- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
válasz
horvathkrisz #4888 üzenetére
Én is lecseréltem. Majd később veszünk a jó driver mellé egy 2900Pro-t.
-
F.B.I.
veterán
3dMark 05: 8564 pont. Minden alapon ( proci, kari ).
-
F.B.I.
veterán
válasz
horvathkrisz #4755 üzenetére
Ő a tray toolsról beszélt nem? Azt még nem próbáztam. Az Atitool tuti rox ehhez a karihoz.
-
F.B.I.
veterán
Atitool nem müxik. Fan controlt sem tudom állítani.
-
F.B.I.
veterán
válasz
horvathkrisz #4749 üzenetére
Ez eléggé lol lenne az NV karikkal meg nem csinálja, amik többet fogyasztanak? A táp egy 420W-os super silent.
Az ATItool legújabbja megy nálam.
[Szerkesztve] -
F.B.I.
veterán
Nem. Lefixáltam 100-ra de auón ill. 98, 102 stb. is ezt csinálja. Ez nem a lap hibája volna? Az a baj, hogy annak a tpicjában sem tudnak értelmes választ adni. NV karival hibátlnul megy és én még azt hittem a régi 1600xt-re, hogy ő a xar de a lap a hibás. Ez így egy vicc. Tunningolhatok de csak NV-vel. Utálom az NV-t ATI-t akarok!
Eladó egy Gecube 1 napos HD2600XT ddr3 23K. -
F.B.I.
veterán
Probléma!
Felraktam a ccc 7.8-at de a gép nem találja a progit illetve az eddig NV kártyával hibátlanul működő 3,3Ghz-en pörgő proci nem enged 1mhz húzást sem ( 1,8 Ghz-es ), mert ilyenkor nincs kép a gép indításakor. Szerintetek? -
F.B.I.
veterán
Üdvözlet!
Mai napon beléptem a klubba, megérkezett a noname kártyám:
[link]
ennyit a nagykerek noname megnevezéséről. Kemény 22K-ba fájt.
Holnap beüzemelem és tesztelek. -
F.B.I.
veterán
Sajna nem jött meg az ASUS karim ,ezért hoznak egy 2600XT-t, aminek az a megnevezése, hogy NONAME. Milyen márkát adnak egy nagykerben nonameként 21K-ért, ami XT?
-
F.B.I.
veterán
Szerintetek nagy csalódásom lesz a DDR2-vel szerelt ASUS 2600Pro-val?
Sajna nem volt belőle ddr3 és csak 20K-m volt az egészre. Ez meg itt Miskolc, itt csak ez van. -
F.B.I.
veterán
válasz
Komplikato #4133 üzenetére
Most is hiánycikk még a jobb márkákból a ddr3-as.
-
F.B.I.
veterán
Holnap érkezik ASUS 2600Pro-m. Majd lövök róla valami tesztet a héten. Milyen progival tudom nézni az fps-t a játékok alatt ill. melyik progi lesz a legjobb a húzáshoz és a venti szabályzáshoz? A legújabb atitool esetleg?
Más: barátommal végigtelefonáltattam 1-2 nagykert nincs raktáron pl. MSI, ASUS, GIGA HD2600XT karijuk. Ez vicc. Pro-ból is csak ddr2-es van sőt a giga és az asus csak ilyet forgalmaz.
[Szerkesztve] -
F.B.I.
veterán
Sziasztok!
Gyors segítséget szeretnék: Gigabyte HD2600Pro DDR2-vel 21K-t megér vagy felejtős már a ddr2? ( akkor marad 2400XT ddr3-al 15K-ért )
A választ kösz! -
F.B.I.
veterán
válasz
FireKeeper #4044 üzenetére
Én már felébredtem. Vettem egy X360-at.
-
F.B.I.
veterán
A végén még kiderül, hogy az XT meg meghajtható majd a talán megjelenő 2900Pro szintjére. Akkor tuti best-buy lesz.
-
F.B.I.
veterán
Jövő héten tulaj leszek én is.
A kérdés csak az, hogy MSI vagy Gigabyte?
-
F.B.I.
veterán
válasz
VaniliásRönk #3702 üzenetére
Kösz.
-
F.B.I.
veterán
válasz
VaniliásRönk #3680 üzenetére
Általában HD filmezek ill. Photoshopozok is továbbá nem marad ki a videószerkesztés sem. Erre lenne jó egy passzív kis fogyasztású kari, ami nem hal le egy kis játéktól és nem fárasztja a procit.
-
F.B.I.
veterán
Helló!
Ezzel a Giga megoldással jól járhatok vagy teljesen felejtősek ebben a kategóriában, a passzív hűtések?
[link]
a választ kösz. -
F.B.I.
veterán
Melyik hűtést érdemes rá felrakni? Csendet szeretnék.
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Lecserélnétek egy Giga7800GT+NV Silencer kombót egy 2600XT-re?Érdemes ha a DX10 nem érdekel? -
F.B.I.
veterán
válasz
risingtide #2056 üzenetére
Kösz!
-
F.B.I.
veterán
A Sapphire-nál mit jelent a kártya végén a LITE ill. a BULK jelölés?
Valaki esetleg vágja ezt? -
F.B.I.
veterán
Én meg veszek egy ''xar'' 2400Pro-t jó lesz majd később Vista alatt HD-ni vele és játszom tovább XBOX360-on.Ez a videókártya biznisz, már nem pálya nekünk ''csóró'' magyaroknak az évenkénti fejlesztés tükrében.
-
F.B.I.
veterán
Rendben, tefgyük fel, hogy xarok a karik.Akkor mi a teendő, ha kell a HD film nézegetés, egy jó kis HDMI kimenet a TV-m miatt, a DX10 támogatottság a jövőre nézve még ha gyenge is és mindez 30K alatt?Mindenki vegyen akkor egy DX9-es karit vagy aki ATI párti volt egész életében szálljon át NV-re, mert az valamivel jobb.
Én megveszem ezt a ''szart'', mert ennyi pénzért nem nagyon van lesz egy darabig időtálló kari, amit majd egy driver frissités teljesen nyeregbe tesz.Szerintem. -
F.B.I.
veterán
A Gigabyte pénteken fogja lenyomatni az árait a kisker boltoknak, ezért hétfőn már lehet rendelni és mondok árakat is.Miskolciak előnyben.
-
F.B.I.
veterán
Akkor most mi legyen?
Bambán várjak, hogy valaki, aki lefikázta az új HD-ket majd eladja nekem olcsón, a 7300GT-ét, az apróhirdetésnél ''Nem kell senkinek?'' kérdésekkel, vagy menjek és vegyek magamnak egy 2400XT-t?
Miért kell már temetni ez az ATI dolgot?Eddig mindig az új karik voltak jobbak az évek múlásával vagy csak szenilis lettem öregségemre és nem így volt? -
F.B.I.
veterán
válasz
VaniliásRönk #1782 üzenetére
Nekem meg Kockás, Hahota meg Mozaik bekötve.Az összes bi-bi
.A gyerek nézegeti apuci vigyázó szemei előtt.
OFF vége, mert megfenyítenek.
[Szerkesztve] -
F.B.I.
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #1756 üzenetére
Aki vérbeli tesztelő és tud anyuéktól kölcsön kérni, annak hajrá.Aki meg rommá tudja magát jó pénzért dolgozni - mint pl.én sem - az meg ne adja lejebb HD2900-nél, nem?
Vagy lehet, hogy jobban járnék ha felnyomnék egy nagykert?
-
F.B.I.
veterán
Hétfőn írok én is árakat a Miskolc és környékieknek de csak Gigabyte-ot tudok.De abból talán lezs minden mint a búcsúban.
-
F.B.I.
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #1742 üzenetére
...és hogy beleszólhassak és idézhessek másokat és ne unjam szarrá magam az éjszakai melóban, ahol aludni sem lehet, mert lelőnek
.Én maradok az XP-nél még egy jó darabig...az legalább legális nekem is
Bocsánat ha bezavartam.
Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Crypto Trade
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Magisk
- War Thunder - MMO Combat Game
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest