- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Aktív témák
-
-zaki-
tag
válasz
BenceShearer #3130 üzenetére
Én is azt használom, eddig 1x dobott kékhalált. Meg vmiért a monitor a 2.számú megjelenítő, a TV az 1. (svideo kimenet), nemtom, hogy ez bug v feature
Le is tiltom a TV kiemenetet, amikor nem használom, mert néha pl. a Stalkerben csak annak a felbontásait lehetett beállítani.
Amúgy a Stalkert én 1.0003-as patch-csel használom, bár még az elején vagyok, nem tapasztaltam jelentős szaggatásokat. (Viszont ha fut a fraps is, akkor néha megakad.) Vhol olvastam, hogy nemsoká jön az 1.0004-es patch, amiben vmilyen ATI optimalizáció is lesz. (no, ez jó pontos információ volt)
-
Daffit
tag
válasz
Most szedtem le, majd este nyüstölöm. és Fraps-om is lesz, hogy mérjek
-
Levin01
őstag
válasz
én kipróbálnám de szerintem a 7600GS-em nem örülne neki túlzottan
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
BenceShearer #2688 üzenetére
Sima paszta is megteszi, ezüstös eszedbe se jusson. Ha nem vagy elég óvatos simán lesarkazhatod a GPU-t, szóval csak finoman.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
BenceShearer #2669 üzenetére
Nem vagyok nagyon fain az áramlástanban, de azért az is könnyen előfordulhat, hogy a borda nem fekszik fel rendesen, ezáltal a GPU jobban melegszik. A borda azért a rossz felfekvés ellenére csak elvezet valami hőt a GPU-ról, de így már több hőt kell elvezetnie a jobban melegedő GPU miatt.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
BenceShearer #2667 üzenetére
Mivel működik, így garanciában nemigen foglalkoznának sajnos vele
Lehet át kellene pasztáznod. Utána talán lehetne tovább okoskodni az ügyben
Más:
Esetleg valakit érdekelhet
7.8 Beta: [link]
''This maybe a beta driver, but across the net it seems like this is going to be a very solid release. People with 1k/2k cards are seeing their benchmark scores go up in 3dmark05 and 06. The AA issue seems to be solved with the 2k series as well. Granted this driver package is 175MB download it might be a wise idea to use them until the official release.'' -
AtHoS
nagyúr
válasz
BenceShearer #2598 üzenetére
Az iPON! tesztjét nézted?
Pont egy 512MB-os passzív hűtéses MSI 2600XT volt a kezük alatt: [link]
''Az MSI üdvöskéje újfent egy passzív változat, ráadásul fél giga memóriával szerelve. A bordák megint a hátoldalon vannak, ami szerintünk előnyös, mindaddig amíg nem szerelünk gigászi hűtőt processzorunkra. Az X1650-nel ellentétben viszont nyitott ház mellett, kiegészítő ventilátorok nélkül sem ment 70 fok fölé a mag, tehát elmondható, hogy tényleg képes elmenni passzívan.'' -
GuMipOkE
senior tag
válasz
BenceShearer #2662 üzenetére
Az mkv-vel én sem tudok mit kezdeni. Lehet hogy csak a konvertálás segít?
Viszont a mov-okat is frankón gyorsítja a kártya (1080p). [link]
A .hdmov kiterjesztést csak át kell nevezni .mov-ra, és a fel patchelt PowerDVD 7-es lejátsza.
Az X800XL-emen anno ezek a legszámításigényesebb részeknél akadtak. A 2600XT-vel meg kemény 2-4%-os terhelést okoznak...
Viszont vannak olyan HD wmv-k, amiket valami oknál fogva nem tud teljesen gyorsítani. Pl: alexander trailer [link]
Jobban megy ezzel a kártyával, mint a korábbival, de azért van terhelés a cpu-n rendesen (kb 50%). -
GuMipOkE
senior tag
válasz
Tényleg nem értem hogy mi a gond a FarCry-al, nekem szépen megy, ahogy fentebb is írtam...
-
belaazallat
addikt
válasz
BenceShearer #2600 üzenetére
Rakj alá egy 5V-on járattatot 8-12Cm-es ventit, nem lesz hangja, de sokat segít.
ha használtan veszek egy karit, mindig az az első, h megnézem a hűtőt, nem szedték-e már le, ha igen újra pasztázom, majd később jön rá a vizes blokk. -
AMD Power
titán
válasz
95 fok?
A többieknél ez mennyi?
Ja ,hogy passzív a 2600XT. Akkor szerintem ez a probléma nálad. Jól szellőzik a házad?
[Szerkesztve] -
belaazallat
addikt
válasz
''Meg a 95 fokos GPU-ra sem! Elég dúrva!!!!!''
Nem lehet, h az előző tulaj piszkálta a hűtőt? -
AMD Power
titán
válasz
BenceShearer #2586 üzenetére
Szerintem ez a driver probléma. Mikor is jelentek meg ezek a kártyák?
-
GuMipOkE
senior tag
válasz
BenceShearer #2576 üzenetére
Hát nemtom, hogy milyen beállításokkal nézted a FarCry-t, de nekem 1280x960-ban minden very high-on, de AA kikapcsolva egészen szépen megy... Jól játszható.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
BenceShearer #2576 üzenetére
-
AtHoS
nagyúr
válasz
BenceShearer #2571 üzenetére
Ez az az 512MB-os paszív hűtéses MSI amit vic1970 akart eladni?
Mert ahogy írta neki nem jött be a passzív hűtés. esetleg támogasd meg ideiglenesen egy külső ventivel. Ha megszűnik a kékhalál, akkor lehet a hűtés lesz a probléma -
AMD Power
titán
válasz
BenceShearer #2566 üzenetére
Ez kicsit furcsa.
Nekem a hulladék FX 5600-al megy a Far Cry 1024*768 medium beállításon. -
marcias
őstag
válasz
BenceShearer #2566 üzenetére
Hát nemtom azt hogy csinálod
Nekem minden amit próbáltam vele, fullon akadás nélkül megy: CoH, HL2: Lost Coast, nfs:carbon -
AtHoS
nagyúr
válasz
BenceShearer #2548 üzenetére
Nocsak, véletlen nem 512MB-os? Gratula, akkor sikerült nyélbe ütni az üzletet
Ha meg véletlen nincs a moncsihoz driver, akkor Powerstrippel lehet ''gyártani'' hozzá saját beállítással. Már ha emlékeim nem csalnak -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
BenceShearer #2548 üzenetére
Van olyan a Catalystban, hogy 3D Refresh Rate Override (Display Options), ha ez nem oldja meg, akkor RefreshForce vagy ATi Tray Tools (Refresh Lock) biztos megoldja.
Szerk.: Esetleg rosszul ismeri fel a monitorodat, ha van hozzá ''driver'' (egy db inf fájl az egész) tedd fel.
[Szerkesztve] -
Olasza
aktív tag
válasz
BenceShearer #2440 üzenetére
Te aztán gyors voltál.
Megjelent az első 2600XT Miskolcon. Asus 29,8eAzért még várok
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
BenceShearer #2405 üzenetére
#2403-ra reagáltam, amit azóta már töröltek, nem neked írtam
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
BenceShearer #2401 üzenetére
igen saját, jövő pénteken már az újságos is tudni fogja
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
BenceShearer #2371 üzenetére
szemre ugyanaz a ventilátor van az XT-n, mint a Pro-n, ergo iszonyú halk
-
radírfej
senior tag
válasz
BenceShearer #2371 üzenetére
idő kérdése, és valaki megmondja neked (max 1-2 hét és itt a kártya a gépemben), de akármilyen halk, egy passzív hűtéssel nem vetekedhet...
Aktív témák
Hirdetés
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest