- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
Komplikato
veterán
OFF: Ha full Azalia kompatibilis HD az integrált, akkor még az sem kell, mert ugye azok kezelnek egy 2.0-ás kimenetet és egy 7.1-es kimenetet egyszerre függetlenül. Többek között pont ilyen célok miatt ;)
Élő embert nem láttam, aki kipróbálta volna eddig. Pl. Realtek ALC 882-889-ig tudja, persze nekem 880 van, ami pont nem ... -
horvathkrisz
addikt
lehet hogy megbánon, nem is véletlenül akartam ati kártyát, de asust soha semmiképp xpertvisiont meg nem tudnak hozni PCland-be.
Volt haverom xpertvision pro-ja a gépemben, azzal semmi hasonló gond nem volt...
azért nézz itt kötül, kíváncsi lennék Te milyen karit választanál innen: [link] -
-
Komplikato
veterán
Realtek oldalán ez a május végi az utolsó: [link]
Azóta (elvileg) beépítik a Catalystba. Persze azért szólok, hogy a telepítése után ne felejtsd el beállítani, hogy mi melyik hangkártyán szoljon, mert alapból mindent a HDMI-n akar majd kiküldeni a géped és aztán nézel, hogy miért nem szólnak a hangfalak ;) -
CPT.Pirk
Jómunkásember
'tft megvilágítása meg zavar. sokan vannak ezzel így' -vov, na ezt még nem halottam soha senkitől...
Egyébként meg a francokat lassú, sokáig toltam 10 miliseces TFT-vel, és vígan lőttem mindenkit. Mostani LCD TV-m frissítési idejéről meg fogalmam sincs, ellenben vígan megy a hent ezzeli s... -
Armando_19
őstag
Igen, képzeld el, nagyon ügyes vagyok. Azt nem kell ügye mondanom neked, hogy a régi NI8 SLI GR lapomat a D805 procimat, meg a 2X512 667es ramomat adtam el olyan áron, hogy szinte 0-t kellett ráfizetnem a mostani alaplapomra,CPU-mra, ramomra. Sajnos 2X1G nem jött már ki belőle, de neked ehoz most pontosan mi közöd is van?Mielőtt elkezdesz engem kioktatni, gondolkozz el rajta hogy miről beszélünk. Tudom hogy mire érzékeny a Cs, procim történetes bőven elég lenne neki. Ha olvastál volna feljebb láthattad volna, hogy 7900GS-el nem volt semmi baj,ergo: VGA nem jó. ennyi.
-
Komplikato
veterán
Natív HDMI-s kártyát kivéve nem láttam olyan VGA-t elmúlt években amin nem volt 4 vagy 7 tűs S-Video kimenet. Ehhez szokás adni egy átalakítót, ami csinál egy HD komponens és/vagy egy Composit kimenetet is. Van olyan elosztó, amin még van egy 4 tűs S-Video kivezetés is. Értelemszerűen olyan videojelet ad ki, amilyen a driverben be van állítva.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A linkeden a fölső kép baromság, meg a szövegek is. Az S-Video jelátviteli ''eljárás'' sosem használt 12V-ot, csak a világosság és a chrominance jelet, ezekenek a földelését, és egy árnyékolást.
Ez a kiírász szerint tudja amit akarsz: [link]
Asus Extreme Radeon HD 2600XT, 256MB DDR3, (PCX)
Bruttó: 31.720 Ft
F.B.I.: szerintem igen. Miért nem vártál egy picit?
[Szerkesztve] -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ezért kell CoD -ot tolni...
Ilyen vsync nem jelent megoldást? -jah hogy crt, akkor nemtudom van e ilyen, szerencsére már nemkell crt-t néznem. (azóta nem fája a szemem a géptől)
Tényleg 800*600-ban tolod takonygraffal? Engem nemvinne rá a lélek csak az fps hajszolás miatt...
[Szerkesztve] -
Komplikato
veterán
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
''hdmi kimenetet svideo kimenetre alakító kábelt hol tudok szerezni?'' -ilyen nem létezik, hdmi lényege pont a digitális átvitel, az s-video pedig nem az. Neked az a kis DIN dugó kell, amit a köralakú lukba lehet dugni, és 3-4 RCA, valamint 1 S-video jön ki belőle. Kb. talán számtekboltokban kapsz...
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Medence topik
- Hobby rádiós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- SSD kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest