- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
Komplikato #4990 üzenetére
7.1+2 Channel High Definition Output
The ALC889A provides support for 7.1 sound playback, plus 2 channels of independent stereo output (multiple streaming) through the front panel stereo outputs.
ezt tudja a hangkártyám. -
diegho
nagyúr
válasz
horvathkrisz #4985 üzenetére
2 hangkártya ;) integrált hd + audigy2, de audigy-t már eladtam 2 hete.
-
diegho
nagyúr
film közben játék szerintem simán megy kiterjesztés theater mode-al is. nvidiával ment hogy áthúztam a filmet oda, közben monitoron meg játszottam. de szerintem itt is így megy a dolog.
-
diegho
nagyúr
válasz
AMD Power #4976 üzenetére
én nem játszok, csak cs 1.6-al mát vagy 7 éve. évente kb 2-3 másik játék van a gépemen de azok se sokáig. idén eddig még csak a ghost recon aw2 volt fent, ősszel majd felmegy a pro street és a starcraft2 majd amikor kijön, de lehet haveromtól elkérek 1-2 játékot és majd tesztelgetek, mert ő is ilyen kártyát nézeget, de fél az amd kártyáktól, hogy lassúak lesznek, inkább 7900gs-t akar venni...
-
diegho
nagyúr
hétvégén tesztelgettem a cuccot. magnak szokásos 860 körül vége, memória viszont 900-ig elmegy, pedig még a zalman bordákat is elfelejtettem rátenni. 3dmark06-ban 5202 pont jött ki [link] majd ezen a héten letesztelem vista alatt is, csak most kifogytam vinyóból, holnap kapok majd árut, akkor bevágok egyet és megnézem mit mutat vista alatt. a fenti 3dmark tesztben proci 3245mhz-en vga 857/882-őn ment, ha procit felrakom 3380-ra, vga ramjait 900-ra, 25 ponttal kapok többet
ami félelmetes, hogy az 5V-on járó zalman 9 centis ventivel nem megy 40 fok fölé a gpu és szó szerint langyos a borda. msi megcsinálta rendesen ezt a hűtést
[Szerkesztve] -
diegho
nagyúr
válasz
horvathkrisz #4959 üzenetére
ott a listájukon a pro sonic meg az xt sonic is. nekem van még mondjuk egy fölös pro sonicom
meg egy 7600gs ddr3-am, de ezzel nem vagy kisegítve. asus-al mi a bajod? normális hűtő, 3 év gar.
-
diegho
nagyúr
válasz
horvathkrisz #4957 üzenetére
cseréltesd át más márkára szerintem. xpertvision-re vagy asus-ra, és ne szórakozz 8600gt-vel... megbánnád. -
diegho
nagyúr
kipróbáltam a kábel átvariálást és gyönyörűen megy a tv. ugyanúgy mint nv-vel csak itt szebb a kép
nah akkor én kijelentem elégedett vagyok a kártyával. és így hogy idle 26-30 fokos egy zalman ventivel... hát nem gondoltam volna. le a kalappal az msi előtt
már nem volt 3 éve msi kártyám, annó régen sok msi-m volt, de asszem ezentúl is maradok ennél a márkánál
-
diegho
nagyúr
válasz
horvathkrisz #4944 üzenetére
72 centis samsung. nvidiával tvouton nincs hardveres képjavítás ergó 10 centis kockákból áll a kép (8xxx szériával).
-
diegho
nagyúr
válasz
horvathkrisz #4942 üzenetére
nvidiával 1 klikk és ment. itt meg mikor bekapcsolom a 2. display-t akkor egy pillanatra bekapcsolja, majd ki, viszont a tv-n nem ad képet. ha simán kicserélem elsőre a tv-t akkor van kép.
-
diegho
nagyúr
nah már csak arra kell rájönnöm hogyan veszem rá hogy 2. monitorként működjön a tv. külön külön megy, együtt nem
-
diegho
nagyúr
3dmark eredmények:
05: 10675
[link]
06: 5089
[link]
tuningról: gpu tools-al húztam mint látszik, alapon 800/700 a kártya, 835/800-ra húztam először mert ugye passzív kártya és írták máshol hogy msi ramjait nem nagyon lehet húzni, nos itt 67 fokig melegedett full passzívan, majd kapott egy zalman 9centis ventit pwm-ről szabályozva lap által 1800rpm-en. így 850/855-ön nem ment 40 fok fölé terhelésselbéta everest-el mértem a hőfokokat. szóval tessék szeretni a passzív msi kártyát
-
diegho
nagyúr
válasz
horvathkrisz #4927 üzenetére
átalakító csere? menj be egy pc boltba és kérj egy átalakítót vagy valami havertól és nézd meg azzal.
-
diegho
nagyúr
válasz
horvathkrisz #4925 üzenetére
én nem próbáltam, még 25 percet se ment a gépem a kártyával, otthon van a gép én meg bent az üzletben. 7.8-al fogok tesztelgetni otthon. amúgy ha xp boot alatt jó a kép, akkor driver gond lesz.
-
diegho
nagyúr
válasz
horvathkrisz #4916 üzenetére
nézd meg az xpertvision-t vagy próbálj be egy asus-t. nekem az msi-vel semmi gondom nincs.
-
diegho
nagyúr
nem lehet hogy valami bios beállítási gond? bios reset esetleg? minden alapon is ezt csinálja? új win install?
-
diegho
nagyúr
nah ebédszünetben nem bírtam ki teszteltem egy 3dmark05-öt. proci 3 gigán, vga teljesen alapon 10041pont. a képet elmentettem de már nem volt időm feltölteni, majd otthonról megejtem a feltöltést, de majd nézek tuningot is. a kép tűéles átalakítóval, semmi gond nincs.
-
diegho
nagyúr
na megtaláltam ati honlapon is a 7.8-hoz való hdmi drivert.
-
diegho
nagyúr
jah egy olyan kérdésem lenne, hogy a hdmi audio drivert hogyan tudom feltenni ezekhez? ha simán a cat. 7.8-at felrakom akkor talál egy ismeretlen eszközt, gondolom ez lesz az audio chip. van ehhez külön driver, vagy az alap driver cd-n keressek rá és onnan tegyem fel?
ez jó hozzá? [link]
[Szerkesztve] -
diegho
nagyúr
8:20-kor hozta a futár az msi-t. 27k volt. gyorsan kiszedtem a dobozból és be is dobtam a gépbe. tűéles képe van, élesebb mint a 7600gs-nek. 1024*768@100hz. gyorsan felvágtam hozzá a catalystet, felismerte a tv-t is. este tudok majd tesztelni. elsőre csak annyi hogy a hűtőborda elég brutális rajta, 10 perc win után langyos volt.a kártyához semmi extra cucc nincs, egy valag kábel amit meg se néztem meg a driver cd és ennyi.
-
diegho
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #4881 üzenetére
számtek boltban dolgozok... 2ms lassú... legalábbis amit néztem az lassú volt. igaz láttam olyan 8-ast ami ránézésre jobb volt mint a 2-es... szóval nem tudom.
ez a bárkit belövök szöveg tipikus net dumamondjuk engem megnyugtat a tudat ha a tv-re nézek hogy ott virít a kupám a tv-s állványon.
-
diegho
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #4868 üzenetére
majd ha csinálnak olyan tft-t amin játszani is lehet akkor talán. sajna nekem a 130k-s pva panelesek is okádékok válaszidő tekintetében. 7 éve csak 1 játékkal játszok 100fps-re limitálva 100hz-en. szóval ha az msi képe szar lesz crt-n akkor egy laza kettétörés áldozatává fog válni
-
diegho
nagyúr
válasz
horvathkrisz #4863 üzenetére
holnap kiderül msi-n milyen lesz a crt képe.
-
diegho
nagyúr
na mindegy engem totál nem érdekel, elég nekem az a sok ''okos'' is aki bejön hozzám az üzletbe nap mint nap
inkább nem is írok mást...
[Szerkesztve] -
diegho
nagyúr
source-nak csak proci kell... 7600gs ddr3 alapon aztán nem nagyon jön 100fps alá. csak procira meg ramra érzékeny. mondjuk ahogy látom 1*1gb ram... dual core proci single chanel rammal?
az ügyes, had gratuláljak hozzá.
-
diegho
nagyúr
válasz
Armando_19 #4815 üzenetére
milyen cs nem megy vele rendesen? mondjuk nem tudok egy kártyás eredményt de crossfire-ben 2900xt szintjét hozza source alatt, ez tuti., akkor egymagában simán hozza a 7900gs szintet.
-
diegho
nagyúr
válasz
Ace Ventura #4762 üzenetére
az xpertvision 2600pro sonic pont akkora mint egy riva128
konkrétan a pci express slottal egy méretü. [link]
-
diegho
nagyúr
így elolvasva a venti szabályzós gondokat, kezdek örülni hogy passzív msi-t rendeltem
kap 5V-ról egy 9 centis ventit és meg is van oldva a hútése
-
diegho
nagyúr
msi ilyen progit ad a kártyához:
DOT Express (Dynamic Overclocking Technology Express)
• 2% ~ 10% / 6-Scale Dynamic Overclocking Performance
• Auto-Overclocking-Wise
• Best and Easiest Optimization of the GPU & Memory Speed for the Maximum Performance
• Detecting-Wise Frees You from Over-Heated & Over-Speed
• Overclocking Speeds are MSI Stability Guarantee
• Optimize for ALL MSI NX Graphic Card Series
garantált +10% tuning? na erre kiváncsi leszek, hogy igaz-e (880gpu hmmm). hú de sokára lesz még péntek mire megkapom -
diegho
nagyúr
na most ahogy nézem eléggé szép 2600xt mezőnyünk lesz. van itt sapphire xt, xpertvision xt, his xt, nekem lesz msi, valaki vegyen egy asus-t és még egy gigabyte kellene és lehetne is hasonlítgatni hőfokokat tuning eredményeket
szép kis 2600xt körképet tudnánk rajzolni
-
diegho
nagyúr
sapphire 2600xt elfogyott, rendeltem helyette passzív msi-t.
-
diegho
nagyúr
elvileg délután rendelem meg a kártyát. sapphire lite, remélem a héten megkapom.
-
diegho
nagyúr
sapphire lite-ot fogok szerintem venni. maga a kárty ugyanaz mint a full csak a körítés más ugye? dvi-dsub átalakítót adnak hozzá remélem.
-
diegho
nagyúr
asszem marad a sapphire, bár még mindig nem tudom mennyi lesz a kocsin a szervó ékszíj csere, de csak nem lesz drága mert megverek valakit
-
diegho
nagyúr
válasz
horvathkrisz #4650 üzenetére
30.7k-ért van nekik de csak 512-es van... hm... postával annyi lenne mint a ddr4-es simán nagykerből.
pcland garancia: A garancia a garancialevélen feltüntetett cég szervízében érvényesíthetõ.
A termék szervízbe történõ eljuttatása a vásárlót terheli.szóval ők mondanak egy nagykert és nekem oda kell vinni
viccesek nemde?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
diegho
nagyúr
sehol nem kapok his iceq turbo 2600xt-t
, viszont 33-ba kapnék ddr4-es his-t. hát nem tudom megér-e +7k-t a sapphire hoz képest, de szerintem nem. szóval asszem sapphire lesz ebből.
-
diegho
nagyúr
na körbenéztem árakat. his iceq nincs raktáron
a his zalman-os [link] az 26180 bruttó, viszont kb. ennyi a sapphire is. melyiket vegyem szerintetek?
-
diegho
nagyúr
válasz
horvathkrisz #4622 üzenetére
mert nem veszek fél millióért tv-t hozzá azért... 7600gs-en ''tökéletes'' kép van tv-n svideoval...
-
diegho
nagyúr
válasz
horvathkrisz #4617 üzenetére
nekem nem jó az a kártya, mert nincs svideo, húzni tudtam 800/800-on kapásból ment, de svideo miatt cserélek sapphire-ra, nem dobom ki a jó kis aranyozott kábelem.
-
diegho
nagyúr
most nézem ipon-nál az xt lite 1k-val drágább a pro oc-nél, akkor inkább azt veszem asszem. nem kell semmi ingyen játék, csak egy dvi d-sub átalakító meg hogy legyen svideo kimenet, ilyen igényekhez inkább az xt ugye?
-
diegho
nagyúr
van valakinek sapphire pro oc-je? azt is rosszul ismeri fel a ccc mint az xpertvision-t, konkrétan xpertvision pro sonic-ot 25mhz-el engedi túlhúzni, addig van a csúszka. sapphire pro oc-vel minden okés ezen a téren?
-
diegho
nagyúr
nah asus-on tényleg ott is van a csati szépen. 22.9k-ba kerül annyiért egész jó, de nézek sapphire-t is hátha.
-
diegho
nagyúr
válasz
Komplikato #4314 üzenetére
én meg láttam, itt a kezemben... xpertvision 2600pro sonic-nak hívják, ha tudtam volna meg se veszem. szóval valaki akinek van sapphire 2600pro oc ddr3, vagy sapphire 2600xt vagy asus 2600xt az nézze már meg hogy svideo kimenet van-e a kártyáján, fontos lenne.
-
diegho
nagyúr
létezik olyan hd2600xt amin s-video kimenet is van? ha igen akkor melyik az?
hogy ne keveredjen a hdmi/s-video/rca pontosan őt keresem: [link] -
diegho
nagyúr
válasz
Komplikato #4256 üzenetére
a doboz ezt írja free games: ep2, team fortress. mondjuk totál nem érdekel ilyen kártyám se lesz már többet
-
diegho
nagyúr
válasz
Komplikato #4227 üzenetére
felejtsétek már el hogy xpertvisionban nincs kupon... tegnap vettem és ott a kupon ugyanúgy mint a többiben... nem értem ki terjeszti ezt hogy nincs, mert van.
-
diegho
nagyúr
válasz
horvathkrisz #4190 üzenetére
mert miért ne lennék jól? 3éve ugyanaz a hiba cs 1.6-ban... ezért nem volt soha ati-m és mivel semmi mással nem játszok csak cs 1.6-al ezért marad az nvidia.
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
na itt vagyok. van egy apró gond. valamiért csak 7000 pontot ad 05-ben alapon és 800/800-on is. tehát ha 800/800-ra rakom nem változik semmi és alapon is lassú.
conf:
E2160@3ghz
2giga ram
pro sonic
xpsp2-vel és vista-val is ez van. gyári cd-s driverrel is, 7.8-al is. ugyanannyi pontot ad bármit állítok, ez fura... mi lehet elállítva? feltettem catalystet semmit nem állítottam benne, indítottam és ennyit adott. ötletek? -
diegho
nagyúr
nah pro sonic benn a gépben, akkora mint egy riva 128
hl2 kupon is ott virít a dobozban szépen. tesztek hamarosan, csak még keresek tuning progit. hdmi kimenetet svideo kimenetre alakító kábelt hol tudok szerezni? van szép nagy tv-m hdmi nélkül, és 5m aranyozott svideo kábelem, de ugye átalakító nincs a kártyához. beszerezhető ez valahol?
-
diegho
nagyúr
lehet este már tesztelem is a 2600pro sonic-ot és jelentem ramirisbe érkezett xt sonic 19400ft-os nettó áron.
-
diegho
nagyúr
Pite vegyél egy pro sonic-ot aztán regéljed el milyen
mondjuk én elvileg kedden kapom meg az enyémet bele az arcomba jól, ha addigra lesz még ramirisben, de lehet inkább cigánykodok egy ddr4-es sapphire-t 25-be
majd meglátjuk.
-
diegho
nagyúr
válasz
horvathkrisz #3820 üzenetére
főnököm = haverom. és igen oltjuk egymást
megy a baromkodás minden egész nap, már amikor hajlandó bejönni az üzletbe 10 percre.
-
diegho
nagyúr
mégse lesz xpervision 2600pro-m. legalábbis ezen a héten nem, mert nem tud felmenni főnököm áruért pestre
jövő hétre meg gondolom elfogy majd jól ramirisben is.
-
diegho
nagyúr
félretetettem ramirisben egy pro sonic-ot 15.6k-ért vesztegetik, ennyit szerintem megér. gyári hűtése ezeknek az a híres csendes fajta?
-
diegho
nagyúr
srácok!
van nekem egy 7600gs ddr3-as galaxy zalman-os verzióm, megéri ezt lecserélni egy xpertvision sonic 2600xt-re? olyan 7k lenne a ráfizetés.
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest