- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- iPhone topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Apple Watch
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Aktív témák
-
m4rc!
őstag
válasz
Probiker #3688 üzenetére
Asus..csak azért mert vmi asus nem biztos, h jó..SŐT..
Jobban megéri akkor már vmi olyan márka ami kicsit jobban specializálódott az adott területre, jelen esetben: HIS, Sapphire, hogy csak 2 nagyot említsek..
Szal inkább tesztek alapján válassz ne márka szerint, Asus amúgyis egy százlábú csótány gyártanak mindent, de semmit se jót..najó ez csak az én véleményem -
Komplikato
veterán
válasz
Probiker #3682 üzenetére
Asus silent széria elég szarul sikerült eddig, még az MSI hasinszőrű megoldás is kevésbé melegedős szerintem.
Amúgy nekem HIS iSillence volt X1650XT-ből, és plusz ventik nélkül ment jól, a GigaByte-nak meg elég jó a passzív hűtése, legalább is Silent Pipe II-es 7600GT-k okésak voltak. (A Silent Pipe I-es 7600GS már nem annyira sajnos), és a SP3-ról is jókat hallottam. Szóval ha mindenáron passzív, akkor én pont a GigaByteot javasolnám. Azért vásárlás elött nézz utána fórumokon ... és mivel itthon eddig nem nagyon volt kapható, kinti fórumokon, hogy mennyire melegszik.
Amúgy mire lesz ha nem játékra? Mert ha csak videora lesz, akkor egy lassú DDr2-es 2600Pro, vagy 2400Xt nem jobb lenne? Azok biztos kevésbé forróak. -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Probiker #2472 üzenetére
Nem akarlak megbántani, de reméltem érződik majd a maró gúny a hsz-ből, ASUS-t akkor se vennék ha egy 45-ös Magnumot szorítanának a halántékomhoz.
Szerk.: Jah, és jobb ha tudod, a VGA-kon és az alaplapokon kívűl semmi sem ASUS gyártmány, csak a matrica kerül rá, így helyből min. 10%-kal drágábban lehet eladni ugyanazt a...
[Szerkesztve] -
Zé_Mester
őstag
válasz
Probiker #1351 üzenetére
igaz hogy a GeCube az Ati egyil leghűségesebb partnere, de nem nagyon hiszem, hogy egy referencia karit ilyen szinten változtatnának, ez senkire nem jellemző.
a saját hűtés meg esetleg egy kis OC belefér egyes gyártóknál, de nem hiszem hogy a 128bit-et feltornásznák 256-ra.
Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Gitáros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest