- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
Kicsimix
őstag
probáld meg driver nélkul,hogy ha csak a windows alap videoillesztője van fent akkor mi a helyzet fagy e...Igy kiszűrhető ,hogy a catalyst -ben van e a hiba vagy a videókártya és oprendszer között ...
Catalyst-ben a túlhajtás miatt is fagyhat..
De 2d-t mondtál... Ha a kártyában van a hiba akkor driver nélkül is fagyhat...
Viszont először oprendszer javit és ha utánna is szar akkor gyanakoni a videókarira...
[Szerkesztve] -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Megnéznél nekem valamit? A karidon van 2 tekercs, amik műanyag kockába vannak rakva, egyik a hűtő tetején van 3 kondenzátor között, a másik meg a végefelé 1 kondi melett, kellene keresned 2 darab egyforma IC-t, kb. 14 lábuk van, és csak az a kettő van a karin, ilyen dolgok szoktak lenni rajtuk hogy ISL vagy RTL, stb... Megnéznéd ezeket nekem?
Ezen a képen jól ltászik amit mondtam: [link]
Tippem szerint a hátoldalon fogod megtalálni amit keresek. (ha azvan, amit gondolok)
Jah és szép eredmény!
[Szerkesztve] -
horvathkrisz
addikt
-
Komplikato
veterán
Na most csak akkor éri meg, ha SOKKAL olcsóbban kapod meg, mint a 2600XT-t. Ahogy én néztem átlag ilyen 2K difi szokott lenni, annyinál már marhára nem éri meg.
(Amúgy most néztem, hogy USA-ban az XT ára kezd leesni és rövidesen 100USD alá megy. Most olyan 105-107 a legolcsóbb ... Az AMD/ATI a 65 nanos chipeket úgy árazza a konkurencia alá, ahogy akarja.)
Aktív témák
Hirdetés
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Google Pixel topik
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Linux kezdőknek
- Óvodások homokozója
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest