- Yettel topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
Aktív témák
-
rocket
nagyúr
válasz
Gyuri27 #3266 üzenetére
API szinten minden adott, AMD feladata a driver DX10 tamogatasa, weboldalukon irtak, hogy kesobbi driverrel elerheto lesz a DX10 AGP HD2k kartyakkal.
Nem hiszem nagy prioritast elvezne ez a dolog, foleg ha a hd2400pro dx10 alatti varhato teljesitmenyere gondolunk, talan jobb is nincs driver
Lehet azert kerult bele egy csunyacska bug a Catalyst 7.8-ban AGP kartyaknal (AGP READ/WRITE nem kapcsol es manualisan se lehet bekapcsolni a smartgart-ban) mert mar gyurjak az AGP DX10 tamogatast igy hozzanyultak egy olyan reszhez a driverben ahol nem mostanaban jartak
[Szerkesztve] -
Rolcsi20
senior tag
válasz
Gyuri27 #2787 üzenetére
amúgy csak az én agyam fantáziált eleget hogy olyami jutott eszembe hogy mi lenne ha az ati vmi olyat találna ki hogy bizonyos kártyáira felszerelne olyan bluetooth féleséget ami a monitorral létesítene vezetéknéliküli kapcsolatot? mint 1 rádiós egér....persze lekéne paktálni nevesebb monitorgyártóval, és 1 ehhez fejlesztett monitort a kártyával 1ütt lehetne árulni.....létezik már ilyen megoldás? pl lenne ati radeon 2600Xt VL(vireless
) mondjuk 50ért adó vevővel és hozzá egy samsung 19es monitor 60-70körül szintén adó-vevővel....tehét kb 120vól kijönne 1 ilyen kis konfig, sztetek megérné? sztem sok f@sz megvenné az biztos
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Gyuri27 #2777 üzenetére
Hát a 256bites memvezérlő sokat nem számít ha nem valami selejt RAM-mal verik meg. (GDDR4 simán belefér az árába)
A 120 sp viszont sántít, az majdnem a harmada a 2900XT összesen 320 sp-ának, az nagyon kevés, szerintem összekeverték a 2600 GPU-jával, annak van összesen 120.
Ha mondjuk (ex has) 48+192 sp lesz akkor jól fog domborítani. -
kill_bill1
tag
válasz
Gyuri27 #2345 üzenetére
2 x 2600xt = 2 x 24500 = 49000 Ft. Így a valóságos
Majdnem fele annyiba kerül, mint a 2900xt.
Az új driverrel (amiről még nem tudom, hogy jobb-e), meg a vista javítással a multi gpu-s rendszerekre, lehet, hogy így nagyjából elfogadható teljesítménye lesz crossfire-ben.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
M.Eriksen
tag
válasz
Gyuri27 #2320 üzenetére
Bocs, még soha nem gondolkodtam 2 videókártyában szval nem vok egy szakértő ezen a téren. Szval akkor CF van csak. Hát igazából 2900-t szeretnek csak drága. Olyan 50-60 szánnék rá. Akkor lenne szó a 2 kátyás megoldásról ha teljesítményben nem lenne túl messze a 2900-tól. Milyen variációk lehetnének?
-
Olasza
aktív tag
válasz
Gyuri27 #1911 üzenetére
Pontosan ott lesz a duplamagos 2600 XT. Az, hogy duplamagos, ne tévesszen meg senkit, az is 'csak' egy videókártya, mint ahogy az x2 is egy proci. Processzoroknál már bevált, ott nem volt vita, hogy nem jobb, itt sem hiszem, hogy lenne értelme. Árban pedig pont középkategória.
-
7600GT
senior tag
Ez a második teszt ''kicsit'' fura nekem...
Nem raktak ki egy saját maguk által csinált képet sem...
És a 3dmark pontokat is csak kiírták egy grafikonra ahelyett, hogy lefotózták volna a monitort, vagy valami kicsit hitelesebb. Egyébként én nem adok 3markokra... Szerintem semmit nem érnek, max erőfitoktatásra, húúú bazze nekem 1600000 szakít a 3dmark25465-ben.
Egy rendes játék tesztet látnék már végre. -
rudeee
senior tag
Most tesztelték a PH!-n az x1950Pro Dual-t ami siralmas eredményt hozott, szinte sehol sem működött a két GPU megfelelően ahogy kellett volna.
Ha erre a konstrukcióra alapoz az AMD a közeljövőben is, akkor nem lesz pozitív eredménye.
Amúgy az Sapphire x1950Pro Dual ára 90k (Full version), tehát tetemes.
Ebből a pénzből egy x2900xt lazán kijön.
[Szerkesztve] -
Bundás22
őstag
ez nem tud olvasni
Test Drive-ban az előbb látott erőviszonyok maradtak, azaz látványjavítók nélkül a 8600-ak az X1950XT mögött sorakoznak fel, ellenkező esetben viszont az X1950Pro mögé esnek vissza. A Geforce 7900GS architektúrája miatt nem tud egyszerre élsimítást és HDR Lightning-ot, így ő a második tesztben nem szerepelt. A 8500GT életében először megverte a 7300GT-t, méghozzá alaposan, de sajnos így sem tudott élvezhető sebességet produkálni 1024x768-ban.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest