- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
Aktív témák
-
Komplikato
veterán
válasz
horvathkrisz #4988 üzenetére
Ha ful Azalia kompatiblis a hangkártya, akkor igen. De hogy valami negatívumot is mondjak, ehhez ki kell vezetni a fülhalgató csatlakozót valahol, mert azon tud szólani függetlenül és sztereoban ... Elvileg amin tud ilyet a hangkari, azon van ilyen kivezetés, sőt egy csokorban szokott lenni és Azalia felirat is előfordul mellette.
-
diegho
nagyúr
válasz
horvathkrisz #4985 üzenetére
2 hangkártya ;) integrált hd + audigy2, de audigy-t már eladtam 2 hete.
-
Komplikato
veterán
válasz
horvathkrisz #4973 üzenetére
Naná!
-
Komplikato
veterán
válasz
horvathkrisz #4963 üzenetére
Nos, sajnos van forgalomban egy csomó tévé, ami digitális bemenetről (DVI/HDMI) vagy csak HD felbontásojban, vagy egyáltalán nem ad képet számítógépről.
Főleg Samu modellekről van szó, de pl. hallottam ilyet olcsó Thomsonról is. Az LG és Pana készülékekből viszont állítólag még a régebbieknél sincs ilyen gond.
Szerintem szemétség, hogy a dobozon és műszaki leírásban erről nem tájékoztatják a vásárlókat!
Krisz - Sorry, hogy még nem küldtem a Bios-t, de ennek két nagy oka van:
1.) Otthon kalap kaki most a net, hol van, hol nincs, de inkább nincs.
2.) Semmivel s sikerült kiszednem! A RaBit utolsó verziója a 2.2.1-es (2006 november!), amiben az újítás az X1650XT/X1950pro támogatás
Az Everestben ilyen funkciót nem leltem, de legalább látszik a Bios verziószáma! Persze jelenleg otthonhagytam ..
Az ATI Flash 207 augusztusi verzióját letöltöttem, de azt meg én nem tudom használni. Hiába írtam, be bármilyen paramétert, nekem nem csinál semmit. Pedig valószinüleg az az egyetlena célra használható program!
[Szerkesztve] -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
horvathkrisz #4963 üzenetére
PC helyett használj tetrist.
-
diegho
nagyúr
válasz
horvathkrisz #4959 üzenetére
ott a listájukon a pro sonic meg az xt sonic is. nekem van még mondjuk egy fölös pro sonicom
meg egy 7600gs ddr3-am, de ezzel nem vagy kisegítve. asus-al mi a bajod? normális hűtő, 3 év gar.
-
diegho
nagyúr
válasz
horvathkrisz #4957 üzenetére
cseréltesd át más márkára szerintem. xpertvision-re vagy asus-ra, és ne szórakozz 8600gt-vel... megbánnád. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
horvathkrisz #4950 üzenetére
A kábelek átvariálása, ami nála megoldotta a dolgot, nem olvastad amit írt? Ugyan az volt a problémája mint neked... #4945
[Szerkesztve] -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
horvathkrisz #4948 üzenetére
nem próbálod ki, amit nortol mondott?
-
diegho
nagyúr
válasz
horvathkrisz #4944 üzenetére
72 centis samsung. nvidiával tvouton nincs hardveres képjavítás ergó 10 centis kockákból áll a kép (8xxx szériával).
-
diegho
nagyúr
válasz
horvathkrisz #4942 üzenetére
nvidiával 1 klikk és ment. itt meg mikor bekapcsolom a 2. display-t akkor egy pillanatra bekapcsolja, majd ki, viszont a tv-n nem ad képet. ha simán kicserélem elsőre a tv-t akkor van kép.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
horvathkrisz #4937 üzenetére
Egyrészt szerintem vegyél kicsit vissza, mert ha így mész oda, akkor téged is ''leszarnak'' majd...
Másrészt mivel hogy lcdTV-n nem ad képet bootoláskor, nyugodtan vidd be, mindenképpen cserélni fogják. Egyébként ha van LCD TV, akkor minek crt-t használsz?
Amelett akár összeférhetetlenség is lehet, pár napja fordult meg a gépemben két X600 -as hulladék, az egyik a jelenlegi alaplapomban elindúlt, de zsizsi volt a kép, más alaplapban meg bipbipelt a bios, aztán most volt mégegy, az egy gigabyte lapban adott képet egészen a win település első részéig, utánna lekapcsolt, aztán a másik lapom meg nem indúlt el vel... -
diegho
nagyúr
válasz
horvathkrisz #4927 üzenetére
átalakító csere? menj be egy pc boltba és kérj egy átalakítót vagy valami havertól és nézd meg azzal.
-
diegho
nagyúr
válasz
horvathkrisz #4925 üzenetére
én nem próbáltam, még 25 percet se ment a gépem a kártyával, otthon van a gép én meg bent az üzletben. 7.8-al fogok tesztelgetni otthon. amúgy ha xp boot alatt jó a kép, akkor driver gond lesz.
-
diegho
nagyúr
válasz
horvathkrisz #4916 üzenetére
nézd meg az xpertvision-t vagy próbálj be egy asus-t. nekem az msi-vel semmi gondom nincs.
-
Komplikato
veterán
válasz
horvathkrisz #4914 üzenetére
Én csak az nem értem, hogy ha ez elvileg egy Sapphire típúshiba, akkor miért is kell GF8600Gt-re cserélni?
Minden esetre *kop-kop* nálam csont nélkül jól hajtja meg a Vision Mastert. -
Zolee11
senior tag
válasz
horvathkrisz #4910 üzenetére
próbáltad más moncsival is? mert ha nem akkor meg kellene ejteni, akár rossz is lehet a vga
-
MZsoltee
veterán
válasz
horvathkrisz #4910 üzenetére
Akkor szerintem elégh 1xrű a képlet... Gari, vagy esetleg próbáld meg másik gépben még
-
grunge
addikt
válasz
horvathkrisz #4906 üzenetére
hát akkor nem tudom mi lehet...vagy talán egy clean install segithet ha eddig ezt még nem tetted meg. mikori a moncsid lehet az idözitéseknél is lehet állitgatni valamit...
-
grunge
addikt
válasz
horvathkrisz #4904 üzenetére
van egy ötletem: nézd meg vindóz jobbklikk/tulajdonságok ''megjelenités; hatások''-nál a ''képernyön megjelenö betütipusok simitása'' vagy micsoda a neve, ezt tedd szabványosra vagy kapcsold ki. nekem ''clear type'' mossa a képet, betüket (nem ati karim van még).
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
horvathkrisz #4894 üzenetére
Ha 3 napon bellül vagy, akkor igen. Ha túllépted, akkor ggariban átveszik. (lehet a monitorodat is bekellene vinni, hogy azzal problémázik, mert külömben tuti azlesz, hogy bent megnézik, és ott meg szép képet ad. Nincs valaki haverod, akinek a moncsijával megnézhetnéd?
Jah: telepícsd fel a monitorod driverét! -
F.B.I.
veterán
válasz
horvathkrisz #4888 üzenetére
Én is lecseréltem. Majd később veszünk a jó driver mellé egy 2900Pro-t.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
horvathkrisz #4888 üzenetére
Megveszem tőled 20k-ért.
-
AMD Power
titán
válasz
horvathkrisz #4874 üzenetére
1024*768. 85Hz van be állítva de a Monitor csak 74Hz ír.
wwhy: Hát igen ez tényleg elég gyengécske.
[Szerkesztve] -
válasz
horvathkrisz #4885 üzenetére
hmmm, most csudálkozom...
nekem TFT-m van (kb. 3 éves, 12ms-es), és tökéletes a kép, 60Hz-en még jobb is, mint a 7300GT-vel (azzal az volt homályos egy kicsit).
VaniliásRönk: ez elvileg igaz (bár nem tetszőleges mértékű homályra), de akkor magyarázd meg a fentit a 7300GT-vel
[Szerkesztve] -
válasz
horvathkrisz #4875 üzenetére
az majdnem biztos, hogy az átalakító dongle rossz, bár nem értem, miért csak CRT-knél jelentkezik...
-
AMD Power
titán
válasz
horvathkrisz #4872 üzenetére
Régi kaki 15'' CRT. El van mosodva a kép. A régi karival (FX 5600) jó volt.
-
Kicsimix
őstag
válasz
horvathkrisz #4865 üzenetére
En így hasznalom es semmi baja...A gep hatuljat nezve a jobb oldali csatlakozoba van bedugva az atalakito ,a leiras szerint abba kell a moncsit dugni (legalabbis ezt jelzi)...igy nekem viszi problemamentesen az osszes felbontast.
Ugyan ugy sapphire..
milyen felbontasban probalkozol es hany hz-en? -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
horvathkrisz #4867 üzenetére
Ha lenne, már írtam volna. Azaz pontosabban van, elkell végre felejteni a crt monitorokat...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
horvathkrisz #4865 üzenetére
Egy ideje már erről irkálnak, olvass vissza...
-
diegho
nagyúr
válasz
horvathkrisz #4863 üzenetére
holnap kiderül msi-n milyen lesz a crt képe.
-
AMD Power
titán
válasz
horvathkrisz #4826 üzenetére
Egy régi Abit Siluro FX 5600. De azon egy nem gyári hűtő volt. Hanem egy Zalman tuning hűtő.
Lui76: Majd hétvégén ezt is megnézem.
[Szerkesztve] -
ktg3
őstag
válasz
horvathkrisz #4807 üzenetére
1000et osztod a késleltetésssel és megkapod a referencia órajelet
-
Olasza
aktív tag
válasz
horvathkrisz #4833 üzenetére
-
Gaboman
nagyúr
válasz
horvathkrisz #4836 üzenetére
Hát nekem 40FPS bármelyik gamenél elég!
Lehet az Multi vagy Single game is!
COD2 40FPS-nél is tökéletes jó! -
Gaboman
nagyúr
válasz
horvathkrisz #4826 üzenetére
Hát azért nem mindegyik a Sapphire annyira hangos!
Persze nem mindenkinek ugyanaz a hangos szó jelentése!
Nekem a táp ventinél nem volt hangosabb a VGA venti. -
AMD Power
titán
válasz
horvathkrisz #4814 üzenetére
Én telesj mértékben elégedett vagyok. Bár sok időm nem volt gameket tesztelni (Majd hétvégén) De amit eddig teszteltem az jó volt. A GTR2-nél volt azért egykis akadás de nem vészes. Ami nagyon tetszik ,hogy kimondottan halk a Sapphire megoldása.
-
Armando_19
őstag
válasz
horvathkrisz #4814 üzenetére
7900GS 600/1600 után elég mókás teljesítményt ad ez az XT. csak kíváncsiságból cseréltem, de most nem spontán kíváncsiságból, hanem ezért:[link]
egyenlőre nem foglalkoztat DX10, arra majd veszek 1év múlva HD2900XT-t. A jelenben viszont ez az állás, ráadásul itt egy DDR4-es XTvel mérik össze az X1950GT-t, amiben még bőven van tuningpotenciál.
VGA ügyben soha nem érte meg jövőre építeni. -
ftc
nagyúr
válasz
horvathkrisz #4809 üzenetére
jah de tuti nem alpfesen menenk a ramok....remélem érthető amit irok mert elméleti maximum az amit irtam
-
Def26
félisten
válasz
horvathkrisz #4796 üzenetére
[link]
Enyém ilyen.
[Szerkesztve] -
Def26
félisten
válasz
horvathkrisz #4790 üzenetére
Ha a a Episode 2, Team F..2, Portal, rajta van a kuponodon akor meg is kapod, idővel ahogy elkészülnek
-
monguz82
tag
válasz
horvathkrisz #4790 üzenetére
Azokhoz csak HL2: Deathmatch és Lost Coast jár!! (általában)
[Szerkesztve] -
Komplikato
veterán
válasz
horvathkrisz #4786 üzenetére
Nem biztos, mert én nem aktíváltam (utálom a Steamet), de azt hiszem a DoD azon ''ingyen'' stuffokhoz tartozik, ami összes új ATI kártyához jár.
-
ftc
nagyúr
válasz
horvathkrisz #4786 üzenetére
azt csak hd2900xt tulajok kapják
-
Komplikato
veterán
válasz
horvathkrisz #4779 üzenetére
Macintosh miatt? Összes normális DTP monitoron volt ilyen szerintem, tök mindegy mi volt a másik végén
Egy időben próbálkoztak DVI-al is, de aztán letettek róla CRT vonalon. -
Armando_19
őstag
válasz
horvathkrisz #4782 üzenetére
Atitool egy kimondottan tuningoló program. Egy 3d-s felülettel hevíti a kártyát, miközben apró lépésekben emeli az órajelet. Nagyon hasznos kis progi, könnyen ki lehet deríteni hol a kártya vége.
-
ftc
nagyúr
válasz
horvathkrisz #4782 üzenetére
A sapphire 1,4ns ramokkal szerelhet illetve az Xpertvision 1,2ns-s ramokkal...
-
Def26
félisten
válasz
horvathkrisz #4772 üzenetére
Nekem HD 2900 XT -m van, de a kupon ugyanaz. Regisztráltam a Black Box -ot a Steam profilomban és kaptam egy Day of Defeate:Source játékot, meg egy üzenetet, hogy ha elkészül a játék akkor automatikusan megjelenik a neve a ''My Games'' szekcióban.
Először én is azt hittem, hogy vmit elqrtam, de aztán kitárgyaltuk pár ismerőssel és nekik is ugyanez volt a helyzet. -
Komplikato
veterán
válasz
horvathkrisz #4766 üzenetére
''ati tools meg ati tray tools nem ugyanaz?''
Hát biza nem! -
Komplikato
veterán
válasz
horvathkrisz #4747 üzenetére
Na most a belinkelt képen egy DVI/Komponens HD csatlakozó van, az RGB-n tényleg 5db csatinak kéne lennie. De nem sok olyan monitor van már, amin van RGB csati. (Ráadásul eme csati nem si RGB, hanem Y, Pr, Pb.
-
F.B.I.
veterán
válasz
horvathkrisz #4755 üzenetére
Ő a tray toolsról beszélt nem? Azt még nem próbáztam. Az Atitool tuti rox ehhez a karihoz.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
horvathkrisz #4747 üzenetére
Mivel ugyanazt a jelet kapja VGA analog csatlakozón, mint a te külön rgb bemeneteden, ezért nem lehet jobb a képe.
Az a ''chinc'' dolog meg kvázi a szinkronjelek bemenete kell hogy legyen, mert a monitor maga nemtud mit kezdeni a 3 színjellel, ha nem kap hozzá vízszintes és függőleges eltérítő jelet.
A DVI csatlakozóban ezek vannak az analog részen:
8 Analog vertical sync 16 Hot Plug Detect 24 TMDS Clock -
C1 Analog Red -- -- -- --
C2 Analog Green -- -- -- --
C3 Analog Blue -- -- -- --
C4 Analog Horizontal Sync -- -- -- --
C5 Analog GND Return: (analog R, G, B) -- -- -- --
Szóval a mutatott kábeled nemtudom mit csinál a csupasz 3 színjellel, mert azok szinkron nélkül nem jók semmire...
''VD; COWR HD'' -ezek meg nemtudom milyen elnevezések...
Ha meg jó képet akarsz, akkor vegyél digitális bemenettel rendelkező monitort, és a szemed sem fog majd szétmenni... -
F.B.I.
veterán
válasz
horvathkrisz #4749 üzenetére
Ez eléggé lol lenne az NV karikkal meg nem csinálja, amik többet fogyasztanak? A táp egy 420W-os super silent.
Az ATItool legújabbja megy nálam.
[Szerkesztve] -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
horvathkrisz #4739 üzenetére
Nemtudom min vitatkoztok, a D-SUB azaz VGA ugyanúgy RGB és H,V szinkron jelekket visz át...
-
Zolee11
senior tag
válasz
horvathkrisz #4727 üzenetére
nem létezik, csak átalakítóval lehet használni, ill. az sem átalakító csak a megfelelő jeleket ''szedi össze''.
-
horvathkrisz
addikt
válasz
horvathkrisz #4716 üzenetére
senki?
-
c41r0^
őstag
válasz
horvathkrisz #4713 üzenetére
nekem LCD monitorom van DVI-on keresztül, a Catalyst felismeri a moncsi típustát, holott driver nincs fent hozzá (Win-ben Plug&Play monitor), és 75Hz-re fixál 3Dben
szerintem mindez azért van (kell neki a driver), mert te D-Subon keresztül hajtod a CRTd (máshogy nem is nagyon lehet, csak néhány moncsinál RGB kábellel), a DVI pedig intelligensebb csatoló, a digitális jelen kívül a monitor és a VGA között sok mindent érzékel automatikusan, mondhatni tényleg plug&play (moncsi típusa, max. engedhető felbontások, stb.)
[Szerkesztve] -
Olasza
aktív tag
válasz
horvathkrisz #4707 üzenetére
Nekem is fagyott, amikor egyszerre fogadtattam el a kettőt. Külön-külön meg ment simán.
-
Armando_19
őstag
válasz
horvathkrisz #4700 üzenetére
Lite. 23-ért veszem újonnan 2év garival nagykerbe!
Szerintem elég jó áron van. Full az 26 lenne, de nem éri meg a külömséget.Inkább rakok hozzá egy kicsit, és veszek még 1G ramot 8ért. -
LonGleY
veterán
válasz
horvathkrisz #4694 üzenetére
:]]
Kár, hogy ugyanezt tette a GPU állításnál a kizárólag erre a célre specializálódott Clock Tool.. ennyi tapasztalat elég is volt belőle! :] Esetemben több gépen (XP, 2003) jelenleg is fut az ATI Tray Tools 1.3.6.1042. Beta-val tényleg nem érdemes foglalkozni. Az is fontos, hogy a driver telepítése után kerüljön fel a gépre. Így használva a stable verziók tényleg stabilak.
[Szerkesztve] -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
horvathkrisz #4694 üzenetére
A hiba nem a programban van.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
horvathkrisz #4692 üzenetére
Az ATi Tray Tools a legjobb tuningprogram, ha használtad volna értenéd a reakciót, az AMD GPU Clock Tool egy fapados kacat, mindennapos használatra alkalmatlan.
-
AMD Power
titán
válasz
horvathkrisz #4671 üzenetére
A karihoz direkt nem nyúltam hozzá. Nem merem a VGA-t húzni. De a CPU az bírja. Szerintem van benne még vagy 2-300Mhz +-ba.
-
wwhy
veterán
válasz
horvathkrisz #4660 üzenetére
Csak ma és csak nektek
7.8-as CCC-vel 860/750-nél fagyi, semmi +volt Biosból vagy ilysemi, mert 10-ig nincs időm; majd utána esetleg tuningolok, de amíg nem kell, addig nem bántom a karit
Amúgy 900/950-ig lehetne húzni a csúszkát.
[Szerkesztve] -
diegho
nagyúr
válasz
horvathkrisz #4650 üzenetére
30.7k-ért van nekik de csak 512-es van... hm... postával annyi lenne mint a ddr4-es simán nagykerből.
pcland garancia: A garancia a garancialevélen feltüntetett cég szervízében érvényesíthetõ.
A termék szervízbe történõ eljuttatása a vásárlót terheli.szóval ők mondanak egy nagykert és nekem oda kell vinni
viccesek nemde?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
diegho
nagyúr
válasz
horvathkrisz #4622 üzenetére
mert nem veszek fél millióért tv-t hozzá azért... 7600gs-en ''tökéletes'' kép van tv-n svideoval...
-
diegho
nagyúr
válasz
horvathkrisz #4617 üzenetére
nekem nem jó az a kártya, mert nincs svideo, húzni tudtam 800/800-on kapásból ment, de svideo miatt cserélek sapphire-ra, nem dobom ki a jó kis aranyozott kábelem.
-
radírfej
senior tag
válasz
horvathkrisz #4573 üzenetére
amivel még több a full, mint a lite, az a crossfire híd.
megpersze a dvd lejátszó szoftver és a 3dmark, márha ez számít. -
Komplikato
veterán
válasz
horvathkrisz #4576 üzenetére
Mindíg is lehetett 2 külön felbontsú kijelzőt használni egyidőben klón módban, csak a kisebbik kijelzőn akkor ''virtuális desktop'' lesz, tehát a képe azon része látszik csak, ahol az egér van. Tehát a kisebb monitoron neked az az 1024-es képrész látszana. Ha meg ''csak'' videonál kell, akkor erre van a theatre mód ... kérdésem lásd elöbb.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
horvathkrisz #4570 üzenetére
Kicsit furcsa a kérdésed, ha van monitor, meg LCD TV, akkor egyértelműen az lcdTV-t használnám, b ár amit írtál, az szerintem lehetséges. Annyi hozzá, hogy a videó csak az egyik képernyőn lenne, a másikon üres maradna a player ablaka...
-
risingtide
csendes tag
válasz
horvathkrisz #4546 üzenetére
-
t256
őstag
válasz
horvathkrisz #4528 üzenetére
Igen pl. Stalkerre. És ha mondjuk visszább veszem a felbontást és nem ultra high-end részletességgel játszok ?
A lényeg érdemes beruházni ebbe a kártyába ? Tudok vele játszani ? -
Kicsimix
őstag
válasz
horvathkrisz #4464 üzenetére
akkor nem ismerte fel a monitorjat vagy a driver nincs fent?... mivel ennek fugvenyeben allapitja meg hogy max hany hz-et kuldhet a monitorra..
elvileg... -
wwhy
veterán
válasz
horvathkrisz #4446 üzenetére
Persze, van full manuális beállítási lehetőség VGA csati esetében (kivéve lemágnesezés
). Főleg az Image-n belül coarse/fine (Samu monitor) segít(het). Ez utóbbiak DVI esetében is elérhetők, nem úgy mint a klasszikus beállítások (geometria, zoom stb.)
-
Olasza
aktív tag
válasz
horvathkrisz #4420 üzenetére
Vistát használok, de pl. XP-nél Oblivion alatt is 1,3Gb volt az átlag memóriahasználat. Vista alatt a 2Gb most bőven elég.
Előtte azt hittem, hogy a kártya miatt akadozik, de most már minden szépen fut.
[Szerkesztve] -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
horvathkrisz #4434 üzenetére
Mit értesz mozgolódás alatt? És mit állítasz minimumra? Nálam most virker meg minden fentva, semmienmű lassulást nem tapasztaltam egy friss XP SP2-höz képest, a boot meg kicsit még gyorsabb is lett.
Valszeg azért megy jobban a vista, mert a gépem AMD-s! Oh YEAH!!!
Viszont ezt valahol máshol kellene folytatni, mert nem ide való. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
horvathkrisz #4420 üzenetére
1,5 giga single channel rammal sem swappol nálam, játék alatt sem. jah és cseppet sem lasabb maga a vista, mint az XP. (Ultimate 64 bit)
-
HellGreg
őstag
válasz
horvathkrisz #4429 üzenetére
biztos szép lesz.
annyi mindent ki akarok próbálni az új karival hogy nem is tudom hol kezdjem
asszem az fx5700 után sokmindent újra kell gondolni
[Szerkesztve] -
HellGreg
őstag
válasz
horvathkrisz #4426 üzenetére
értem.
sebaj, ennek is örülök
ha nem emlékeztetsz, kidobom és soha nem tudom meg...
köszi -
HellGreg
őstag
válasz
horvathkrisz #4419 üzenetére
hm
hát ez elment
mindegy. a hangkari viszont tényleg nagy vétel volt anno, nagy hangmániás vagyok, s még az 5.1-es philips hangrendszerrel (20k volt) is eszméletlen szépen szól minden zene, dvd stb, na meg a dts...
már csak egy thx-es hangfalszett kéne... -
HellGreg
őstag
válasz
horvathkrisz #4415 üzenetére
egyébként mi a black box?
látom ugyanolyan hangkarink van
[Szerkesztve] -
HellGreg
őstag
válasz
horvathkrisz #4415 üzenetére
szegeden egy boltban (city pc shop, 24500ft), nem kaptam hozzá semmit a dobozon meg pár átalakítón kívül, de nem is nagyon hiányzik. itt szegeden azt hiszem, ez volt a padló árban, 25-27k, de még 35-ért is láttam.
-
risingtide
csendes tag
válasz
horvathkrisz #4404 üzenetére
Most talán ez a legolcsóbb [link]
-
nap
addikt
válasz
horvathkrisz #4396 üzenetére
Helyesen: szögödi
-
wwhy
veterán
válasz
horvathkrisz #4396 üzenetére
Neeem
még csak nem is nyíregyházi, csak most itt kell tevékenykednem
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
horvathkrisz #4380 üzenetére
Pécsett a boltokban 25-27k a kisker ár...
-
Komplikato
veterán
válasz
horvathkrisz #4372 üzenetére
Itt vannak Sapphire sajtóképek: [link]
De pl. itt nincs GDDR3-as mPro, sem GDDR4-es XT.
A DDR2-es Pro-hoz a Full-hoz SEM jár a BalckBox a dobozképek alapján, a HD2600Xt GDDR3nál csak a FULL-hoz jár a BB, valamint a HD2600XT GDDR3 Ultimateből meg csak FULL van, amihez szintén jár a dobozképek szerint. Biztos csak az, hogy ha a kezedben van a doboz és rajta a matrica! -
m4rc!
őstag
válasz
horvathkrisz #4372 üzenetére
Sajnos a 2600pro mellé nem adnak Black Box-ot, több tesztet is nézegettem, ahol írják, h mit mellékelnek a karikhoz, de sehol semmi, sőőt a Sapphire egyáltalán nem ad gémet ahoz a karihoz (egyes oldalak szerinT)!!!
-
7600GT
senior tag
válasz
horvathkrisz #4289 üzenetére
Gondolom Super Silent a Fan az meg a ventilátor.
-
Chaser
legenda
válasz
horvathkrisz #4132 üzenetére
Számtechboltban dolgozok
A rami sok esetben olyan árakkal dobálózik, hogy csak lesek, múltkor a nagyker ár meg a kisker ár is ugyanannyi volt az egyik cuccra
ergo 0ft-os haszonnal adtunk el valamit..de ez másik történet. Nem a rami webáruházára gondolok, hanem azokra acégekre, akik ezt a webáruházat használják, némi átszerkesztéssel sajátként, lényeg ha a ramiban van, akkor az adott boltban is van, árqa pedig most annyi amennyit mondtam, megnéztem direkt nektek
-
diegho
nagyúr
válasz
horvathkrisz #4190 üzenetére
mert miért ne lennék jól? 3éve ugyanaz a hiba cs 1.6-ban... ezért nem volt soha ati-m és mivel semmi mással nem játszok csak cs 1.6-al ezért marad az nvidia.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
horvathkrisz #4247 üzenetére
nemte, hanem az előtted írók a 3dmark témában, csak te hsz-ed odacsúszott...
-
Armando_19
őstag
válasz
horvathkrisz #4245 üzenetére
Olvasd végig az oldalt. Nem nagy művészet. Pár dollárt, de nem is játszottam sokat. -.-
-
Armando_19
őstag
válasz
horvathkrisz #4240 üzenetére
jaja, asszem ingyenes. Dragon Ballos mod, de nagyon állat, fragek után tudsz szintet lépni. pár órára le tudja kötni az embert. -.- source után édes a pihenés.
Az tudjátok, hogy lehet pénzért játszani? www.tournament.com
Én ezt nyomom, nyertem is már pár dodót! -
Armando_19
őstag
válasz
horvathkrisz #4226 üzenetére
TF2 mi is pontosan?
De pesze, bármikor bármire kapható vagyoK! -
Armando_19
őstag
válasz
horvathkrisz #4219 üzenetére
Hát igazából, jobban szerettem mindíg is ATI-t.Vettem egy 8600GT-t,mert ki akartam próbálni, azt elcseréltem egy 7900GS-re, mert még nem volt ilyenem. Most ki akarom próbálni a HD2600XT-t is. Gondolom az iylen 3dmark eredmények nem mérvadók.Abból kiindulva, hogy 7900GS húzva 2003ban csinál 22K-t, 8600Gt csinált 14-et, viszont ingame helyzetben nem sok külömség volt a 2 kártya közöt ~10%.
Meg most lehetőségem van venni Sapphire HD2600XT-t, 21800ért, újonnan gari mindennel, és viszik GS-t 26ért. 4200ból meg kicsit stuffolok a memókba, teszek hozzá még egy kicsit, és 2X1Giga lesz. Többet üt memória mennyiség source alatt, mint a HD2600XT és a 7900GS közötti külömség. Mással megy nagyon úgyse játszok. Ati nem fog kevesebbet adni source alatt, viszont a 2X1G rammal igencsak nőni fog az fps.(tapasztalat ~25-30%) -
Armando_19
őstag
válasz
horvathkrisz #4217 üzenetére
Jaja!
Úgy nem.Bár én úgy vagyok vele, hogy most lesz HD2600XT, aztán a későbbiekben majd egy HD2900PRO. Visszatérek Jó kis ATI nyomvonalra. Kell a francnak NV. -
grunge
addikt
válasz
horvathkrisz #4215 üzenetére
egy szóval sem mondtam hogy adnék annyit érte
[Szerkesztve] -
Komplikato
veterán
válasz
horvathkrisz #4207 üzenetére
Nem, a béta a 7.9-es. 7.8-ból már két végleges is van. A sima és a Bioshock verzió
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
horvathkrisz #4207 üzenetére
ne vessz el a részletekben
egyébként is, annál amit a cd-n adnak, minden jobb... vagy akkor 7.7
Aktív témák
Hirdetés
- OTP Bank topic
- SONY LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Szólánc.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest