- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Ugye emlékeztek? [link]
Nem lehet véletlenül, hogy a rosszalkodó zafír kártyák nem lettek visszaflesselve?
Esetleg DownClock-al talán ellenőrizni lehetne -
-
AtHoS
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #4859 üzenetére
Ez így igaz: [link]
monguz82: Ne a Hotfixet használd, hanem nevezd át a Direcpll.dll-t pl. _Direcpll.dll
''A hűtő pedig a gyárilag felrakott Zalman hűtő (lapított full alu vf700) újrapasztázva!''
Akkor mégsem gyárilag van már felrakva, ergo lehet az rosszul is rajta. Vagy újrapasztázás előtt is ennyire melegedős volt és emiatt pasztáztad? -
AtHoS
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #4751 üzenetére
'''VD; COWR HD'' -ezek meg nemtudom milyen elnevezések...''
maxpc LG Flatron 915FT review: [link]
.......In terms of signal input, you have two choices. The standard VGA port is available, and the display through this is very good. However, you can opt for the five-connector BNC input, which is preferred by some graphic designers. This involves three sockets for red, green and blue inputs, and two sockets for synchronisation. This system is traditionally associated with Macintosh computers, and adds a degree of flexibility to the monitor........
Szóval valóban a sziknronizációhoz szükségesek. Következtetni a jelölésből esetleg lehet VerticalDivert, HorizontalDivert -
AtHoS
nagyúr
Nincs semmi probléma a kártyák monitorkezelésével!
Ha észreveszed, akkor XP+felhasználó faktor miatt van a probléma.
Az ilyen esetekk elkerülésére találták ki a drivercleaner típusú progikat: [link]
Szerk.: az az alapszabály maradt figyelmen kívül, hogy módosított meghajtó telepítése előtt ill. után rendesen ki kell takarítani a rendszert
[Szerkesztve] -
AtHoS
nagyúr
válasz
sebestyen #4500 üzenetére
No igen. Az ember eszik vagy játszik. Durva hasonlat, de a lényeget leírja.
Nade a 8800gts helyett a 2900XT jobb választás teljesítmény szempontjából.
Az más kérdés, hogy megér e annyit, de inkább az, hogy adna-e érte az ember annyit.
Mielőtt elhamarkodottan döntenél nézz meg pár DX10 típusú tesztet (a párat úgy értettem, hogy pár különböző oldal által készített), hogy belátásod legyen pl. a 8800-asok DX10 alatti teljesítményére is. -
AtHoS
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
válasz
risingtide #3777 üzenetére
Nálam éppen Ctrl+Shift+O lett anno a megoldás
Azért a tiédre is tudok adni egy fél hangszórót
-
AtHoS
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #3744 üzenetére
''...ráadásul minden hülyeségét ki lehet kapcsolni. (hotkey, ...''
A Hotkey-t éppen ki lehet kapcsolni, de a hozzárendelt kombinációkat sajnos nem lehet használni.
Próbálj csak beírni ALT+C -vel egy & jelet. A CCC indításához van rendelve az ALT+SHIFT+C. Ha kikapcsolod a Hotkeyt, a CCC ugyan nem idnul el, de attól még az ALT+C nem tölti be az alapfeladatát.
Van még mit javítani a CCC-n
Szerk.: Na jó, neked 6600GT-vel lehet menni fog
[Szerkesztve] -
AtHoS
nagyúr
válasz
wowbagger007 #3596 üzenetére
A 3Dfals szar.
Nevezd át a ?:\WINDOWS\system32\Futuremark\MSC\ könyvtárban a direcpll.dll fájlt. -
AtHoS
nagyúr
Erre valami? [link]
Bár a jelenlegi kártyák sebességéből már következtettek sokan arra, hogy a DX10-hez kevés lesz majd, de hogy a DX10 még szinte ki sem jött és már foltozzák.
MS-nek valahogy csak meg kell oldani, hogy el tudja adni a Vista-t. A legütősebb a DX10, amivel ezt el tudja érni széles körben. Ergo: meg kell nekik oldani, hogy DX10 csak Vista alatt legyen működőképes. Ennek lehet az első lépése a DX10.1 -
AtHoS
nagyúr
válasz
Rolcsi20 #2920 üzenetére
Akkor nem értem minek ASUS kártya. Az egyik legdrágább márkanév. A GDDR4 szintén nem éri meg a többletpénzt 1-2% plussz teljesítményért
Pl.: [link] bármilyen ramis webáruházban kapsz ilyet. Ráadásul valaki visszább írta, hogy 1ns memó van ezeken a kártyákon, tehát lehet vele durvítani.
Kifejezetten SzvSz -
AtHoS
nagyúr
válasz
Rolcsi20 #2909 üzenetére
Milyen lapja van haverodnak?
Épp panaszkodik egy illető arra, hogy Ati chipes lapjában az integrát vidkarit nem tudta működésre bírni 7600GT társasággal. Szóval ilyen oldalról is meg kell tekinteni a tényeket.
A 40k meg elírás lesz szerintem.
Amúgy ha tud várni egy keveset, míg megjelenik a következő Catalyst, akkor majd gondolom nyomnak pár helyen újra teszteket a 2600-asokkal, mert a 7.8RC3-ra azt írogatták, hogy gyorsult vele a kártya nem keveset -
AtHoS
nagyúr
Azért illene ilyenkor a forrást is belinkelni, ha nem te szerkesztetted a hírt!
Egyébként köszi, de aki ph! fórumon van szerintem általában megnézi a híroldalt, így valószínüleg látta is a hírt még tegnap! Aztán ha van hozzáfűzni valója, akkor leírja azt a hír saját Topicjában: [link]
[Szerkesztve] -
AtHoS
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #2689 üzenetére
-
AtHoS
nagyúr
válasz
BenceShearer #2669 üzenetére
Nem vagyok nagyon fain az áramlástanban, de azért az is könnyen előfordulhat, hogy a borda nem fekszik fel rendesen, ezáltal a GPU jobban melegszik. A borda azért a rossz felfekvés ellenére csak elvezet valami hőt a GPU-ról, de így már több hőt kell elvezetnie a jobban melegedő GPU miatt.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
BenceShearer #2667 üzenetére
Mivel működik, így garanciában nemigen foglalkoznának sajnos vele
Lehet át kellene pasztáznod. Utána talán lehetne tovább okoskodni az ügyben
Más:
Esetleg valakit érdekelhet
7.8 Beta: [link]
''This maybe a beta driver, but across the net it seems like this is going to be a very solid release. People with 1k/2k cards are seeing their benchmark scores go up in 3dmark05 and 06. The AA issue seems to be solved with the 2k series as well. Granted this driver package is 175MB download it might be a wise idea to use them until the official release.'' -
AtHoS
nagyúr
válasz
BenceShearer #2598 üzenetére
Az iPON! tesztjét nézted?
Pont egy 512MB-os passzív hűtéses MSI 2600XT volt a kezük alatt: [link]
''Az MSI üdvöskéje újfent egy passzív változat, ráadásul fél giga memóriával szerelve. A bordák megint a hátoldalon vannak, ami szerintünk előnyös, mindaddig amíg nem szerelünk gigászi hűtőt processzorunkra. Az X1650-nel ellentétben viszont nyitott ház mellett, kiegészítő ventilátorok nélkül sem ment 70 fok fölé a mag, tehát elmondható, hogy tényleg képes elmenni passzívan.'' -
AtHoS
nagyúr
válasz
TomBoy1986 #2634 üzenetére
''másrészt a kétszeres ár mellé eléggé nem hozza sztem a kétszeres teljesítményt''
Ez nemhinném hogy félreérthető, de neked sikerült -
AtHoS
nagyúr
válasz
BenceShearer #2571 üzenetére
Ez az az 512MB-os paszív hűtéses MSI amit vic1970 akart eladni?
Mert ahogy írta neki nem jött be a passzív hűtés. esetleg támogasd meg ideiglenesen egy külső ventivel. Ha megszűnik a kékhalál, akkor lehet a hűtés lesz a probléma -
AtHoS
nagyúr
válasz
BenceShearer #2548 üzenetére
Nocsak, véletlen nem 512MB-os? Gratula, akkor sikerült nyélbe ütni az üzletet
Ha meg véletlen nincs a moncsihoz driver, akkor Powerstrippel lehet ''gyártani'' hozzá saját beállítással. Már ha emlékeim nem csalnak -
AtHoS
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #2492 üzenetére
gbors tesztelt Doom3-mal és írta, hogy ''A Doom3 eredmények gyalázatosak (a 7300GT 61-et tudott 10x7-ben), de erre mondjuk számítottam.''
Ezért keresgettem Doom3 teszteket, hogy hátha nagyobb procival teszteltek mint Ő, de csak azt találtam amit linkeltem. Ott mondjuk nagyobb procival teszteltek, de hát akkor a tesztjük olyan amilyen -
AtHoS
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #2456 üzenetére
Máshol sajnos nem találtam DOOM3-as tesztet. Mindenhol Quake4-et nyomatták.
De ha aztmondod nem megbízható a tesztjük, akkor nem szóltam egy szót sem -
AtHoS
nagyúr
Doom3-nál lehet a prockó szól már közbe:
Tesztgép:
Intel Core 2 Duo X6800 (Pentium D LGA775, 2.93G. SmartCache 4096K L2)
266 x 11 = 2930MHz (DDR2 800 4-4-4-12)
KingBox (D9 Meiguang small particles) DDR2-1066 512MB x 2
AMD Radeon 2600XT HD (800/1400)
Eredeti teszt (kicsit átfordítva): [link] -
AtHoS
nagyúr
Procit is így vásárol az ember.
Annál sincs garantálva, hogy megy magasabb órajelen és mégis vannak még csodák, de ott ugye az alaplap is durván közbe tud szólni.
Bár ahogy nézegettem az árakat, DDR3-as pro és DDR3-as XT között nincs akkora árkülönbség, hogy rizikózzon vele az ember.
Sapphire HD2600 DDR3 XT 24k magaságában leledzik és a pro csak 1-2 ezerrel lehet tőle olcsóbb, így tényleg nem mérvadó a tuningos teljesítmény
Erről jut eszembe. Igaz ez kicsit flame szagú, előre is sorry.
Nézegettem több helyen is teszteket a 2400-es és 2600-os kártyákról. A lényeg, hogy többségében középkategóriásként írnak a 2600-osokról, holott az árai alapján ez biza FULL alsókategória. Anno 35k-ért vettem Geforce 2 MX kártyátén marha
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Medence topik
- Hobby rádiós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- SSD kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest