- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Aktív témák
-
-
HellGreg
őstag
csak azt szeretném megnézni, hogy most valójában mennyin megy a gpu és a memory, mert catalystban felhúztam 830/800-ra 800/700-ról, ha letesztelem, azt írja, hogy passed, 3dmarkban is valamivcel jobb eredményeket ér el, viszont a catalystban a ''current settings'' folyamatosan 800/700-on van, csak akkor ugrik 830/800-ra, amikor tesztelem. most nem tudom, mennyin megy.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
közelebbről nézés realtív. 1280*720 -as képet nézek 68cm-es képátlón, ennek köszönhetően pl. az nvidiás béta driverek (158.xy) képe nálam láthatóan csúnyább volt a rendes whql-es driverekénél, holott sima átlag monitorokon nem vették észre a minőség romlását. Szóval nekem eztis figyelembe kell venni.
-
horvathkrisz
addikt
-
Eagle16
addikt
Nem, DX9-ben, mert nem szeretnék Vistát felrakni
)
De nekem mindegy hogy 30-60 FPS, vagy 20-40, csak harc közben se akadozzon, és menjen normális grafikán, ne legyen csúnya. Hál' istennek 1 giga rammal is szépen megy, nem swappel, pedig mikor megláttam a min. 1 gigát a gépigénynél, azthittem csúnya vége lesz( és a töltési idő sem hosszú, 1 percen belül betöltötte a demó pályát)
Bárcsak a többi játékot is ilyen jól leoptimalizálnák... -
Komplikato
veterán
''Ha már Bioshock, megnéztem a DX10 számokat az AMDZone-os cikkben, 16x12-ben majdnem %-ra pontosan a shader kapacitást tükrözik az fps-ek (vszleg 12x10-ben is úgy lenne, csak ott a GTX-et limitálja a vsync). Ha ebbe a HD2000-esek is így fognak betagozódni, akkor lesz nagy meglepetés... ''
Ha az a teszt nem kamu, akkor úgy nézz ki, hogy Kicsimax kollégának 1600x1200-ban több volt az avarage FPS-e, mint a GF8600GTS-nek 1280-ban. Azért ez elég zora. -
luci
aktív tag
Nem várok én semmi csodát a márkától ,viszont ha olyan alkatrészekkből van össze rakva amelyek éppen teljesítik a referencia órajeleket akkór inkább lemondanék róla !
Egy megbizható kártya kell ,a hűtés egy zm vf900led cu ra lessz bizva
Elösszőr gdd4 -es re voltam felbuzdulva de olvastam a hsz -eket ,és úgy döntöttettem hogy felesleges pénz kidobás !Nem szólva arról hogy gigantikus nagyra sikerült ,amit viszont nem értek ,mert csak ramban külömböznek !
Saphire -ről közelebbi ismeretsébe egy 9800pro van, közel 5 éve rendületlenül végzi a dolgát
[Szerkesztve] -
Speed®
titán
640x480/800x600ban CPUlimites vagy, de 1280x1024ben előjön a VGAlimit is.
HDR+AA meg azért gázos a 7es nVknél ,mert nem tudják, minek firtatni?
A Bloom se rossz, de köze sincs a HDRhez, sok SM2es Atival rendelkező ember próbálja vígasztalni magát ezzelE van, fejlődünk, nincs megállás.
-
Komplikato
veterán
Megpróbálom újrahúzni a .NEt-et, pedig eddig is fent volt jól ...
Csak ugye a régi CP-ben már olyan dolgok sem mind állíthatóak, amiket az X1000 széria tudott, szóval nem eséyles, hogy menne Hd2000-el. Az ATT meg baromira nem támogatja úgy látom. Az Overlay-nél le van húzva balra az összes kapcsoló a Display2-nél és nem lehet állítani, így meg nézhetetlen a videó tévén. -
VaniliásRönk
nagyúr
Őszintén szólva nem lepne meg ez a megoldás az nVidiától, sosem próbálták megváltani a világot (ahogy nagyon találóan fogalmaztál, az überparaszt megoldások hívei
), a 3Dfx is csak azért nem darálta be annó mert olyan dilettáns volt a vezetés amilyen, ill. az ATi gyengélkedése is pontosan ilyen okokra vezethető vissza, ha nincs az AMD lehet hogy már ők is csomagolnának...
-
radírfej
senior tag
tegnap próbálgattam én is egy picit húzni... de hasonló eredménnyel jártam, azaz hamar megismerkedtema fekete képernyő csodálatos egyhangúságával. beállítottam az auto-overlock-ot a catalystban, kezdésnek jó lesz gondoltam... hát nem volt jó. egy ideg szöszmötölt, aztán hello. különben a lejebb linkelt rc3-as catalyst 7.8-at telepítettem, nem a driver cd-n lévő 7.5-öst.
különben nem nagy szám a sapphire gyári hűtése a GDR3-as kártyán. nem túl hangos, bár ''hangtalannak'' semmi kép nem nevezném, cserébe 53 fok idle a kártya... terhelve 62-65... úgyhogy asszem átteszem rá a zalmant.
sajnos nem nagyon volt időm kipróbálni, kis Shadowrun-t nyomtam xp alatt, az max részletességgel akadásmentesen futott 1280*1024-ben, kipróbáltam 16X AF-t is, egyszer egyszer mutatott 20-21 fps-t különben tartotta a stabil 30-at. -
wid22
aktív tag
Nem a VGA hoz kapott CD n levö VGA drivert használod? Mert a gyátok nálam az PL az MSI Saphire volt olyan hogy a tülük kapott driverrek antituningosak valamit beépitenek hogy a VGA kártya orajelét ne lehessen változtani.
Nem mondom hogy nálad is eza a gond de ez is lehet.Probáldd meg letölteni valahonan a VGA drivert és azt telepiteni.
Ja még az Inno is ilyen volt. -
GuMipOkE
senior tag
Hja, AA nélkül drasztikusan javul a teljesítmény. A HDR nem különösebben veszi vissza a teljesítményt, ha valakinek tetszik az effekt, az nyugodtan bekapcsolhatja (én használom).
Mindjárt lehozok valami hőmérőt.De rövid gatyában, és pólóban vagyok. Kb 24-25C fokra tippelek.
A gyári hűtővel nem tudom mennyi volt. De a hang miatt amúgy is lecseréltem volna. -
VaniliásRönk
nagyúr
Pontosan milyen alaplapod van? Mert a PT880Pro csak 4x PCI-E-t tud.
#2578: 45k baromi sok alaplap+CPU-ra, tök felesleges is, egy X2 3800+ (14k) is kihajt egy DX10-es középkategóriás VGA-t, meg viszonylag jól kiszolgál egy felsőkategóriásat is, egy Asrock ALiveXFire-eSATA2 (ATi 480X CF) alaplap szintén 14k, DDR2-t meg most elég nyomott áron lehet venni aprón. (2x512 800-as 8-9k)
[Szerkesztve] -
Olasza
aktív tag
A ''normális vas'' gépet jelent, nem alaplapot. Az én bartonom is mindenhol már proci limitbe ütközött, ideje volt lecserélni. Elég olcsón megúsztam. Ha ragaszkodsz Intelhez, egy c2d kijön kb. 45-ből memóriával, ha jó áron eltudod adni a mostanit, akkor inkább most cserélj, míg kapsz érte valamennyit. Egy éven belül úgyis kb. a mostani P3-as árakra fog süllyedni.
-
-
éN79
addikt
Na, felraktam a FEAR-t, hogy megnézzem nálam mi a helyzet, igaz a VGA egyáltalán nem hasonlít a tiedre, de mivel igencsek jó alternatívának tűnik a 2600 XT, ezért engem is érdekel a dolog.
A 8500 GE-vel és 2800-on járatott C2D-vel valamint 3 giga rammal én nem tapasztaltam amit írtál, természetesen apróbb ''röccenések'' vannak, csak az első két pályán néztem az fps értékeket, de fraps szerint két mért bench esetén 40 és 66-os átlagos FPS értékek adódtak, 2. pályán a kerítéses résznél a nagy nyírt téren 35-40 FPS.
A beállítások: Graphics Card: High
Az advanced video card effects: minden maxon (kivéve a Volumetric Light Density ami Medium) és a Volumetric Light: On.
A graphics rész: 1024x768 , soft shadows off, AA 4X, A light, a texture és a shader maxon van. -
VaniliásRönk
nagyúr
-
-
AtHoS
nagyúr
Doom3-nál lehet a prockó szól már közbe:
Tesztgép:
Intel Core 2 Duo X6800 (Pentium D LGA775, 2.93G. SmartCache 4096K L2)
266 x 11 = 2930MHz (DDR2 800 4-4-4-12)
KingBox (D9 Meiguang small particles) DDR2-1066 512MB x 2
AMD Radeon 2600XT HD (800/1400)
Eredeti teszt (kicsit átfordítva): [link]
Aktív témák
Hirdetés
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Gitáros topic
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Futás, futópályák
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Path of Exile (ARPG)
- BestBuy ruhás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest