- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
Aktív témák
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Kicsimix #4936 üzenetére
hát, haverom mondta hogy a 3 napos csere akkor is érvényes ha nem tetszik a kártyának a színe. mellesleg leszarom mit mondanak a boltban, megmondom nekik hogy ki lehet jönni de nem fogom becipelni a monitorom és azt vizsgálnak amit akarnak csak adjanak helyette egy másik kártyát és nem fordulok akkor a fogyasztóvédelemhez, meg nem hordom le az összes magyar fórumon a boltjukat, sőt, ha rendesek lesznek még az aláírásomba sem teszem bele...
mellesleg van egy HDTV-m ami HDMI kábellal van kötve a HD2600XT-hez és bootoláskor sem ad képet rajta ami 640*480 as felbontás 60Hz-en. Eddig láttam a bootképernyőt a tv-n is az x300-zal.
Szóval ennyit a nagy HD technológiáról. Ez a rakás szar saját magával nem kompatibilis, vágjátok?
[Szerkesztve] -
m4rc!
őstag
válasz
Kicsimix #4504 üzenetére
Mit???? :
''milyen hatást szeretnel látni? 100 hz felett már szinte semmi vibrálás nincsen....
általában új videókarinál van úgy ,hogy hozzá kell állitani a monitort ,képet nyújtani , szélesiteni , középre állítani...Ezután már nemlessz probléma azokon a beállításokon amiket beállítottál az új videokaridhoz...
Gondolom crt monitorod van...lcd-nél más a helyzet kicsit...
teljesen normális amit írtál..
nemmelesleg a videókártyád driverében is lehet állítani a megjelenéssel kapcsolatos dolgokat...''
Ennek aztán sok köze van ahoz amit én írtam..Meg se értetted mi volt a probléma..
-
diegho
nagyúr
-
gaborbol
őstag
válasz
Kicsimix #4102 üzenetére
Üdv!
Hát most őszinte leszek,most elbizonytalanítottál.Nekem a ccc-be megy 860/880-at a kártya 3dmark05,01,és játékok alatt is, de mivel ott már nem tudtam feljebb vinni,ezért próbáltam power stripet.
A pontokat nem is néztem,hogy powerstrip-be mennyi volt a ccc-hez képest,örültem hogy megy 900-on.Ha hazaérek akkor nyomok pár tesztet.
ATiTool 0.27 beta 1 ebből csak ezt találtam,ez viszont nem megy.Dobj egy linket,az amd tool-ról akkor menézem azzal is. -
Komplikato
veterán
válasz
Kicsimix #3625 üzenetére
''Ja megnéztem meg a BS-t 1600 x 1200 ban min 15 max 40 (minden full kivéve vsync)''
Remélem Bundás kolléga NEM olvas most ide, mert megüti a guta ...
Bioshock PC Demo DirectX 10 Performance - [link]
És ez 3.4GHz-es X2-vel, szóval semmi CPU limit. Úgy látom jobb a VGA-d, mint a 8600GTS.
[Szerkesztve] -
FireGL
aktív tag
válasz
Kicsimix #3602 üzenetére
Mivel TWIMTBP ez a játék is ne várj sokat tőle ATI kártyával.
Usual ATi ''surprise'' package from the twimtbp game dev's.
''If you experience graphics corruption or stability issues on Windows Vista using ATi DirectX 10 hardware (eg Radeon HD 2xxx), please launch the game in DirectX 9 mode. This is done by right clicking the Bioshock icon in the game explorer and selecting ''Play-DirectX9''.
Emlékezz a Lost Planet: Extreme Condition is mekkora szívás volt DX10-ben a megjelenés után. Ahogy észrevettem az NV féle TWIMTBP DX10 demók/játékok úgy jelennek meg hogy ATI kártyákkal hibásan működnek, gondolom nem véletlen mert így az eslő tapasztalatok után sokan fognak GF8-at venni hogy kipróbálhassák ezeket. Sok kisgyerek meg levonja a következtetést hogy az ATI kártyák sz@rul mennek DX10-ben. -
Komplikato
veterán
válasz
Kicsimix #3583 üzenetére
Softpedian fent van, de csak az tudja emberi sebességgel tölteni (mivel millióan rácuppantak), aki sok szálon tölt le. De kint van torrent oldalakon is. Akik mega fileplaneteset szedték le, azok jól jártak, mert csak jelszóval megy, ami meg még nincs kint
Amúgy linkeltem 7.9-es bétát a nagyon bátraknak, pont az Xpertvision oldaláról, a Catalyst topikban. gyanus, hogy pont a Bioshock elött szivárgott ki. -
Olasza
aktív tag
válasz
Kicsimix #3573 üzenetére
Akkor valszeg más lehet a gáz. Auto tuning nálam is ki volt (volt, mert most húzom újra a Win-t) kapcsolva, és indítása után szépen lassan kúszott felfele. Nálam egyértelműen a CCC volt a ludas, mert ha többszáz óra működés után indítottam, akkor is akkor kezdte az emelkedést, frekvenciák viszont nem változtak sem AMD GPU clock, sem Rivatuner, sem CCC szerint.
-
horvathkrisz
addikt
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Kicsimix #3225 üzenetére
fotó nem kell, azzal tényleg ne fáradj, csak írj részletes beállításokat és mérd közben frap-s szel, min, átl. max fps-eket meg tedd közzé plz!
AA-val csak 1024-ben ill. 1280-ban teszteld.
Carbont is tesztelnéd? Az meg az SM3.0 ill. Motion Blur miatt lenne fontos.
Köszike minden 2600XT vásárlás előtt álló nevében! -
horvathkrisz
addikt
válasz
Kicsimix #3221 üzenetére
mit értesz az alatt hogy minden full?
nem hiszem hogy mw-t vinné 1600*1200-ban 8x élsimítással, vertikális szinkronnal 16xanizovalm árnyékokkal!
tehát ezt a ''full'' szót plz ne használd.
írnál részletes bállításokat erről a két játékról?
mw mennyi fps-sel ment?
szerk.:
sylas gondolom arra gondolt, hogy DX9ben melyiket éri jobban megvenni (1950pro vagy 2600xt), azt tudjuk, hogy dx10ben nagy kaki, de sztem az emberek nagy része a jó árfekvése, ill. jó dx9 teljesítménye miatt veszi...
[Szerkesztve] -
Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- Nintendo Switch 2
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Windows 11
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nyaralás topik
- Videós, mozgóképes topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest