- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Mobil flották
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
m4rc!
őstag
Na elég rég jártam errefelé, végig olvastam a lemaradást.
Az eredmények/hírek azóta sem lettek bíztatóbbak: CRT-ket némely esetben rosszul kezeli ez a kari úgynézki gyártótól függetlenül, szóval esetleges új driver megoldás lehet a problémákra.
Markokban is ahogy elnézem elég különböző pontok adódnak, vkinek csak 8k körül csinál vkinek 10k felett, erről esetleg gyárthatnánk vmi összefoglaló táblázatot.. -
m4rc!
őstag
ftc, Kicsimix, VanilliásRönk: mivel az előbb amikor sikerült megoldanom a problémát DNA driver volt fönn gondoltam, hogy most lecserélem a normális official 7.8-ra.
Na ez volt a hiba, ugyanis mostmár akármit csinálok nem megy 60Hz fölött. Feltettem a monitor drivert ist, azzal sem, Plug & Play monitorként sem és Alapértelmezett monitorkét sem. Lehet legútóbb vmi véletlenségből sikerült, vagy esetleg a DNA miatt... -
m4rc!
őstag
válasz
VaniliásRönk #4507 üzenetére
Sztem ez nem az én hozzáértésemen múlt, hanem egy ilyen mocsok kis sunnyadó Windows-Driver hibán...egyébként a monitoromhoz felesleges drivert feltenni, sőt, jobb, ha nem tesz az ember, de mind1...
-
m4rc!
őstag
válasz
Kicsimix #4504 üzenetére
Mit???? :
''milyen hatást szeretnel látni? 100 hz felett már szinte semmi vibrálás nincsen....
általában új videókarinál van úgy ,hogy hozzá kell állitani a monitort ,képet nyújtani , szélesiteni , középre állítani...Ezután már nemlessz probléma azokon a beállításokon amiket beállítottál az új videokaridhoz...
Gondolom crt monitorod van...lcd-nél más a helyzet kicsit...
teljesen normális amit írtál..
nemmelesleg a videókártyád driverében is lehet állítani a megjelenéssel kapcsolatos dolgokat...''
Ennek aztán sok köze van ahoz amit én írtam..Meg se értetted mi volt a probléma..
-
-
m4rc!
őstag
Na úgynézki a 2600-osoknak nem csak a TFT monitorokkal vannak gondjai, ugyanis az én CRT-mel sincs kibékülve a kis rohadék..Sehogysem tudom elérni, hogy 60Hz fökött járassa a moncsit, pedig a 85Hz-et simán kipakolja. Már minden lehetséges driver-t próbáltam (7.8, 7.9beta, meg DNA-ATI) sehogysem megy.
Ha ez így megy tovább komolyan megharagszom az ATI-ra és elvesztem a hitemet -
m4rc!
őstag
Na végre megvan nekem is a 2600 karim (pro változat) az Xpertvision-től. Már így az elején lenne egy problémám, ugyanis szerintem nemigazán kezeli jól a monitoromat..: valamiért a frekiket tudom egész 200Hz-ig állítani 1024-ben (1280-ban 180-ig) viszont nemigen látom a hatását (a monitor 85Hz-et tud), akármit is állítok be..+ 1280-ban teljesen elszúrja a képet, oldalt keskenyebb, felül szélesebb
-
m4rc!
őstag
válasz
horvathkrisz #4372 üzenetére
Sajnos a 2600pro mellé nem adnak Black Box-ot, több tesztet is nézegettem, ahol írják, h mit mellékelnek a karikhoz, de sehol semmi, sőőt a Sapphire egyáltalán nem ad gémet ahoz a karihoz (egyes oldalak szerinT)!!!
-
m4rc!
őstag
válasz
horvathkrisz #4158 üzenetére
Majd meglássuk, azért lehet kíváncsi az ember...1950pro-nál példul volt értelme a +256 megának...(ok azt tom, h annak 256bites vezérlője is volt), majd elválik, sajna tesztet eddig nemigen láttam erről
-
m4rc!
őstag
válasz
horvathkrisz #4138 üzenetére
Jaja, azok jól is mentek, de ez konkrétan hogy működik?
Először kiteszteli az ember, hogy mit bír a kari mondjuk egy ATT-vel, aztán ha ott megvannak a max órajelek stabil állapot mellett beflesseli a BIOS-ba? -
m4rc!
őstag
válasz
horvathkrisz #4105 üzenetére
Naja, így f@szás húzni a karikat BIOS-ból, majd hétvégén, ha meglesz elkövetem ezt kis aljasságot
Már rohadtul várom..
X300 tapasztalatokat majd légysz nyomassad!
Amúgymeg a vmodd mindenki saját felelőssége, ha én voltam olyan hülye, h rossz helyen satíroztam megérdemlem, kész pont, nem kell emaitt háborogni..(#4086) Aki akarja csinálja!! -
m4rc!
őstag
válasz
horvathkrisz #4076 üzenetére
Hohh sajna előtték elöttem az összes puskaport, kicsit beindult a topic..De majd ha elöttem lesz a kártya és tüzetesebben meg tudom vizsgálni úgyis kiderül mire leszek elég, ha látom értelmét vhol próbálkozni korábbi vmoddok alapján, akkor megpróbálom, ha vhogy tök másképp van a cuccos felépítve, és azt se tom melyik az eleje meg a vége akkor nyilván hagyom..
-
m4rc!
őstag
válasz
horvathkrisz #4072 üzenetére
Nem kell ahhoz full kapcs rajz, szted a többi kátya amit vmoddoltak mindnek megszerezték a rajzát? Nemhinném, meg lehetetlen is..Tapasztalatból lehet elkövetni a vmoddot, sztem jó lehet amit CPT.Pirk írt..
mod.: amúgyse akarok senkit rábeszélni, majd kipróbálom én magam, ha van rá lehetőség
[Szerkesztve] -
m4rc!
őstag
Na nekem már megvan az Xpertvision 2600pro-m
,de sajna majd csak jövő7 végén érek haza, majd mondom a teszt eredményeket.
Ha tényleg akkora tartalék van a pro verziókban, akkor nagyon megérik az árukat, kíváncsi leszek... Egyenlőre még elég zsákbamacska feelingem van -
m4rc!
őstag
válasz
Probiker #3688 üzenetére
Asus..csak azért mert vmi asus nem biztos, h jó..SŐT..
Jobban megéri akkor már vmi olyan márka ami kicsit jobban specializálódott az adott területre, jelen esetben: HIS, Sapphire, hogy csak 2 nagyot említsek..
Szal inkább tesztek alapján válassz ne márka szerint, Asus amúgyis egy százlábú csótány gyártanak mindent, de semmit se jót..najó ez csak az én véleményem -
m4rc!
őstag
Jaja, azok karik jók 3DMark-ban, még jó, hogy az nem egyenlő a játékbeli teljesítménnyel, de ne kezdjétek/jük megint...
A 8600-osok jobbak a Markokban és passz, a 2600-osok meg jók játékokban és olcsóak, sztem itt ezen van a hangsúly...olcsó és jó kari, 3DMark meg le van ejtve..
[Szerkesztve] -
m4rc!
őstag
Hát itt tényleg elég komoly fight lehetett, csak a véráztatta csatatér maroknyi hős lovagjai maradtak életben...
Hiába csak 1 maradhat..
Már jó sok hsz.-t végigolvasgattam itt a topicban mégis még mindig nem igazán tiszta nekem, hogy tulajdonképpen kell-e az 512 ram vagy elég a 256, erről nincs esetleg egy teszt vhol?
Vagy ennek a karinak alapból felesleges az 512 mert nem az a szűk keresztmetszet? -
m4rc!
őstag
Itt egy remek kis lista, lehet válogatni[link]!!
-
m4rc!
őstag
Esetleg erre a hsz.-emre vki vmit?
Pár óra teszt nézegetés után kezd bennem körvonalazódni mire lenne szükségem, az már vili, hogy elég a 256-os nade GDDR3 vagy 4 a jobb, mert a 4 az mondjuk 2000MHz-től indul a 3-mal jó esetben is csak olyan 1900ig lehet jutni.
szerk: pontosabban 2200Mhz-et mennek a GDDR4-esek
[Szerkesztve] -
m4rc!
őstag
Ezeknél a kariknál van értelme az 512MB memónak? vagy bőven elegendő a 256?
GDDR4-es vagy 3-as verzió a jobb?
sry ha már volt szó ilyesmiről -
m4rc!
őstag
Sziasztok!
Lassacskán én is karit szeretnék vásárolni, illetve lasson hajlok afelé.Kíváncsilennék ez az új driver ténylegesen mennyi teljesítmény javulást hozott, esetleg, ha vki tudná picit tesztelgetni pár gém alatt esetleg Markokban mennyi a jvulás azt megköszönném, főleg 1280x1024 érdekelne.
-
m4rc!
őstag
Köszi a válaszokat mindenkinek! Majd még gondolkodom, hogy mit vegyek ezt vagy 1950pro-t..nehéz ügy
-
m4rc!
őstag
Sziasztok!
Mostanság szeretnék venni videókarit, de igencsak gondba kerültem itt a hihetetlen választékban
Ez a 2600pro/xt mire képes, jó láttam róla sok tesztet, Markokat, de mégis, a játékok hogy funak? 1280x1024-et bírja ez a kari mondjuk NFS: Carbonba medium beállítás mellett?
PRO mennyivel gázabb mint az XT?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R5
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest