- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- iPhone topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Apple Watch
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Aktív témák
-
c41r0^
őstag
a szitu a köv. volt:
bekapcsoltam a gépet, kb. 5-6 órát ment és közben 2-3 órára CS 1.6oztam (nem vmi VGA terhelő alkalmazás...), majd indítottam CS: Sourceot és csíkozott a kép...rögtön megnéztem a CCC panelben a hőfokot és 93 fokot mutatott (eddig normal idle 41 fok, terhelés alatt 62 ), ezután működés közben benyúltam a gépházba és ujjal megnéztem forog-e a venti. nem forgott. ekkor gép lekapcs, ventikábelét megmozgattam, bekapcsoltam a gépet és ment a ventije...szvsz csak kontakthiba volt, vagy megtört vezeték
azóta csíkoz 3Dben a kártya, de a hőfokok mostmár jók -
gg72
veterán
-
-
Kicsimix
őstag
milyen hatást szeretnel látni? 100 hz felett már szinte semmi vibrálás nincsen....
általában új videókarinál van úgy ,hogy hozzá kell állitani a monitort ,képet nyújtani , szélesiteni , középre állítani...Ezután már nemlessz probléma azokon a beállításokon amiket beállítottál az új videokaridhoz...
Gondolom crt monitorod van...lcd-nél más a helyzet kicsit...
teljesen normális amit írtál..
nemmelesleg a videókártyád driverében is lehet állítani a megjelenéssel kapcsolatos dolgokat...
[Szerkesztve] -
horvathkrisz
addikt
igen, először leteszteltem őket, mit bírnak stabilan, majd NiBitorral (nVidiaBiosEditor) kiolvastam az eredeti Bios-t, átírtam az órajeleket, ventillátorford.szám értékét, mind 2D-ben mind pedig 3Dben más-más értékekre, floppyra mentettem majd visszaflesseltem a kártyába a módosított biost.
Természetesen itt is jártam úgy, hogy a rengeteg teszt ellenére még néha hibáztak a kártyák, olyankor visszavettem pl. 10MHz-et a GPU órajeléből, ugyanezzel a módszerrel.
6800Ultra esetében még az is nagyon jó dolog volt, hogy a feszültséget is külön lehetett állítani biosban (7600GTnél már nem volt erre lehetőség), így 2Dben 1.0V-ot, 3Dben pedig 1.4V-ot adtam neki, természetesen 3Dben magas órajelekkel.
tulajdonképpen veszélytelen a dolog, mert ha el is rontod a kártyát, fel kell készülni arra, hogy csinálsz egy olyan floppyt, ami bootol, írsz egy olyan autoexec.bat fájlt, ami szépen a túlhúzott, sötét(no picture) kártya esetén is visszasüti az eredeti biost. -
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Na azt énis szeretném tudni. Egy kihagyhatatlan árú laptopvásárlás miatt elment a lóvém jó része, de jön szülinap, meg még melózok szeptember elején is, szóval szerintem szeptember környékére már lesz valami. Legalább addig elterjednek az xpertvision cuccai a boltokba...
horvatkirsz: kari nélkül nemtud mire rábeszélni. Ha kapnék KÉPEKET, akkor lehetne tovább agyalni, hogy egyáltalán hogyan vannak a dolgok...
[Szerkesztve] -
horvathkrisz
addikt
24ezer Ft-ért a z XpertVision a viszonylag jó gyári hűtőjével, a kis 65 nanométerével, nem melegedős fejével igenis nagyon jó vételnek számít.legalábbis szerintem. engem meggyőztek a fórumtársak itt a topikban, és azért azt fogok venni.
azt a pár +fps-t meg leszarom amivel jobb a 8600GT, de tényleg ne menjünk bele megint óvodás szinten hogy bebeee ez azért jobb az meg azért jobb... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hiába csak 1 maradhat.. -szerencsére nem kelett lecsapni egy fejet sem. (nem abban volt az erő)
Tudtommal a ram mennyísége a használt textúrák mennyíségétől és tulajdonságaitól függ, azok meg a felbontástól. Ezeket a karikat itt többnyire 1024*768, 1280*1024 -es felbontásra veszik, ott még elég szokott lenni a 256Mb, persze lehetnek ezalól kivételek, állítólag CoH nagyon megérezte a plusz ramot, de ezt még nem igazolta vissza tudtommal senki.
A szűk keresztmetszet szöveg meg nagy felbontásra érthető, ahol már a kari semennyi rammal nemtud játszható sebességet elérni.
FTC: holnap megnézem mire jutok, majd betolom ide az első vázlatot. -
m4rc!
őstag
Esetleg erre a hsz.-emre vki vmit?
Pár óra teszt nézegetés után kezd bennem körvonalazódni mire lenne szükségem, az már vili, hogy elég a 256-os nade GDDR3 vagy 4 a jobb, mert a 4 az mondjuk 2000MHz-től indul a 3-mal jó esetben is csak olyan 1900ig lehet jutni.
szerk: pontosabban 2200Mhz-et mennek a GDDR4-esek
[Szerkesztve] -
AA nélkül szépen fog menni minden (ill. HDR-t nem tudom, én nem foglalkozom vele, arról nyilatkozzon valaki), AA-val kissé nyögvenyelősen.
Szerintem egy jó ár/érték arányú kártya, ha az AA nem érdekes, akkor számottevően jobb teljesítményhez már egy 8800GTS kell.
GuMipOkE: hány fokos szobában mérted az 54-55 fokot? Ill. emlékszel, hogy a gyári hűtővel mennyi volt?
Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Gitáros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest