- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Aktív témák
-
horvathkrisz
addikt
Mire cserélted le?
Egyébként nem tudom hogy ez milyen probléma, de valami szoftveres lesz tuti, mert gépinduláskor ill, biosban meg mogndom szebb a képe mint ediggi bármilyen kaimnak!
Csak vindóz alatt néz ki ocsmányul, de ott nagyon.
Szerintetek érdemes Vistával próbálkoznom, vagy halott ügy?
Boltban ahol vettem, kötelesek kicserélni?
szerk.: Esetleg egy DVI kábelt érdemes lenne vásárolnom, hogy ne kelljen az átalakító?
[Szerkesztve] -
VaniliásRönk
nagyúr
2D-ben a 2400 is tökeletesen megfelel, játékhoz valóban kell legalább egy 2600XT, de a passzív megoldásokkal ált. csak a baj van, huzamos terhelés esetén vagy nyári melegben egy jól szellőző házban is csődöt mondhat. Inkább dobj rá egy VF700-at, 5V-on is eleget hűt és szintén hangtalan, és ahogy az árakat elnézem még pénzben is jobban jössz ki. (már ha nem csap be az argep.hu)
-
rocket
nagyúr
Sapphirenal FULL/LITE retail kartyak vannak, amik a kartyak melle adott dolgokban ternek el, BULK az az OEM kartyakat jeloli, ezt ugye elvileg nem lehet arulni kiskereskedelmi forgalomban mert csak teljes konfigba epitve lehetne eladni, de ez nem zavar senkit, newegg is arul ilyen kartyakat, ezekhez a kartyan kivul max. egy driver cd-t szoktak adni.
-
GuMipOkE
senior tag
A neten található tesztek többségét elolvastam. Csak gondoltam, hogy egy PH! nem akkor tesztel, amikor már az újabb generáció kopogtat. De lehet hogy tévedtem...
Végülis mind1, Alvin tesztje és véleménye nekem elég...
A teszt most már annyira nem sűrgős, csak a kártya, mert már kezd irritálni az S3Virge...
Aktív témák
Hirdetés
- Sapphire R7 250 1GB
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest