- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
-
ftc
nagyúr
full reatil- game+powerdvd
az előző link...nah igen de 150 és 300 küzütt ha 250-re majd belövik az árat egy kicsit feljavitot architekturával akkor szép lesz csak sajna sok embernek drága lesz!
egyes források szeptembert jelölik meg mint bemutatok stb de csak január 2008 mint kereskedelmi forgalomban -
Alvin_ti4200
félisten
Minden esetben kezdtem egy új karriert és amikor bérled az első kocsit és átadják a slusszkulcsot, na utána amikor áll az autó ott néztem az fps-eket
De amúgy igazad van, elég változatosak a frame rate-ek, pl. amikor úton mész sok járművel, akkor ezeknek az értékeknek a töredékét kapod csak. Csak inkább nagyobb fps-ekkel mértem, bár így sem lettek nagy különbségek
TDU sajna elég érdekes játék engine szempontból.
-
ftc
nagyúr
pedig többet eladtak már mint 8600GT-ből
Jön az,hogy hogy képzelik,hogy csak a 8600GT-nek lesz ellenfele? stb erre gondolsz? vagy pápá AMD,megint vackot adtak ki...
pedig x1600 is kb 4 honapja mondhatni a maxon...már legyőzi mindig a 7600GS-t
de most komolyan arra nem jo,hogy havonta kibirjon 1 uj gamat? -
venember83
nagyúr
Szeretem en az ATi-t, tenyleg, de rohej amit csinalnak, gddr4-el a 8600GTS ellen? Ez 1 nagyon csunya vicc, verebre menni geppisztollyal, mindezt ugy, h tudatosan nagyobb a gddr4nek a marketingje, mint a teljesitmenye, tehat inkabb gddr4 mint normalis gpu normalis memosavszellel.
Hmm, asszem eleg kuszan fogalmaztam, szoval: tudja az ATi, h nem lenne nehez 8600GTS-t uberelni, nem kell hozza sok csak tobb stream proci meg 256bit, megis kijonnek ddr4-el, marketingelve, h ez milyen f@sza, kulonben meg dx10 tekinteteben sz@r mind2, ugy nV mint ATi. Kezdek orulni a hirnek, h intel is nekiallt videokartyat kesziteni, komolyan!
Lehetseges, h vmi titkos megallapodas lenne a zoldek es vorosok kozott, miszerint 2900XT es 8800GTS-nel gyengebb, de jatekokat (dx10, magas reszletesseg) jol futtato vidkarikat egyik sem gyart? Osszeeskuves-elmelet, de jobb nem jut eszembe.
Varom a koveket
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
ha ateszt igaz akkor ajaj...
Nem emlékeztet x1600-ra? remélem mostmár tényleg fejek fognak hullani ATI-nál...9700,9800 és X800 után nem sokat domboritottak..sok az ujjitás,de mire beérne a kari addigra kiadják a köv generáciot
akkor ezért rukkolnak elő dualos karival...hiányzik a texturazo egységek sajna....
ez kb x1650XT teljesitmény ami valjuk be gyenge....x1950Pro még mindig nyerő...
ami előny az a UVD és fogyasztás...ha a teszt igaz!
[Szerkesztve] -
VaniliásRönk
nagyúr
Hmm, valóban. Úgy rémlett az XT nagyobbacska. A paraméterei alapján viszont kb. olyan gyorsnak kéne lennie, mint a 8600GTS-nek, a tesztben viszont nagyon durván leszerepelt, az R600 sem lett olyan gyenge, mint ahogyan az első ilyen tesztek mutatták, én még bizakodok.
Meg ha valóban gyengébb, megfelelő árszabással akkor is sikeres lehetne a kártya, persze ez az ATi-ra nem jellemző, kérdés az AMD mennyire tud/mer beleszólni, gondolom a mostani helyzetben jobban félnek a teljes csődtől mint még egy ''kis'' veszteségtől. -
-
-
-
Komplikato
veterán
Hmmm. Ez ugyan az a hűtő ami az X16xx szérián is volt? Gondolom akkor a HIS és MSI is az eddig használt passzív hűtőt teszi rá. Na igen, 65 nanométer. Látom az alkatrészek feliratai diszkréten retusálva lettek, vajh hány ns-es ram van rajta?
Nem tudom mennyi lesz az ára, de az a HL2 Black Box matrica elég kecsegtető a dobozon. Annyira xclusive lesz a Balck Box, hogy gyakorlatilag boltban nem is lehet majd kapni, csak Steam-en vagy ATI kártyával. -
Ráadásul a végén még írják is, hogy ha az ATI nincs kész a ''legjobb meghajtóval'', további csúszás is előfordulhat.
Mondjuk ezt meg is lehet érteni: nem akarják úgy kiadni az új kártyákat, hogy nincs hozzájuk olyan meghajtó, amivel már a teljesítmény legnagyobb része kipréselhető.
Viszont ha tényleg a legjobb driverrel akarják kiadni, akkor a DailyTech tesztje nem állja meg a helyét olyan szinten, hogy azt készpénznek lehetne venni.
Aktív témák
Hirdetés
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Google Pixel topik
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Linux kezdőknek
- Óvodások homokozója
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest