- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
AA-val nem volt baj, 2X-et is vitte, mivelhogy a magot 752MHz-re húztam (alap 500) Amit lekelett butírani, az a textúrák voltak, azt közepesre tettem, mert a karinak csak 128MB ramja volt, az meg nem elég semmire DX9 módban... DX7-ben 4XAA és minden maxon ment stabilan 100-150 FPS-t...
[Szerkesztve] -
Olasza
aktív tag
OC-nak sajnos nincs értelme, a proci így is kevés neki. De majd óvatosan kipróbálom.
eredmények úgy értendők, hogy háttérben fut: bitdefender, Zonealarm, utorrent, everest ultimate, driverek és kodekek tömkelege, mindez egy 3 éve telepített Windows-on.(winchester haldoklik, nem telepítem rá újra) -
Komplikato
veterán
''Ati chipes lapjában az integrát vidkarit nem tudta működésre bírni 7600GT társasággal.''
Ja. Aljas módon a Surround View csak ATI+ATI kombóval megy, bár nem rémlik, hogy integrált GeForce menne egyszerre egy mellérakott ATI kártyával ...
7.8-at én is várom nagyon.
[Szerkesztve] -
Olasza
aktív tag
-
BenceShearer
aktív tag
Ezt nem értem...
Nekem ráadásul a borda mellett semmi sincs, mivel a PCI melletti a x16-os PCIE slotom (ATI crossfire alaplap)...tehát van mellette légtér bőven.....
És nyitott ház nekem is...igaz a szobában (tetőtér) nincs hideg.....
Lehet, hogy baj van vele? Ez lehet garanciális panasz?
[Szerkesztve] -
BenceShearer
aktív tag
Igen, ez az az 512 MB-os MSI.
Call of Juarez 1024 maxon egész szépen megy, szóval azért van benne erő....Carbon is jó. (Demokat néztem csak). A FarCry nemtom mér ilyen gyenge.
Viszont a GPU nyitott háznél egy fél óra CoJ után 93 fokos...az nem túl meleg egy picit?
Hol lehet valami nagyon halk ventit szerezni rá?
A kékhalál 3dMark06 induláskor van...feljön az inditó képernyő, és akkor áll egy percig, majd utána jön a kék csoda...tehát elvileg még nem 3d módban van.
A TV-out ra meg nem tudok magyarázatot...pedig nagyon kéne.....
Aktív témák
Hirdetés
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szemüveges topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest