- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch
Aktív témák
-
elfelejtette
veterán
válasz
Thomas1 #1942 üzenetére
Hehe...
És nem nagyon gány a kép?
Én tavaly 5 hónapig toltam int. GF6100-zal, amíg megvettem a 7300GT-t.
CPT.Pirk:
Az én Dell moncsim simán viszi a 100Hz-et 1024x768-ban, de ott már homályos lesz a kép, így 85Hz-en használom.
A kamatmentes hitelről meg annyit, hogy most vettem fel 7M lakáshitelt, így jócskán van mit fizetni.
ftc:
A fő probléma az, hogy aki kínkeservesen izzad ki 25k-t vidkarira, az nem vesz 50k-t TFT-re. Az én monitorom is 8k volt használtan. Sajna minimálbérből nem telik újra, főleg ha egyéb hiteleid is vannak.
Üdv. -
Silenzio
addikt
Má nem azért de ezen hol látszik a vga típusa?
GuMipOkE:
Érdemes megvizsgálni a nagy vga-tesztet 2003-ból PH-n. Egy Geforce 4 Ti 3dMark2001 SE-ben többet hozott 1 Radeon 9600-nál. Half-Life 2-ben az utóbbi kártya fullon is szépen teljesít, a Geforce 4 viszont DX8-ban is döcög. Könnyen lehet hogy lassabbnak tűnik 2003-ban a 6800-asodnál, de az egyre modernebb, shader-orientáltabb programoknál már kiütközhet az előnye, ahogy a 8600 Gt-knek is adott esetben akár egy 1950 pró ellenében is, hála az átdolgozott architektúrának. Nem minden a memória-sávszélesség, nekem sima 6800-asom volt, és nagyon ótvar volt a 256 bit ellenére. Én így látom de sajna csak az idő döntheti el igazam van-e. Minden esetre van benne ráció. Ahogy az is igaz hogy az eddig megjelent programok szerint az 1950 próban több kakaó van.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest