- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
Aktív témák
-
BenceShearer
aktív tag
Látom sokan a 3DMARK eredményekre izgulnak, ezért leírom az enyémet:
4145 pötty (1280x1024) , 3dmark06 1.1.0, x2 3600(@210x10), 2x512 DDR800, MSI 2600XT
De szvsz ne ez alapján döntsetek.... -
BenceShearer
aktív tag
A 7.8-as driver-t gbors-on kívűl probálta még valaki?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
BenceShearer
aktív tag
Megvan a 3DMark06 fagyásom oka...mégsem a kártyám/rendszerem a rossz...
Q: I just bought the ATI Radeon HD 2900XT and 3DMark06 freezes during the splash-screen. What is wrong and how can I fix this?
A: This is a known issue and we have been able to reproduce it in our test lab. The problem lays in an DLL which we use to detect the graphics cards' core and memory speeds. We are working on an update to correct this issue after which all Futuremark benchmarks should run fine with the latest offerings from all IHV's. Until then you can work around this issue either by renaming the ''Direcpll.dll'' file (found in %WINDIR%\system32\Futuremark\MSC\) to something else, or you can run the benchmark using the -nosysteminfo command line. Please note that if you use the -nosysteminfo command line, you will not be able to publish the result online. Futuremark will inform all its users when the update is available!
Már csak a melegedést kéne kicsit lejebb vinni....milyen paszta kell? Mire kell ügyelni? Le lehet a GPU-t sarkazni? -
BenceShearer
aktív tag
Ezt nem értem...
Nekem ráadásul a borda mellett semmi sincs, mivel a PCI melletti a x16-os PCIE slotom (ATI crossfire alaplap)...tehát van mellette légtér bőven.....
És nyitott ház nekem is...igaz a szobában (tetőtér) nincs hideg.....
Lehet, hogy baj van vele? Ez lehet garanciális panasz?
[Szerkesztve] -
BenceShearer
aktív tag
Teszteltétek már a HD gyorsítást?
Én ezt [link] néztem, és legújabb PowerDVD alatt 1600x1200-ban 3%a proci terhelés. Hardveres gyorsítás nélkül 40% (egy magon 80%) egy 3600@3800 X2-őn....
mkv containerben lévő x264-et tudja valami gyorsítani UVD-vel? Vagy esélytelen? -
BenceShearer
aktív tag
Lehet, hogy tényleg egy levelet írok...és ugye a borda olyan forró, hogy égeti a kezem...
Tehát a hőt azért mégiscsak elvezeti a GPU-ról a heatpipe...tehát elvileg jól van rajta....nem? -
BenceShearer
aktív tag
válasz
belaazallat #2599 üzenetére
Itt vettem a PH-n...azt monda a srác, hogy azért adja el, mert nem jött be neki a passzív hűtés....
Nem hiszem, hogy piszkálta volna...én nem láttam a kártyan semmit.....
Most így 2D-ben nyitott háznál 57 fok.....
[Szerkesztve] -
BenceShearer
aktív tag
válasz
AMD Power #2594 üzenetére
Egy hónapja....
Amit teszteltem (CoJ, Coh, Prey, Carbon - mindegyik demo) minden ment 1024 high-on simán.....a Far Cry volt csalódás.....
A Stalker játszhatatlan volt...állandóan tölt (1G RAM-om van)
Közbe a TV-out -ot is megoldottam...én voltam a hülye....
A többire (3dmark fagyi) nem tudok választ....
Meg a 95 fokos GPU-ra sem!Elég dúrva!!!!!
[Szerkesztve] -
BenceShearer
aktív tag
-
BenceShearer
aktív tag
Igen, ez az az 512 MB-os MSI.
Call of Juarez 1024 maxon egész szépen megy, szóval azért van benne erő....Carbon is jó. (Demokat néztem csak). A FarCry nemtom mér ilyen gyenge.
Viszont a GPU nyitott háznél egy fél óra CoJ után 93 fokos...az nem túl meleg egy picit?
Hol lehet valami nagyon halk ventit szerezni rá?
A kékhalál 3dMark06 induláskor van...feljön az inditó képernyő, és akkor áll egy percig, majd utána jön a kék csoda...tehát elvileg még nem 3d módban van.
A TV-out ra meg nem tudok magyarázatot...pedig nagyon kéne..... -
BenceShearer
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #2569 üzenetére
Elég sok gépet raktam már össze.....szóval azért nem vagyok kezdő kategória...
Akkor viszont fogadnám a tanácsokat, hogy az ''luser'' megoldja a problémáját....
Főleg arra, hogy egy friss SP2 install + 7.7 driver miért okoz kék halált....
Az alaplapom is AMD (480x), szóval full AMD a rendszer.... -
BenceShearer
aktív tag
Szasztok!
Megoldódott a 60 Hz para....a CC nem engedte fölé kapcsolni...
De ez az MSI 2600 XT eddig csalódás
1. TV-met nem ismeri fel
2. Nem vagyok játékos, de a Far Cry 1024-ben high-on szaggat (7600 GS-en jó volt)
very high-on el sem indul
3. Kiváncsi lettem volna egy 3dmark06-ra...de lefagy, kék halál.
Mindezt egy friss XP-vel, 7.7 driver.... -
BenceShearer
aktív tag
Szasztok!
Vettem egy MSI 2600XT-t, de sehogy se tudom 60 hz fölé vinni a monitort. Bármit állítok be, mindig 60 Hz-en hajtja. Legújabb 7.7 driver, friss windows. Mi lehet a baj??
thx!!!! -
BenceShearer
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #2404 üzenetére
Miért is tévesztettem topikot?
Mert ugye ez a 2600xt topic....nekem meg annak a hűtése érdekel....
De azért köszi az infót! -
BenceShearer
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #2373 üzenetére
Alvin_ti4200:
Ez saját tapasztalat? Volt egyszer egy 19 dbA-s Glacialtech Silent Breeze ventim. Na az halk volt.Ha azon a szinten lenne, akkor nekem megfelelne.
Nem láttatok tesztet valahol? -
BenceShearer
aktív tag
Urak!
Valaki meg tudná mondani hogy a GDDR3-as Sapphire XT ventillátora miylen hangos? Mert én az MSI-pro val szemezgetek a passzív hűtés miatt...mert nekem fontos a csend!
Mert ha Sappi csendben, hangtalanul végzi a dolgát, akkor megvan az új karim!
Egyébként be kell ''érnem'' egy MSI-vel!
Köszi a válaszokat!
üdv
Bence
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest