- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
Komplikato
veterán
válasz
Tuco Ramirez #4599 üzenetére
''Elég a proci hozzá hogy kihajtsa?''
Mivel ilyesmi gépem van, határozottan állíthatom, hogy NEM elég hozz. Ezért is upgradelek X2-re, de mivel nekem még s939 lapom van, ez elég nehéz ügy. (Egyik kolléga erősebb X2-vel hajtja a kártyát, és sokkal sokkal gyorsabban mennek rajta a játékok, mint nekem. Igaz 2GB ramja is van.) Ettől függetlenül szerintem megéri erre cserélni. -
kiss(b)
tag
válasz
Tuco Ramirez #4599 üzenetére
Helló!A proci már nem fogja teljesen kihatani az biztos, de ez a kártya most jó vétel.Egy 2magos Amd proci sem drága ha késöbb fejleszteni akarsz.A Sapphire meg jó is olcsó is talán egy kicsit hangosabb a hűtője.
-
válasz
Tuco Ramirez #3150 üzenetére
Ha GS izzasztásról beszélünk, akkor nyugodtan nézzétek meg az eddigi 3 DX10-es drótozványt, azok is megteszik ezt. OK, várjunk meg egy rendesen összerakott engine-t (pl. a Rage-et - ja bocs, azt nem
), de ne számítsatok nagy csodákra - a GS ugyanabból a shader core-ból zabál kapacitást, mint a pixel shader-ek, + még generál további objektumokat, amire szintén kell pixel shader kapacitás. Emellett mi 2600XT tulajdonosok imádkozzunk együtt szorgalmasan, hogy elsősorban nem olyan új objektumokat fognak a játékok GS-sel generálni, amiket még textúrázni is kell, mert akkor aztán szépen fogunk kinézni...
Arra meg nagy összegű fogadást mernék kötni, hogy egy DX10-es játékban a 2600XT meg sem fogja közelíteni a 8800GTS-t. -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Tuco Ramirez #2746 üzenetére
Egyszerre csak az egyik
Különben is a Vogelesek korrektebbek, de ez egy másik téma.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Tuco Ramirez #2744 üzenetére
ó tényleg, ma jelent meg az újság
Köszi, sajnos én még nem kaptam meg a tiszteletpéldányomat, de majd délután beugrom a szerkesztőségbe
Próbáltam egy enyhébb brute force-szal elérni a kollégáknál, hogy az eredetileg a témának szentelt 2 oldal 3-ra hízzon, mert úgy gondolom egy sokakat érintő generációról van szó
Remélem sikerült
[Szerkesztve] -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #2527 üzenetére
Attól függ, az XBox-ban pl. Intel CPU, a PS3-ban pedig nVidia GPU van...
Aktív témák
Hirdetés
- Reklámblokkolók topikja
- 90-es években voltam gyerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest