- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
Olasza
aktív tag
válasz
horvathkrisz #4833 üzenetére
-
Olasza
aktív tag
válasz
horvathkrisz #4707 üzenetére
Nekem is fagyott, amikor egyszerre fogadtattam el a kettőt. Külön-külön meg ment simán.
-
Olasza
aktív tag
Most ne a pontszámot nézzétek, hanem a beállításokat!
Mivel egy ősrégi vírusus Vistám van, ami sok mással is le van terhelve
[link]
[Szerkesztve] -
Olasza
aktív tag
válasz
horvathkrisz #4420 üzenetére
Vistát használok, de pl. XP-nél Oblivion alatt is 1,3Gb volt az átlag memóriahasználat. Vista alatt a 2Gb most bőven elég.
Előtte azt hittem, hogy a kártya miatt akadozik, de most már minden szépen fut.
[Szerkesztve] -
Olasza
aktív tag
Vmod-dal csupán annyi gond lehet, hogy a fesz növelésével a fogyasztás drasztikusan emelkedik. Mivel ennél a karinál nincs külön tápcsatlakozó, így a PCI-e slot által biztosított 60 Watt nagyon hamar elfogyhat.
[Szerkesztve] -
Olasza
aktív tag
válasz
Cyberboy42 #3987 üzenetére
Xpertvisionon jobb memória van, Sapphire-hez adnak HDMI átalakítót.
Xpertvisionhez X-pand rally jár, Sapphire-hez full retail esetén Black Box. -
Olasza
aktív tag
Szia! A Sonic nem a His-nél halkabb, hanem at AC Freezer 64 PRo-nál. (Én írtam, és igaz is)
A 2600 XT az új driverekből sokat profitált, és bár még így sem éri el az 1950Pro teljesítményét DX9-ben, már nagyon közel áll hozzá. A plusszokról pedig már tudsz.
Én csak azért nem vettem HIS-t, mert nagyon hosszú rendelési ideje volt. (több mint ehy hét) A Sonic és HIS közötti árkülönbséget valószínűleg eladás során is meg fogod tudni tartani, így azon sem veszítessz többet, csupán most drágább egy kicsivel.
Részemről egy hatalmas pluszpont a Zalmannak.
Egyetlen hozzászólásom a 8600GT vitához: a 8600GT jóval idősebb teremtmény, mint az új ATI, így nem csoda, hogy DX10-ben az ATI szerepel jobban. -
Olasza
aktív tag
válasz
kill_bill1 #3821 üzenetére
A Hotfix és a cpu optimizer is fel van telepítve. Semmilyen beállítás nem változtat rajta, fagyás mindig a liftnél.
Neked is Vista 32bit van a gépen? -
Olasza
aktív tag
válasz
horvathkrisz #3797 üzenetére
Az Xpertvision pont a HDMI kábelt cserélte le a jobb memoriara.
Ha mindenképp az kell, akkor azt külön kell beszerezned, vagy válassz másik gyártót!
-
Olasza
aktív tag
válasz
horvathkrisz #3791 üzenetére
Felkesered kedvenc boltod honlapját, és kérsz tőlük egyet. Nekem a listán nem szereplő karit 1 nap alatt beszerezték, pedig akkor még ritkaságnak számított. Ha nem teszik meg, akkor ne az legyen a kedvenced! Értem?
-
Olasza
aktív tag
válasz
HellGreg #3770 üzenetére
Emberek ezt nem hiszitek el: a bioshock futás alatt letörölte magát!!! Csoda lett volna, ha nem fagy le.
A teszt régi, egy a kártyát nem támogató driverrel. A teszthez képest ezek a kártyák kb 20-25%-kal jobban teljesítenek a mostani driverrel. A HD támogatás szintén ennek tudható be, tudtommal nincs vele gond XP alatt sem, max a 2400-nál kell egy kis regedit. -
-
Olasza
aktív tag
Én is feltettem a bioshock-ot. (Vista) Persze a patch-et is. 1. Azonnali fagyás.
2. Szép játék, 1 perc ismét fagyás, de most sikerült elindítani a feladatkezelőt. A háttérben nekem fut két ''fájl törlése'' ??? Persze a játékot nem tudja leállítani, szóval mindjárt ismét kikapcs.
Azt hiszem, amíg nem jön ki legalább a 100-adik javítás, addig hanyagolni fogom.
-
Olasza
aktív tag
Szabvány memória: 700 Mhz
Viszont valószínű, hogy hamarosan szükség lehet az 512 Mb-ra. DX10: Jobb minőségű textúrák -> Nagyobb memória igény, kevesebb számítás. -
Olasza
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #3647 üzenetére
Sajnos annyira az Xpertvision sincs a helyzet magaslatán! Van sonic 256mb tuning rammal, és van Super 512mb simával.
Amit keresel, olyan nincs.
Marcias: Olyan sokszor feltetted már ezt a kérdést. Pedig csak vissza kellene olvasnod! Kép és méretek is le vannak írva többször is. Keresőben használd pl. a mm szót! Linkelni nem fogok neked mobilról, mert nekem az rengeteg munka, te meg csak kötekedsz! -
Olasza
aktív tag
Sziasztok! A steam-en belül hogy lehet meghajtót váltani? A c:-re nem fér, máshova meg nem tudom beállítani.
-
Olasza
aktív tag
Képtelen vagyok meg egy sima windows telepítésére is.
XP-t letöröltem, erre eltünt a Vista is egy teljesen másik vinyóról. Ill. ott van, csak nem tudom előhívni.
De unom már ezt az egészet. :X
-
Olasza
aktív tag
válasz
Kicsimix #3573 üzenetére
Akkor valszeg más lehet a gáz. Auto tuning nálam is ki volt (volt, mert most húzom újra a Win-t) kapcsolva, és indítása után szépen lassan kúszott felfele. Nálam egyértelműen a CCC volt a ludas, mert ha többszáz óra működés után indítottam, akkor is akkor kezdte az emelkedést, frekvenciák viszont nem változtak sem AMD GPU clock, sem Rivatuner, sem CCC szerint.
-
Olasza
aktív tag
-
Olasza
aktív tag
válasz
horvathkrisz #3533 üzenetére
nincs 05-öm. 06-ot pedig már mindent leírtam, csak rá kel keresni.
-
Olasza
aktív tag
Saját tesztemből kiindulva az lehet. A 800-as memória tökéletesen kiszolgálja a 800-as magot. Viszont tuning esetén egyik húzása sem és semmit (ill. alig) a másik húzása nélkül. Eredményeket visszaolvasva találsz. A kettőt pont egymáshoz tervezték, így húzás esetén célszerű mindkettőt együtt emelni. 700-as memóriával sajnos nincs tapasztalatom.
-
Olasza
aktív tag
válasz
AMD Power #3528 üzenetére
A Sonic-on a memória nincs húzva, hanem gyorsabb memória (szerencsétől függően 1.0 vagy 1.1ns-os) van rászerelve. Ez két külön fogalom!
A progi pedig meri a min., max., átlag hőmérsékletet, amit mással nem lehet megcsinálni.
Annyi, hogy a húzásnál a memória és a mag sebességének húzását külön kell leokézni, különben azonnal fekete képernyő fogad. Eddig nekem a 840/900 minden gond nélkül ment. -
Olasza
aktív tag
Gyorsan leírom mégegyszer: a 7.8-as driver CCC-jét semmiképp NE! indítsatok el, mert hibás. Tuninghoz és hőméréshez mindenképp az AMD GPU clock tool-t ajánlom. Ingyenes, az AMD oldaláról tölthető le, (google-ben könnyen megtalálható), és a kártyát teljes egészében kiszolgálja. A kártya egyik hülye tulajdonsága, hogy egyszerre nem szabad a magot és a memóriát húzni. Tehát először mag, elfogadtatni, és csak azután a memória, különben fagy. Remélem segítettem.
-
Olasza
aktív tag
Úgy néz ki, hogy egy 'tenisz fan'
kivételével minden tulajdonos kellemesen csalódott az új kártyájában.
Ezekszerint csak sejt valamit az ATI, a sok rossz első teszteredmények ellenére. Bár azért várható volt a kezdetleges driverprobléma egy teljesen új hardver esetén.
Ez csak úgy kikívánkozott belőlem
[Szerkesztve] -
Olasza
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #3460 üzenetére
Inkább úgy írnám, hogy egyelőre elég a 256. Ha viszont beigazolódik, hogy a DX10-nél inkább a jobb minőségű textúrákat akarják használni, abban az esetben viszont lehet, hogy a több memóriával gyorsabb lesz, vagy nem hoz gyorsulást, viszont szebb lesz a látvány. Ez viszont a jövő zenéje, most a 256mb ddr3-as a befutó, legjobb ár/érték aránnyal.
-
Olasza
aktív tag
válasz
TomBoy1986 #3322 üzenetére
Most kezdtem a játékot. Ott mértem, ahogy kijutottam a barlangból, és szemközt van 2 valaki, azokkal harcoltam is. (Ezért mértem 5 percet, fraps-ban beállítva) 4xAA azért volt, mert mindenki azzal van oda, így a tesztet aszerint csináltam. HDR-rel még nem próbálkoztam, de majd azzal is csinálok egyet ugyanott.
Kösz a tanácsot, eddigi kártyáimmal ilyesmikre nem volt lehetőségem, ezért nem is konyítok hozzá. Ezt a kártyát sem az élsimítás és társai miatt vettem, hanem ennyi volt a max keret, és ár/érték arányban ez tűnik a legjobbnak. Az, hogy tud ilyeneket is, az számomra csak extra, eddig is megvoltam nélkülük.
-
Olasza
aktív tag
válasz
Komplikato #3318 üzenetére
Ez ennyire jó teljesítmény?
konfig az adataimnál -
Olasza
aktív tag
Oblivion: Vista, minden alapon, még a proci is, beállítások: 1440x900 minden max.-on 4xAA, kint nyílt terepen+egy kis csata, 5 perc: min 21, átlag 27 max 37.
Szerintem még játszható.
Egyébként mi az a HDR? És miért nem lehet egyszere az élsimítással? -
Olasza
aktív tag
Azért szeretném leszögezni, hogy a játékok 99%-a némi beállítás visszavételével (pl. fű árnyéka
) ugyanolyan élvezetes, és ezzel a karival normálisan lehet velük játszani. Egy 1-2 éves kari után, pedig kész utópia.
-
Olasza
aktív tag
válasz
horvathkrisz #3274 üzenetére
Lite: nincs benne black box (játékok). Nekem az van, nagyon jó választás. Tesztekért olvass vissza, sokat írtam.
-
Olasza
aktív tag
Biztos, ami biztos, inkább pontosítok: AC 2250 fordulat, CF lap lévén a kártya szinte a földön van. Ebben a környezetben az AC mindenhonnan hangosabb.
Nekem is kellene most egy kis help. Honnan tudom meg, hogy az Oblivion DX10-et használ-e? Vagy ebből is létezik külön DX10-es verzió, és én ebből is a rosszat szereztem be. Vista alatt játszom, de sehol sincs erre utalás. Kezdek kiborulni. -
Olasza
aktív tag
válasz
horvathkrisz #3214 üzenetére
Azért, mert alapból gyorsabb memória került rá. (tehát nem húzott, hanem gyorsabb (1.0-1.1ns)) Ezért Sonic.
Alapbeállítása 800/1600 Mhz. A ventije pedig halkabb, mint az AC Freezer 64 Pro 2000-es fordulaton.
Szerk: A sapphirevel van egy árban (25 alatt)
Hőfoka 40-63 fok.
[Szerkesztve] -
Olasza
aktív tag
válasz
horvathkrisz #3208 üzenetére
sorry, de úgy tűnik még nincs.
Pedig hidd el, az elmúlt egy órában csak azt kerestem. (tényleg unatkozok)
[Szerkesztve] -
Olasza
aktív tag
válasz
horvathkrisz #3194 üzenetére
Nekem aktív van, és mégis sikerült elérni a száz fokot szellőzés nélkül. (1/2 óra Dirt)
-
Olasza
aktív tag
Nem érdemes kisérletezni, főleg gyengébbekkel nem. Válassz inkább a jól bevállt Sapphire, Xpertvision, His termékek közül. Az általad kérdezett árában van az első kettő, azokkal nem veszel zsákbamaccskát.
Passzív felejtős, volt már itt két embernek, csak bajuk volt vele. Sült meg ezerrel. De választék van bőven, itt vannak kképek is: [link]
[Szerkesztve] -
Olasza
aktív tag
Íme egy kis tuning eredmény:
Progi: AMD GPU ClockTool
7.8-as driver
3dmark06 eredmények
800/800 4826 pont
800/850 4876 pont +1.03%
800/909 4916 pont +1.86%
840/800 4940 pont +2.36%
840/850 5009 pont +3,79%
A lényeg, ami ebből is látszik, hogy a gyorsabb memóriának igazából tényleg nincs sok értelme. Sőt, valójában az egész tuningnak sincs, mivel ennyit egyik játékban sem vesz észre az ember.
Azért választottam a 3dMark-ot, mert ez elég egyértelmű, hisz konkrét pontszámot ad, és nem másokkal hasonlítom össze, hanem ugyanabban a gépben a különböző beállításokat.
A CCC-t mindenki nagy ívben kerülje! Teljesen meghülyül tőle az egész, amint eltávolítottam, a hőmérséklet rögtön 40/60 fok lett. -
Olasza
aktív tag
Mindenkit lebeszélnék a tuningról! A procim elérte a 101 fokot alapon, míg a tuning előtt max. 65 fok volt. Elképzelésem sincs, hogy most miért melegszik sokkal jobban.
Lehet hogy gariztatni kellene mielőtt tényleg elfüstöl?
-
Olasza
aktív tag
[link]
Xpertvision 2600XT szétbontva az első két oldalon.
Ezért most igazán hálás lehetsz, mert mobilon ezt megszerkezteni nem kis feladat. Az egyik képen látszik, hogy az S1-gyel nem kompatibilis.
-A lite ugyanaz, pont ahogy írtad.
-7.8-cal tuningoltam, viszont az istennek sem engedi visszavenni.Alapértékeket mutat, viszont a hőmérséklet és a teszt eredmény mást.
-Remélem mindenre válaszoltam
[Szerkesztve] -
Olasza
aktív tag
Akkor van értelme, ha nem tudod hova költeni a pénzed, egyebent felesleges.
-
Olasza
aktív tag
Sziasztok! Mennyi a max. megengedett procihőmérséklete az Xpertvisionnak? Ez most elég sürgős.
Szóval nekem ment 840/800-on, 5003 pont, proci 84 fok. Ez nekem nagyon soknak tűnik. Viszont a memóriával még mindig nem tudok mit kezdeni. Valakinek ötlete, hogy mivel lehetne azt is húzni? -
Olasza
aktív tag
A Stalker nálam 2 különböző konfigon, 3 különböző videókártyával mindig ugyanazt csinálja: megy a játék szépen, sok fps-sel, majd egy pillanatra megakad, és 0-ról gyorsan visszaszalad sokra. Akármilyen beállításnál. És a 60Hz-es limit sem működött egyiken sem. Szóval a progival van baj, pedig pont amiatt cseréltem.
-
Olasza
aktív tag
A Sonic-on alapból tunung RAM van, és pont azt nem lehet húzni. Ez elég szomorú.
A Transformersben nekem AFAA nélkül az árnyékok teljesen máshol vannak. Másnál is van ilyen?
[Szerkesztve] -
Olasza
aktív tag
válasz
belaazallat #3110 üzenetére
Én perpillanat lebeszélnélek róla! A Sonic memóriája igaz, hogy jobb, viszont még nincs olyan progi, amivel húzni lehetne. A CCC-vel 5 mhz memóriahúzás is azonnal fagyáshoz vezet.
-
Olasza
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #3097 üzenetére
Az én 3800+-om mellett szoktam procilimitbe ütközni.
[Szerkesztve] -
Olasza
aktív tag
A 6600gt-m 720 pontja és X600 470 pontja után igenis érdekelt, hogy mennyi pontot kap ez a kari. A tesztek 99%-a 7.6-os driverrel készült, ami szintén nem mérvadó, hisz pl. a HL2-ben nálam 7.7-ről 7.8-bétára váltva 60%-os növekedést hozott (100 ->160, amit úgy sem látni).
Ami engem zavart, az az, hogy ha kérdeznek valamit, akkor a válasz mellett lehet tanácsot adni, de ne anélkül! Ez olyan, mint amikor bemész a boltba, és megkérdezed egy AMD proci árát, és a boltos nem árulja el, csak annyit mond, hogy az intel jobb, és ne az ár alapján döntsön! Teccik érteni? -
Olasza
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #3086 üzenetére
Ez most tényleg nem kötekedés akar lenni:
Mi alapján döntsön, mikor az egyik játéknál ez, a másiknál a másik a jobb.
A két kártya jelenleg egy kaptafa, míg a régi játékoknál a Gf nyer (főleg AA és AF esetén), addig a jövendőbeliekben valszeg a 2600XT, de ezt szemmel szinte észre sem lehet venni. Teljesítményüket a tesztek alapján sem lehet összehasonlítani.
2600XT javára szól a HD támogatás és az alacsony fogyasztás is.
És mellette én is megírtam, hogy semmit nem ér, de más okok miatt. Optimalizálni nem csak a 3dMarkra szoktak, hanem a legismertebb játékokra is -
Olasza
aktív tag
válasz
Gugyu007 #3073 üzenetére
4800 és 5200 között várható. Vedd figyelembe, hogy a 3dmark06 DX9 teszt, DX10-et a 3dmark07 fog tesztelni, az viszont már csak azt.
Ha kérdeznek valamit, miért nem lehet egyszerűen válaszolni, miért kell mindig mindenkit lehurrogni? Ha Ő erre kíváncsi, akkor kapja már meg a választ! -
Olasza
aktív tag
Szóval itt a kártya, és van friss Vistám is. Most már csak azt kéne tudnom, hogy mivel tudnám letesztelni a DX10-et. Van már valami látványos benchmark?
-
Olasza
aktív tag
Úgy látszik az Nvidia-nak volt igaza. Kiadtak egy DX9-es kártyát DX10-es felirattal, jól megszedték magukat, hisz nincs DX10-es játék a piacon, és mire kiderül, jön a DX10.1-es szabvány.
Undorító dolog, de sikeres az üzletpolitikájuk.
-
Olasza
aktív tag
válasz
WindyJoe #3033 üzenetére
Xpertvision Sonic. A CCC-ben nálam a memóriát max. 850-re lehet állítani, de bárhova is állítom, a 3dmark06-ban a teszt indítása során a VPU Recover azonnal leállítja, és visszaállítja alap 800/800-ra. Te mivel csinálod a tuningot? Lehet, hogy rossz helyről szedtem le a drivert? 8.40-070713a Ez a 7.8 béta? Bocs a sok láma kérdésért, de eddig nem csináltam ilyet, most is csak kíváncsiságból akarom kipróbálni.
-
Olasza
aktív tag
válasz
WindyJoe #3011 üzenetére
Catalist-tel bármit is húzok, ha csak 5 mhz-et is, rögtön belegabalyodik.
igaz még csak 5 percet foglakoztam vele, de autótuningban eljutott 850 mhz GPU, de memóriánál 820 környékén véglegesen galyra mentek a betűk, de azért folytatta. A kép szép tiszta maradt, csak a betűk átváltottak fekete-fehér összemosott valamivé. Ha húztam az ikonokat, tiszta volt, ha elengedtem megint rossz. Újraindítás után jó volt, de utána már nem értem rá vele foglalkozni.
-
Olasza
aktív tag
-
Olasza
aktív tag
Kicsit utána jártam:
''Az új Radeon sorozat nem hiába kapta a HD elnevezést. Az AMD ezzel kívánja jelezni, hogy nagy hangsúlyt fektet a HD felbontású tartalmakra. Erről tesz tanúbizonyságot a teljeskörű HDMI támogatás, mely a DVI kimenetek számától függően kettő vagy négy darab HDCP másolásvédelmi kulccsal rendelkezik, ami költségcsökkentés céljából még opcionálisan sem hagyható el.''
''A Radeon HD2900XT-hez hasonlóan a HD2400 és 2600 szintén anélkül képes a hang továbbítására HDMI kábelen keresztül, hogy a grafikus kártya és a hangvezérlő lapka között fizikai összeköttetést létesítenénk (mondjuk egy összekötő kábellel).''
Forrás: PcWorld.hu
Szóval tényleg csak egy átalakítóról ban szó
[Szerkesztve] -
Olasza
aktív tag
A tesztek alapján DX9-ben az 1950pro jobb. Szóval nem biztos, hogy ezzel jobban járnál.
Komplikato: Ezt most nem értem. Külső- belső átalakító? Tudtommal a kártya támogatja, csak nincs a csomagban. Vagy ez most teljesen más? Nem érték hozzá, mintahogy nem is lesz szükségem rá egy jó darabig. De azért jó lenne tudni. -
Olasza
aktív tag
válasz
Komplikato #2975 üzenetére
free copy:
Half life 2 Lost Coast & Half Life 2 deathmatch
Asszem ez mégsem Black box, sorry a tévedésemért, eddig nem foglalkotam vele. -
Olasza
aktív tag
Max hőmérséklet 3dMark06 62 fok.
Doboz tartalma:
[link]
Csak hogy én is kötekedjek, mielőtt mások panaszkodnának:
Akinek van 100e+ pénze HDMI alkalmas monitor/tv-re, legyen néhányszáz Forintja a kábelre is -
Olasza
aktív tag
Körny. hőm. 30 fok kora reggel. (10 em. plafon
)
Hangját azért nem tudom, mert nekem az AC Freezer 64 Pro hangosabb, viszont Crossfire lap lévén a kártya szinte a földön van, és lefelé fúj. (Nyitott ház minden oldalról)
Procit általánosságban írtam mindenkinek, aki ilyet szeretne venni.
Bull-dog vagyok vele! -
Olasza
aktív tag
Mint írtam, gyárilag 700 mhz helyett alapból 800-on fut a memória. Terheletlenül 42 fok, terhelve passz, de folyamatosan max-on fut, nem csökkenti a sebességet. Ati-tool felismeri, de szabályozni még nem tudja. Halkabb mint az X600 kis ventivel. Az összes játéknál, ha max-ot állítok be (az eddig írt eredmények max beállítás + mindent bekapcsoltam és feltoltam amit és amíg lehet) szaggatás nélkül ment.
Szerintem nagyon jó választás, az eddig írt tesztek alapján én sokkal kevesebbet vártam tőle. FONTOS: az X2 3800+ mellett is néha proci limitbe ütközik, kisebb procival nem fogjátok tudni kihajtani. -
Olasza
aktív tag
Mivel nem találtam semmi DX10-re utaló nyomot, feltételezem, hogy csak DX9.
-
Olasza
aktív tag
Van külön DX9 és DX10-es változat is? Nem is tudtam, ha hazaérek, megnézem.
[Szerkesztve] -
Olasza
aktív tag
CoJ Vista, 7.8 1440x900 minden max: zoomnál min 10, átlag 11, egyébként min 16, átlag 20 fps.
A sebességet mivel tudom lecsökkenteni 2D alatt? Nálam non-stop 800/800-on megy. -
Olasza
aktív tag
X-pand rally 1280x1024 (wide-ot nem találtam) max. beállítás,este 22 óra, eső: min 17 átlag 25
-
Olasza
aktív tag
OC-nak sajnos nincs értelme, a proci így is kevés neki. De majd óvatosan kipróbálom.
eredmények úgy értendők, hogy háttérben fut: bitdefender, Zonealarm, utorrent, everest ultimate, driverek és kodekek tömkelege, mindez egy 3 éve telepített Windows-on.(winchester haldoklik, nem telepítem rá újra) -
Olasza
aktív tag
Maximális beállítás: max szűrés, max simítás. Nem nagyon ingadozik, végig 32 és 40 között mozog. Half life 2 1440*900 max szűrés, simítás non-stop 100 körül. Amit eddig észrevettem, az az. hogy nem nagyon ingadozik, szinte olyan, mintha terhelve és terheletlenül is ugyanannyit teljesítene
.
szek: fű árnyékát nem lehet bekapcsolni, gondolom ide már kevés a memória
[Szerkesztve] -
Olasza
aktív tag
Itt az első:
Stalker 1440x900 maximum beállítás min. 30 fps, átlag 35
3dmark06 kb 4400 pont(szerintem proci limit) 7.8 béta
CoD2-t még be kell szereznem. -
Olasza
aktív tag
Megjött!
A legjobb, hogy az x-pand rally-n kívül ebben is van black box, amit sehol sem írnak.Jobban néz ki élőben, mint a képeken. Milyen progikkal érdemes tesztelni?
-
Olasza
aktív tag
-
Olasza
aktív tag
válasz
kill_bill1 #2895 üzenetére
PcHost. Az árlistájukon még nem szerepel, viszont kértem árajánlatot, és 2-3 napos szállítással itt is van. Azt hiszem 26.500 Ft, de szinte minden fórum (külföldi is) az Xpertvision-t ajánlja, ami 25.900,-
-
Olasza
aktív tag
3:0 a Sonic javára. Elég meglepő, hisz ez az olcsóbb (pár száz Forint). De megtettem, Xpertvision lett végülis. Majd ha megérkezik írok tapasztalatokat, bár túl sokat nem fog érni 6600gt és X600pro után, sőt együtt fog érkezni az új monitorral, így akár milyen is lesz, úgyis áradozni fogok róla.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- iPad topik
- 3D nyomtatás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Medence topik
- Hobby rádiós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest