- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
ftc
nagyúr
válasz
horvathkrisz #4809 üzenetére
jah de tuti nem alpfesen menenk a ramok....remélem érthető amit irok mert elméleti maximum az amit irtam
-
ftc
nagyúr
válasz
Komplikato #4793 üzenetére
Day of Defeat-et miért kaptad?
erre irtemnem egyformát kap a hd2600xt és hd2900xt tulajok
Giga meg Newer winter ....2-t ad hozzá csak -
ftc
nagyúr
válasz
horvathkrisz #4786 üzenetére
azt csak hd2900xt tulajok kapják
-
ftc
nagyúr
válasz
horvathkrisz #4782 üzenetére
A sapphire 1,4ns ramokkal szerelhet illetve az Xpertvision 1,2ns-s ramokkal...
-
ftc
nagyúr
Na én maradok X1950 tábornál hétfőn jön meg
-
ftc
nagyúr
válasz
AMD Power #4593 üzenetére
ugye DX10 hehe kb még 2 év
hd2600XT élsimitás eléggé megfogja előny x1950,de viszont 4x AA elég amit még hd sorozat is bir
de viszont annyit nem gamezok, hogy x1950 előnyeit kiaknázzam...felesleges fogyasztás
TDU lenne Dirt ha megy bár azt irják kalap .... az egész, fifa,pes08 és stratégia esetleg nfs -
ftc
nagyúr
Ami érdekelne nagyon:
Colinirt, TDU mennyire viszi? pl 1440x900-ban? AA illetve hol kell lejebb venenm a graft?
-
ftc
nagyúr
According to Digitime news, S3 Graphics will launch new Graphics Core at the end of 2007.
The Codename of these Graphics Core is Called Chrome430 and Chrome460.
Both are support PCI-e 1.0, HDMI and HDCP. Following are different between Chrome430 and 460
1. Chrome430 Support DX10.1, Chrome460 support DX10
2. Chrome430 is madeby 65nm Tech, Chrome460 is made by 90nm Tech.
The highest Core speed may reach 1GHz!
Lehet kap egz kis társat ay olcso piacra hd2600 és hd2400 is -
ftc
nagyúr
Vonzó az a DX10 csak
MS rontott,hogy nem irta le mi az a minimális teljesitmény ahonnét DX-nek nevezhető a kri
könyebb programozás-igaz tanulhatnak előrről a fejlesztők
GS bevezetése: elég nagy lépés
Az a nagy bajuk a kaidóknak,hogy DX10 és DX9.0c között nincs akkora eltérés....DX10 azért macerás mert látványbeli eltérés csak akkor lsz ha telepakolják PS és VS-el a gamekat...
SP1 rebezsgetések alapján nem fog semmi grafikai javulást hozni...
Vista nekem gond nélkül ismer mindent
jelenleg 600MB-t használ alapon XP meg 350-t... -
ftc
nagyúr
Quad HD2600XT
[link] -
-
ftc
nagyúr
válasz
horvathkrisz #4033 üzenetére
a 2900-nál több gamet adnak
-
ftc
nagyúr
válasz
horvathkrisz #4020 üzenetére
hivatalosan nincs black box csak orange box
Onnan tudjuk, hogy Sapphire karit aki vett full retailosat az irt rola -
ftc
nagyúr
válasz
horvathkrisz #4018 üzenetére
igen
de csak kupon... -
-
ftc
nagyúr
Amúgy erre is kukk:[link]
teszt alul kicsivel irva oldalak
szintetikus teszt GS,VS és PS-re komplex cuccoknál Ati győz néh még 8800GTS-t is behozza.Amúgy irta a tesztelő,hogy még mindig sok a bug a driverban szal lesz ez jobb is
de még mindig hd2600xt vs x1950GT vs hd2900Pro lesz nálam
bár mivel nem vok nagy games lehet hd2600 lesz 1-1,5 évig kibirja -
ftc
nagyúr
Nah sapphire tulajok
mekkora a doboz mérete full retailnál?
24x17x6 cm ? x,y,z az értékek -
ftc
nagyúr
Tessék feltenni bioshockhoz:
[link] -
ftc
nagyúr
válasz
horvathkrisz #3531 üzenetére
Sajna a GPU .Felépítéséből adódóan. Eléggé elhasal AA bekapcsolásakor! Értsd Ati másképp képzelte el a jövőt mint NV és nagy textúraméretekre rendezkedett be illetve shader intenzív cuccokra.
DX10-ben ha jól t udom egyformán gyorsan kellene lennie mint a VS mint a PS kód feldolgozásnak. Ati ehez nagyon közel van, de NV ebben elég erősen elmarad. DX10-el lépett be a GS is. 2 felvetés volt: NV vagy belebukik ebbe vagy ugy csinálták meg G80-t, hogy valami spéci módon végezze el.
Itt Ati alkalmazott egy dolgot ami hiányzik NV-től. R/W cache ami felgyorsitsa GS számoását mert ugye nem kell mindig kifelé nyulni vagy várni az adatra.
na de vissza RV630
ugyebár ez egy harmadolt R600 ahol egy csomo tranzisztort a HD módra pazaroltak el.Ez egy szép előnye a HD 2600/2400-s sorozatnak.De itt jön elő amit irtam, hogy Ati(AMD) nagy textúrákban látja a jövőt ezért a tex:alu arány sokkal nagyobb mint a mostani DX9-nél az elfogadható. Ati Xenosra épitett és bízik MS-ben.Amivel még lehetne gyorsitani a karin az az elpsztóegység optimalizálása közel 100%-ra
MAjd leirom amikor lesz időm ,hogy szerintem mit lehetne változtatni RV630-n -
ftc
nagyúr
válasz
parandroid #3479 üzenetére
Akkor progi hiba lesz nem driver ha jól értem
-
ftc
nagyúr
válasz
horvathkrisz #3467 üzenetére
-
ftc
nagyúr
válasz
Komplikato #3464 üzenetére
Ez az AMD új akciója. Ingyen letöltheted a 2 gamet
-
ftc
nagyúr
Tévedés. Sok embert nem érdekli a 3DMark...
Példa
x1600xt,x1650Pro +Dmarkban jobbak voltak mint 7600GT de játékban vacakabb volt...most jutottak el oda, hogy 7600GT közelében van a kártya reális tejesitménye
Vagy a kedvencem a régi FX szépség...
Az, hogy pl 2600 vs 2700 pont neked elmodn valamit? mert nekem nem -
ftc
nagyúr
A kártya egyetlen 1 gyengéje, hogy AA használatával visszaesik a teljesítmény.Mivel az AMD másképp képzeli el a jövőt mint NV.
AMD-nél már elég jól használlható csak a széleken alkalmazott AA ez kevésbé terheli a kártyákat és nem sámoltat felesegesen.
Max növelhetik még a textúrázók számát, de nem látom értelmét ennél az architektóránál
x1650 csak 10Mhz-el volt gyorsabb x1600xt-nél -
ftc
nagyúr
válasz
dr faustus #3010 üzenetére
nem bukás csak elkövetett egy nagy hibát MS
nem írta elő mit kell tudnia egy DX10-s karinak teljesítményileg....NV inkább DX9-t adott ki Ati meg inkább DX10-t.
Elég sok újitást hozott a DX10 csakhogy a két gyártó full másban látja a jövőt.... -
ftc
nagyúr
Megint én
According to reports on various websites originating from chilehardware, AMD is preparing a new card Radeon HD 2900 Pro based on the R600 core.
According to Chilehardware, it will be priced at around 200 USD, somewhere in between a GeForce 8600GTS and GeForce 8800 GTS.
From what we understand, the Radeon HD 2900 Pro will feature a 256 bits memory bandwidth and slightly more than 120 stream processors. It will have a lower core clk and memory clk as compared to 8800GTS.
innetől lesz érdekes a Gemini majd -
ftc
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #2719 üzenetére
Palit vagy Xpertvision 8
Ha jol tudom akkor itt egy Xpand rallyt kapsz hozzá.Itt most azon megy, hogy kinek mi kell a csomagbol.Sztem a Sapphire adja a legtöbb cumot.Te is tudod,hogy nem a memoria kevés a hd2600xt alaltt hanem a GPU... amugy a hd2600xt sonicrol linkltem tesztet egy oldallal előbb. -
ftc
nagyúr
válasz
kill_bill1 #2694 üzenetére
és 3D markal gamezik?
-
ftc
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #2681 üzenetére
full retail mert ez nem derült ki
-
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #2657 üzenetére
nézd meg az OEM procik árát felénk nem árulnak eddig csak MO-n láttam ileltve a BOX-t...sokszor 1K az eltérés és nálam köszöni szépen 1 éve megvan csendebn
de ez volt utoldo OFF ebebn a totyikban! -
ftc
nagyúr
válasz
Komplikato #2654 üzenetére
pedig ha lehet én mindig full retail illetve dobozos cuccok után nyomulok +2K-t kaspz 10K-t cuccot
-
ftc
nagyúr
válasz
Komplikato #2648 üzenetére
és nem is hoznak be csomagokat ez végett
-
ftc
nagyúr
GECUBE Graphic Cards Bundled with World’s First DX10 Game “Call of Juarez”
Taipei, 2007 July 30 – GECUBE HD2000 series--Gamers and editors alike have all been looking forward to the launch in the end of June. It’s complete HD2000 line-up including the HD2900, HD2600 and HD2400 series. Their outstanding performance and DirectX 10 performance has delivered high definition visuals that have left everyone in awe. To take the experience to a whole new level, GECUBE has more good news for everyone today. All HD2600 graphics card products will now include an original copy of “Call of Juarez” so you can experience the exquisite images, smoothness and realism of DX10 right away.
The “Call of Juarez” is the first DX10 game released in the world and it features ultra-realistic Wild West style, “Cowboys and Indians,” shooting action. This new level of realism obviously calls for the performance that the GECUBE HD2000 series has to offer. Buy a new-generation HD2600 Series graphics card now to receive the latest DX10 game and experience the immersion factor that the DX10 has to offer! Hurry up!! The unbelievable deal is only available while stocks last!
ocw -
ftc
nagyúr
válasz
AMD Power #2609 üzenetére
normális....
kint van 30 fok kb szobában is...gépben +10 fok induló
szal 40-ről indulsz .. jön még mellé majd HDD,CPU.fetek hőtermelése
ezért szokták megtámogatni egy kis ventivel ilyenkor illetve ezért nem bizok én a passziv cuccokban mivel a meleget úgyis ki kel fújni valahogy a ázbol.. -
ftc
nagyúr
[link]
Sapphire OC verzio teszt -
ftc
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #2448 üzenetére
3 honapja adtam el a CF képes lapomat
-
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #2421 üzenetére
tuti nem adnak mellé ilyet
ezt a HD2900XT mellé kapod. Orange Box nem érné meg a kiadóknak mert akkor ingyen lenne a kari
Jah és legtöbbsör 4-5K az eltérés
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
válasz
FireKeeper #2267 üzenetére
The core clock on this Sapphire OC Edition has been raised from the standard 600MHz to 700MHz, while the memory clocks are also boosted to 1400MHz from the usual 1000MHz DDR. In fact, compared to the standard Radeon HD 2600 PRO, this Sapphire seems more like an underclocked Radeon HD 2600 XT instead of a true 2600 PRO.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Medence topik
- Hobby rádiós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- SSD kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest