vagy 1.1ns-os) van rászerelve. Ez két külön fogalom!
A progi pedig meri a min., max., átlag hőmérsékletet, amit mással nem lehet megcsinálni.
Annyi, hogy a húzásnál a memória és a mag sebességének húzását külön kell leokézni, különben azonnal fekete képernyő fogad. Eddig nekem a 840/900 minden gond nélkül ment. -
horvathkrisz
addikt
válasz
AMD Power #3472 üzenetére
Igen, elhiszem hogy több van benne, csak azért érdekelne, hogy D3 ill.Q4 hogy megy ultrán, mert állítólag úgy vannak írva ezek a játékok, hogy max. beállításon kell neki az 512MB videoram. Anno azt hittem hogy a 7600GT-m viszi majd faxán, aztán amikor képregényként futott, kicsit elszomorodtam.
Nos, ezért lennék kíváncsi a 256MBos 2600XT teljesítményére ezeknél a játékoknál... -
Komplikato
veterán
válasz
AMD Power #3143 üzenetére
Na azért én megvárom mit tud majd Crysis vagy Bioshock alatt médiumban 1024 vagy 1280-as felbontásban élsimítás nélkül. Majd megnézem ugyan ezt GF8600 szériánál. Nem kéne az eddigi hulladék tákolmányokból kiindulni szerintem.
Képzelj el egy GS-t kihasználó játékot, és vedd hozzá, hogy a GS teljesítménye alig kisebb a 8800GTS-nél. Kérdés hány ilyen várható? -
Kicsimix
őstag
-
-zaki-
tag
válasz
AMD Power #3036 üzenetére
Még most kezdtem a Stalkert, az elején mászkálok: a házak közt, ha látszik a tűz és körülötte az emberek, full dinamic lighting-gel 25, static lighting-gel 75 FPS körül mutat a fraps. A mezőn, ahol fák, bokrok látszanak, kutyák rohangálnak, dinamic 30-40, static 80-100 FPS.
-
Emosz
tag
válasz
AMD Power #2974 üzenetére
Köszönöm a tesztet
Egyre jobban tetszik ez a kártya plusz ugye az ati szív
Pedig az x1950ben csalódtam egy picit......Talán énis túl sokat vártam de az hogy nem volt benne thermoszenzor és nem éreztem azt az átütést pl. test driveban amit egy 7600gt után várna az ember...Szóval nehéz volt megemészteni de túl vagyunk rajta,egy kártya miatt nem teszünk lapátra egy céget -
Emosz
tag
válasz
AMD Power #2972 üzenetére
Énis nagyon kacérkodom vele már csak azért is mert egyszer volt nekem egy 7600gsem ugyanilyen sonicos változatban,ugyanilyen hűtővel....Csendes volt a ventije és nagyon jól nézett ki....A várakozáson meg gondolkodtam....Ha mindig várakozik az ember soha nem fog venni semmit mert minden nap van valami új
Mondjuk valami tuningtesztet megnéznék még a kártyával kapcsolatban de szerintem így gyárilag overclockolva is lenyomja az asus 8600gt-t(ezzel van nagyjából egy árban ez az xpertes sonic,mondjuk a 8600gt+1K de az már nem oszt-nem szoroz)
ps:eszembe jutott mégvalami:láttam a specifikációkat és ott az van hogy full támogatja a shader model 4.0át.A kérdésem csak annyi, hogy a 3.0át is támogatja teljes mértékben?Tehát visszafelé is kompatibilis?Lehetséges, hogy egy lámásnak hangzik a kérdés de miután megvettem az x1950et azután tudtam csak meg, hogy mégsem teljesen támagatja a sm3.0át....Nem akarok mégegyszer ilyenbe beleszaladni....
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest