- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Szuperzacskó #1887 üzenetére
nagyon jó kis teszt lett, mondjuk a Colin Dirt-et nem hagytam volna ki belőle, de sztem így is király lett.
a driver javulásról pedig annyit, hogy esélyes a gyorsulás, nem hiszem hogy a DX10 alatti előny elveszne DX9 alatt
de meglátjuk, mindenesetre kíváncsi leszek mit fog teljesíteni itt nálam
PH-s teszt mikor várhatóó ????????
[Szerkesztve] -
Zé_Mester
őstag
válasz
venember83 #1660 üzenetére
így van - ennyi
kutyát nem érdekli hogy mit írnak a dobozra hogy ennyi meg annyi W-os.
az a léyneg hogy :
HÁNY 12V-os ÁG VAN, ÉS ÁGANKÉNT HÁNY AMPERT TUD LEADNI ???
ennyi. a többi az csak marketing.
[Szerkesztve] -
Zé_Mester
őstag
''Tápot pedig nem lehet eladni értelmes áron, mert ki bízik egy használtban?''
én most vettem egy fél éves Chieftec 560W SLI Ready-s tápot egész korrekt áron....de ez most lényegtelen.
ha normális=márkás 350W-os tápod van (FSP, Chiestec,Thermaltake...) akkor egy 2600XT is simán menni fog mindenféle gondd nélkül.
[Szerkesztve] -
Zé_Mester
őstag
válasz
dragonfx #1566 üzenetére
nem tom ezt hol láttad, de összességében a 8600 GT és a 8600GTS közé esik a HD2600XT.
am meg jó kari lesz, csak driver, meg valami normális DX10-es game kellene ami már tényleg normális, nem pedig valami tákolt szar.
várni kell még egy kicsit én azt mondom, sztem jó kari lesz. -
-
Zé_Mester
őstag
am nagyon érdekes dolog hogy az első normális DX10-es környezetben végre láthatjuk a karikat összehasonlítva.
és az is látható hogy a 2600XT hozza az elvárt szintet DX10-ben. remélem ez a szint nem csak a Dirt.ben jön majd elő, hanem más gamekben is, és ha így lesz akkor nv igencsak kötheti a gatyát a csillagos égig -
Zé_Mester
őstag
valyon a PH-s bazárokba mikor lesz 2600XT???? és valyon mennyi lesz szerintetek???
-
Zé_Mester
őstag
válasz
VaniliásRönk #1365 üzenetére
nem Gemini-re gondoltam hanem sima HD2600XT-re 256MB rammal (azt még nemtom hogy milyennel)
úgy döntöttem hogy megveszem az erősebb procit, és majd ha sikerül összespórolnom pénzt , akkor eladom a VGA-t és veszek nagyobbat. de az is lehet hogy veszek neki egy párthogy boldog legyen
-
Zé_Mester
őstag
úgy döntöttem hogy maradok ennél a karinál.
korábban agyaltam rajta hogy HD2900XT, de jelenleg nem hiszem hogy annyi pénz összejönne majd, hogy olyanom legyen.
így maradok a kis XT-nél, aztán legfeljebb eladom, vagy a fene tudja mi lesz vele
[Szerkesztve] -
Zé_Mester
őstag
válasz
Probiker #1351 üzenetére
igaz hogy a GeCube az Ati egyil leghűségesebb partnere, de nem nagyon hiszem, hogy egy referencia karit ilyen szinten változtatnának, ez senkire nem jellemző.
a saját hűtés meg esetleg egy kis OC belefér egyes gyártóknál, de nem hiszem hogy a 128bit-et feltornásznák 256-ra. -
Zé_Mester
őstag
válasz
VaniliásRönk #1344 üzenetére
Jesszusom !!!!
egy olyan tesztre azért kíváncsi lennék, biztos lenne vagy 70 oldal, meg egy jócsomó idő amíg elkészülne -
Zé_Mester
őstag
válasz
VaniliásRönk #1323 üzenetére
csak a bizonyíték hogy nem olyan ördöngősen nagy a 2900XT fogyasztása
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Zé_Mester
őstag
válasz
vittuka #1322 üzenetére
ugye ezt most nem gondoltad komolyan, hogy te azt figyeled hogy az új géppel mennyivel fogyasztasz több villanyt mint a régivel??????
am meg nem értem mit kell itt rinyálni hogy mi mennyit fogyaszt.
azt írtad hogy ilyened van : C2D E6600@3.0GHz, 8800GTX, 2GB ram, 680i.
most nem azért de más ilyen gépről csak álmodni mer, mert nem teheti meg hogy ilyenje legyen, mert csak így durván összeszámolva is közelít a 250 kiló felé, neked meg ilyen van és ezen nyavajogsz hogy 3000k val több a villanyszámla????
hát őszintén sajnállak
[Szerkesztve] -
Zé_Mester
őstag
válasz
Komplikato #1318 üzenetére
pedig előfordult.
valahol láttam egy tesztet, és a felsőkategóriát teszteltél egy E6700-as procival, ás előrodult olyan hogy a 8800GTX, a 8800 Ultra és a HD2900XT ugyanannyi FPS-t produkált, ami CPU korlát miatt alakult ki. -
Zé_Mester
őstag
abszolút nem értem miért van mindenki kiakadva azon hogy az új DX10-es ''játékfoszlányokba'' mit teljesítenek a karik.
sztem abszolút baromság ezeket figyelembe venni, mert nem akarom elhinni, hogy egy 8800GTS is alig tudja normálisan futtatni őket.
biztos vagyok benne, hogy a teljesítmények jócskán növekedni fognak DX10 alatt, de majd csak akkor ha végleges játék jelenik meg, mondjuk pl Crysis, vagy UT2007 -
Zé_Mester
őstag
valamit valamiért.
úgy gondolom hogy a procik időtállóbb dolgok mint pl egy VGA, legyen az bármelyik szegmensben.
nem tom még amúgy mi lesz, lehet hogy más kari lesz,de a proci az tuti.
majd meglátom mennyi marad a pénztárcámba, és ha 50-60 körül, akkor rágyúrok még egy kicsit és 2900XT. ha nem marad annyim akkor 2600XT. aztán majd cserélem ha lesz pénzem -
Zé_Mester
őstag
sztem várni kell még ezekkel a karikkal.
el kell telni még 1-2 hónapnak amíg optimalizálják őket, mind driver mind tuning szinten.
és utána sztem lényegesen gyorsabb lesz mint most.
aki most akar ilyen karit venni , az várjon még vele (ha nem nagyon sürge), de ha igen akkor vegye meg.Az újabb driverek egyre jobban rá lesznek állítva a kártyára, és a tuti javulni fog.
én is gondolkodok rajta hogy HD2600XT, mert olcsó és viszonylag elmegy rajta minden már most is egész szépen. de mivel a procit csak júli 22.én veszem meg (C2D E6850) így ráér a videókari is.
de ez csak egyéni vélemény, nem kőbevésett törvény -
Zé_Mester
őstag
válasz
asadasad22 #1230 üzenetére
hát nem tom ez egy jó kérdés :
- lap -- 10k
- ram -- 20-22k
- vga -- 20-22k
- cpu -- ezt nem írtad úgyhogy nem tom
Gianninál ennyi lenne az új :
- Gigabyte GA-965P-DS3 V3.3 DDR2 800, Sata2, GLan, Core2 3 év gar: 23.900,-
- Intel Core2Duo E2140 dobozos gyári hűtővel 1 év garancia: 17.900,-
- 1 GB/800 MHz DDR2 Kingmax Mars dobozos 3 év garancia: 9500,-/db
- 1 GB/800 MHz DDR2 Kingmax Mars dobozos 3 év garancia: 9500,-/db
meg a vga az kb 25-30e között lesz ha megjelenik
ha tegyük fel 50e ért el tod passzolni a mostani alkatrészeket, akkor 10.800at kell rádobnod, mert ez így 60.800 pénz.
és ezzel sztem jobban jársz mint ha most vennél egy AGP-s karit. -
Zé_Mester
őstag
válasz
Bundás22 #1219 üzenetére
hát 1 év múlva az a kártya semmit nem fog érni mert sztem addigra kijön majd egy teljesnen új, és ez meg szépen eltűnik.
lehet hogy sikerült rögtön a megjelenés után felcibálniuk a 8600GT-t, de ennél úgy látszik kicsit más a helyzet.tesztben is írták hogy ha új Bios és új ATT lesz akkor azzal valszeg jobban fog hasítani a cucc a tuningban. -
Zé_Mester
őstag
bízok benne hogy rengeteget fog majd gyorsulni a kari az új játékokban és az új driverekkel.
am ugyan azt látom a 2600XT-nél, mint a 2900XT-nél : a régebbi játékokban nem azt nyújtja mint amit elvárna tőle az ember, de mihelyst valami újat mutatunk neki (pl 3DMark06 - mondjuk a Mark-okkal utálok példálózni,de most ez az egyetlen normálisan használható viszonyítási alap az új karikhoz), szóval milyelyst valami újat kap a kari, abban a pillanatban más besorolásba kerül a tesztlistán.
sztem a következő játékokban felül fogják múlni a nVidia karijait, nem is kicsit.
meg persze majd az újdriverek is segíteni fognak, amik már szépen ki lesznek forrva.
[Szerkesztve] -
Zé_Mester
őstag
válasz
asadasad22 #1176 üzenetére
most ez saját vélemény lesz mert nekem is hasonló alapokon van a konfigom.
én is agyaltam rajta hogy mi lenne ha csak egy AGP-s karit vennék, meg megkínálnám vagy 2 GB rammal.aztán szétnézegettem és sajna vannak olyan tesztek, ahol a E6700-as procinál is lekorlátozódik a VGA teljesítménye, namost akkor nekem lehet a csillagos égig húzott P4-es Prescottom, még így is rohadt kevés a E6700 alapteljesítményéhez.
Tuti nem tudnád kihajtani a kártyából ebbe konfigba a teljesítmányét mert rengered dologban korlátozódna.
sztem érdemes elpasszolni az egész gépet (táp az jó, azt hagyhatod) ,és ha eladod akkor darabonként, mert egybe ló***t se adnak érte sajna
egy új gépet kisebb ráfizetéssel ki lehet hozni és az igencsak jobb teljesítményt fog adni.
ha nem is Intelt veszel, akkor AMD-t a takarékosság miatt,de akkor is jóval jobban jársz, minthogy a jelenlegibe ölöd a pénzed.
egy kisebb C2D proci alá teszel egy Gigabyte DS3-as lapot meg 2*1GB ramot, meg akkor ezt a HD2600XT-t és hidd el ég és föld lesz a különbség, pláne ha még jól megcibálod majd a procit.
sztem ígyg jársz a legjobban, és mint írtam is , ez saját vélemény.
mivel én is ebbe a cipőbe járok, ezért csak a saját példámat írom le, mert én is hasonlóképpen fogom alakítani. csak én jóval többet szánok az új gépre.
remélem segítettem valamennyit -
Zé_Mester
őstag
válasz
Bundás22 #1194 üzenetére
ha visszaolvastál volna akkor ott volt egy teszt linkelve, és ki is másoltam egy részletet a cikkből.
de pill, meg is keresem neked : #1099 és #1100 hsz.
namost ebben a tesztben próbálták a tuningot, igaz hogy halvány gyenge lett (+7%, +4%), de az utolsó sorba hozzáfűzték hogy valószínűleg nem a kari és a rajta lévő ramok a ludasok, hanem maga a kártya BIOS és a jelenleg használható tuningprogramok.
elvileg a ramnak bőven lehetne adni,de valami miatt ez még nem jött össze.d
de majd kialakul ez is.csak IDŐ kérdése -
Zé_Mester
őstag
válasz
TomBoy1986 #1192 üzenetére
nekem is tetszett, maga a teszt is korrektnek tűnt, a sok közül sztem a leghihetőbb.
korábban volt valahol belinkelve egy teszt ahol 3DMark06 eredményeket grafikonoztak.
ott nagyon jól látszott hogy a viszonylag új teszt sokkal jobban fekszenek ennek a karinak,mint a régebbiek. ez a játékokra is igaz (FEAR,Far Cry....).
jó kis kari lesz az 2600XT, csak megfelelő driver kérdése az egész, ami pedig idő függő.
ha lesz egy normális driver akkor sztem a 8600GTS-t vígan verni fogja, és a később megjelenő játékokban sokkal jobb teljesítményt fog hozni mint jelenleg.
a jelenlegi DX10es teszteknek nem nagyon hiszek, hiszen hol futnak, hol nem.
majd amikor kijön egy olyan játék ami tutira állat lesz (Crysys, UT2007) na majd akkor derül csak ki igazán hogy ki mit alkotott. -
Zé_Mester
őstag
valóban nagyon jó teszt lett, és világosan látható ebből a tesztből is hogy a 8600GTS igencsak messze van még.
lehetséges hogy driver frissítések során gyorsulni fog, de ezt előre nem lehet megállapítani.
tuningolva is gyengén muzsikál (+7%,+4%), igaz megemlítették hogy a probléma nem a kártyával lehet hanem vagy a BIOS vagy a tuningprogram miatt.
''The overclocks are small, but it seems to me that this frequency is not the card's limit but a limit with the card's BIOS or the overclocking software.''
remélem javulni fog ez a része is a dolognak és akkor ...... talán -
Zé_Mester
őstag
ezt én se értem hogy a középkategóriás karikat miért kell ilyen felbontáson tesztelni, ahelyett hogy egy sima, leendő felhasználók által is haszált 1280x1024-et tesztelnek.
aki 1600x1200-ba akar játszani fullon az úgyse ilyen kariba gondolkodik, ha meg igen akkor egészségére. -
Zé_Mester
őstag
nem tom , lehet csak én vagyok vak, de az első linkben amit megadtál, ott úgy jött le nekem hogy a 8600GT-és a GTS is veri az 2600XT-t.
azonban a második tesztben nem egyszer előfordul hogy a 8600GTS-t is veri.
igaz hogy a 2 tesztben más környezetekben tesztelték.
ha a második tesztből indulok ki, akkor sztem nagyon jó kis kari lett : alig melegszik, csöndes, olcsóbb mint a GTS és esetenként pedig gyorsabb is tőle. -
Zé_Mester
őstag
válasz
Silenzio #856 üzenetére
abszolót igazad van, nekem még most is a 9800 Próm van, és 3 éve minden játékot gyönyörűen tud futtatni, ugaz nem tudja már megjeleníteni az összes bizbaszt amit a játék mutatna,de élvezhetően lehet/lehetett használni.
azért lehetett mert azért mostmás kezd öregecske lenni a mai gamekhez, pl SC Double Agent el se indul mert nincs SM3 támogatás, sőt a Colin Dirt se megy sajna.
úgyhogy nyárra tervezem a komplett Update-t. esélyes a 2600XT, de lehet hogy összejön egy 2900XT-re és akkor egy ideig megint nem kell agyalnom VGA kari miatt.
ha csak annyit kibírna mint a 9800 Pro-m akkor teljesen meg lennék vele elégedve, de majd kiderül. -
Zé_Mester
őstag
válasz
Silenzio #844 üzenetére
valóban igazad van.
hiába fog megjelenni a 2600as széria, nem lesz igazán betelítve a piac, hiszen 2600 XT 25-30e között fog alakulni, a 2900XT meg 80-90e között. és a 2 kari között borzalmas nagy a különbség, mind árban mind teljesítményben.
igaz hogy fognak majd kijönni duál magos 2600asok is,de sztem ez nem az igazi középkategória.
régebbi példa: anno amikor megvettem a 9600Pro-mat majd később XT-met,az valóban a középkategóriát jelentette. később váltottam 9800Pro-ra és az hozta azt amit vártam tőle. 2x akkora teljesítmény 2xes áron.
most sajna nem ezt látni. 128bit???? amikor a csúcskarik 512 meg még többet alkalmaznak, egyszerűen nem is értem.
annyira lebutítják a ''KÖZÉPkATEGÓRIÁT'', hogy szinte nem is KÖZÉP hanem inkább ALSÓ teteje.
nvidiánál kicsit másabb a helyzet, de az nem itt érdekes mert ez nem az a topic
[Szerkesztve] -
Zé_Mester
őstag
úgy látom ezt még nem linkelte be senki
angolul : [link]
és magyarul : http://www.hardwareoc.hu/index.php?p=news&cid=1&y=13506
hát nem tom, nekem az a 4985 pont a 3dmark06-ba igen karcsúnak tűnik -
Zé_Mester
őstag
mikorra várható a hivatalos megjelenése a HD2600 Series-nek???
mert nem találtam sehol infót, ami pontos lenne -
Zé_Mester
őstag
hát a Colin Dirt valóban nagyon szép fizikai dolgokat hoz fel (pl korlát, ahogy te is mondod) de én nem erre a játékra gyúrok mert annyira nem hatott meg, de ez egy másik Topik témája.
sztem am a 2600 XT egész jó vétel lesz, ha a 8600 GTS szintjét hozza akkor nagyon jó kis kari lesz. ár/érték arányban biztosan
bízok benne, de ha nem akkor sajna többet kell költenem VGA-ra -
Zé_Mester
őstag
na mi történt????? kihalt mindenki ??????
na mindegy , majd nemsokára megjelennek a karik és akkor végre lesz miről csámcsogni -
Zé_Mester
őstag
az AGP-s karival sztem se jársz jól már.
még annó amikor még fiatal volt a PCI-E még akkor egész jónak tűnt hogy nem kell lapot cserélni, mert az új csúcskat. karik is megjelentek AGP-s változatba.
mostmár nem éri meg erre költeni mert sajna a kari hiába lenne nagyon jó, sajnos nagyon sok korlátba ütközne (CPU limit,memória sebesség stb-stb)
sztem is keress egy jó/olcsó PCI-E-s lapot és abba egy 2600Pro-t.
hidd el jobban jársz vele.
[Szerkesztve] -
Zé_Mester
őstag
válasz
VaniliásRönk #696 üzenetére
várható az nVidia-nál is áresés, de sztem nem fogják annyira lehúzni az árakat hogy majdnem az XT szintjén legyen.
az új Ati karik am meg fogják érni az árukat, és ha nam is hozzák majd a 8600GTS szintjét, akkor is jobb választás lehet, mert annyival azért nem lesz lassabb, mint amennyivel olcsóbb. -
Zé_Mester
őstag
na itt egy előzetes hírfoszlány.[link]
nem valami kecsegtető -
Zé_Mester
őstag
válasz
Armando_19 #649 üzenetére
JÉZUSOM
na innentől kezdve fogalmam nincs mit érdemesebb vennem -
Zé_Mester
őstag
hát tényleg kíváncsi leszek rá hogy mit fog alkotni a középkategória.
pláne a 2600XT GDDR4-es verzió
2857 MHz
félelmetes még leírva is. ha 2200-2400 MHz környékén menne már az is brutál.
csak 1 problem lesz vele, az pedig a 128bit<<----- ezt jót tom (lehet tévedek)
[Szerkesztve] -
Zé_Mester
őstag
válasz
Komplikato #565 üzenetére
de mindkettőhöz hasonló lóerő kell VGA-ból ugye.
ezt most nem értem. most ezzel azt akarod mondani hogy pl egy 1280*1024es FULL grafikhoz ugyanannyi VGA teljesítmény kell mint egy 1600*1200 vagy 1920*xxxx felbontáshoz FULL grafikával ???
na ne mááárrrr
[Szerkesztve] -
Zé_Mester
őstag
nyugi, akkor már 2-en vagyunk akik nem értik minek.
nekem 19''-os monitorom van, és ha nekem 1280*1024-be fullba megy a játék akkor teljesen meg leszek elégedve.
nem értem mivel jobb a 1600*1200 meg az 1920x****.
de lehet ez csak azért van mert még nem játszottam így egy normális game-val sem -
Zé_Mester
őstag
hát most elszomorítottál.
pedig kezdtem reménykedni hogy nem kell 80-90e-t kiadni vga karira.
de úgy lám akkor így lesz, és ha már valóban ennyit kell költeni akkor tényleg gyűjtök egy HD2900XT-re.
teljesítménybe biztos jobb lesz mint a Dual 2600XT, és árban is majdnem megegyeznek majd ezek szerint -
Zé_Mester
őstag
válasz
gamer_hun #554 üzenetére
hát arra én is.
ha valóban ilyen árakon lesznek (2600XT max 30e ft), akkor sztem megvan az új vga karim
csak ugye még az eredmények.....remélem mihamarabb lesz egy PH!-s teszt is
nameg ha ez ennyi akkor a Duálos 2600XT mennyi lesz???? max 55e?? mert akkor az is simán meg fogja érni -
Zé_Mester
őstag
válasz
valentinho #529 üzenetére
lol, hagyd rá. Bundi se adja fel
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Bundás22 #496 üzenetére
miből gondolod hogy annyira meg kéne vernie a GTX-et?????
1: - ha jól tom lesz XTX is
2: - ha szétnéznél az áraknál akkor valszeg feltűnne hogy a 2900XT 85-90k között van, a 8800GTX meg 115k körül. --->>> 25e ft különbség van a 2 kari között min, és érdekes módon van ahol megeszi a GTX-et. akkor most miről is beszélünk???
ár/teljesítményben lényegesen jobb a HD2900XT
...és pont -
Zé_Mester
őstag
válasz
VaniliásRönk #493 üzenetére
''az nVidia GPU-ja meg úgy szar ahogy van''
ez így ebben a formában azért nem igaz hogy szar, mert azért van benne erő, de az ATI inkább a jövőre gondolt, és ebben az R600-ban még rendeteg tartalék van. -
Zé_Mester
őstag
válasz
Bundás22 #485 üzenetére
jókora hátrányuk van az atisoknak - ezt ugye most nem mondod komolyan???
igaz hogy később jött ki a 8800-as szériánál a 2900XT, de minden tesztben oda lett írva hogy a gyengélkedés csupán driver kérdése,amin folyamatosan javítanak.
az R600 és társai sokkal újabb és jövőtállóbb technológiát kaptak mint a 8*** széria.
namost akkor kérdem én : ki csinálta jobban?
az aki kihozott egy olyan karit, ami igaz hogy gyors (NVIDIA) ,de 1 év múlva sehol se lesz teljesítményben, vagy az aki kihozott egy olyan cuccost, amit az alapoktól kezdtek megtervezni, felépítettek, a legújabb külyükkel és technikával felruházták , és amibe még rendetek potenciál van(ATI)
namost akkor ki is járt jobban?????
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Zé_Mester
őstag
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Komplikato #318 üzenetére
áhhá. nagyjából tiszta.
hát én borzasztó kíváncsi leszek hogy milyen lesz a középkategória.
eddig nem vettem VGA-t mert úgy voltam vele hogy majd amikor mindkét fél oldalán meglesznek a DX10-es karik, akkor lehet tisztán látni mindent.
és most nemsokára tényleg átlátható lesz ez az egész.
de nagyon húz a szivem egy HD2900XT mellé -
Zé_Mester
őstag
válasz
Komplikato #314 üzenetére
bocsika, de kérhetnék egy szívességet : FORDÍTSD LE PLLÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍZZZZZZZZZZZZ
a németet még csakcsak megértem, de ez nem fog menni. -
Zé_Mester
őstag
válasz
Bundás22 #306 üzenetére
& (#309) Bundás22
''sztem az AMD csődbe fog menni ilyen termékekkel vagy túl drága vagy lassabb''
az ''ilyen termékek'' alatt gondolom az X2-es szériát érted.
csak így magunk között szólva árulj már el nekem valamit. :
hogy a búbánatba akarsz/lehet összehasonlítani 2 olyan procit, ami között 1 generáció különbség van.
az Athlon64 X2-esei nem a Core2Duo procikkal egy időben születtek, nem is egymás ellenfelei.
Az X2 még annó az intel LGA775 foglalatos P4 D-i ellen volt harcban.
ilyen alapon én is elővehetnék egy sima 478 foglaltos P4-es NORTHWOOD procit (csakhogy még szebb legyen a kép) és akkor tesztelgetnék egy X2 mellett.
valyon valós képet lapnék????????????
nem hiszem.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Csapoati #271 üzenetére
erre gondoltam én is.
nekem most 9800 Prom-va. alapon 03-ba 6500-7000 között alkot.
ha meghúzom a 3000-es procimat, olyan 3945MHz környékére, akkor meg 7600-7700 pontot,
úgy hogy a karihoz hozzá se nyúlok.
eredményre meg alig 1-2 FPS amivel gyorsabb. na mindegy
Bocsi az OFF-ért, csak gondoltam mint érvelést leírom. -
Zé_Mester
őstag
válasz
Bundás22 #266 üzenetére
1:, hagyjuk már ezt a 3Dmark-ba így meg 3Dmark-ba úgy dolgot.
az a tesztprogram is egy nagy vakítás, és sokan elhiszik, hogy bibibí az én gépem 400 pontal többet csinált úgyhogy jobb, és közbe meg játékok alatt lehet hogy lassabb.
2:, a karik még meg se jelentek, dehol egy hivatalos teszt, és máris azt kell olvasni hogy a 8600 gyorsabb lesz , meg olcsóbb meg blabla.hagyjuk márt ezt. majd amikor megjelenik akkor majd lehet ilyeneket írni, addig meg csupa filozofálás és álmodozás csak az egész.
(#262) VR6-Fan :
(#263) 7600GT : ez engem is érdekelne
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tesla topik
- Házimozi belépő szinten
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 1 / 2
- alza vélemények - tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Macbook White 13" unibody
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest