- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Aktív témák
-
Kicsimix
őstag
Kulonben nemhiszem ,hogy a sapphire kartyakkal lenne a gond...nekem is crt van es viszi tokeletesen... igaz nem egy regi crt ,egy 21-es jofajta...
Szervizbe vagy azt mondjak ,hogy jo a kari vagy azt hogy vidd be a gepedet szerintem..
3 napig visszaviheted ha minden igaz altalaban ennyi idot adnak mindenhol...
lehet egy masik monitorral kikene probalni mielott visszaviszed mert aztmondod hogy szar , megnezik kiderul ,hogy jo es egybol bevizsgalasi dij 2e...
hmm.. -
Kicsimix
őstag
válasz
horvathkrisz #4865 üzenetére
En így hasznalom es semmi baja...A gep hatuljat nezve a jobb oldali csatlakozoba van bedugva az atalakito ,a leiras szerint abba kell a moncsit dugni (legalabbis ezt jelzi)...igy nekem viszi problemamentesen az osszes felbontast.
Ugyan ugy sapphire..
milyen felbontasban probalkozol es hany hz-en? -
Kicsimix
őstag
Nekem a BS meg mindig fagy a liftben...
Van ra valami megoldas? -
Kicsimix
őstag
Énis HIS-t akartam csak akkor még sehol nemlehetett kapni..
[link] -
Kicsimix
őstag
halgass rám... 2900xt.
-
Kicsimix
őstag
probáld meg driver nélkul,hogy ha csak a windows alap videoillesztője van fent akkor mi a helyzet fagy e...Igy kiszűrhető ,hogy a catalyst -ben van e a hiba vagy a videókártya és oprendszer között ...
Catalyst-ben a túlhajtás miatt is fagyhat..
De 2d-t mondtál... Ha a kártyában van a hiba akkor driver nélkül is fagyhat...
Viszont először oprendszer javit és ha utánna is szar akkor gyanakoni a videókarira...
[Szerkesztve] -
Kicsimix
őstag
válasz
horvathkrisz #4464 üzenetére
akkor nem ismerte fel a monitorjat vagy a driver nincs fent?... mivel ennek fugvenyeben allapitja meg hogy max hany hz-et kuldhet a monitorra..
elvileg... -
Kicsimix
őstag
milyen hatást szeretnel látni? 100 hz felett már szinte semmi vibrálás nincsen....
általában új videókarinál van úgy ,hogy hozzá kell állitani a monitort ,képet nyújtani , szélesiteni , középre állítani...Ezután már nemlessz probléma azokon a beállításokon amiket beállítottál az új videokaridhoz...
Gondolom crt monitorod van...lcd-nél más a helyzet kicsit...
teljesen normális amit írtál..
nemmelesleg a videókártyád driverében is lehet állítani a megjelenéssel kapcsolatos dolgokat...
[Szerkesztve] -
Kicsimix
őstag
A Bioshock még mindig fagy ugyanúgy a liftben.....a full verzió is....
Van már rá valami megoldás?
Hihetetlen... -
-
Kicsimix
őstag
válasz
gaborbol #4100 üzenetére
Gábor van egy rossz hírem...Fura módon a powerstrip nekem is elvitte a 900-at sőt ha felhúztam a csuszkát maximumra akkor is....
Nos lefutattam a 3D mark 05 rajta de az eredmény az alapbeállításnak megfelelő értéket dobja ki...
Tehát a powerstrip nem működik , viszont. a catalyst 7.8 driverében már lehet húzni a videókarit.Próbálhatod azzal is vagy ott az amd toolja az is jó...
A 900 sok lett volna...
Nézd meg 800 után neked is fagyni fog..
Powerstrippel ne teszteljetek..
[Szerkesztve] -
Kicsimix
őstag
válasz
gaborbol #4092 üzenetére
Nekem is ilyenem van.De bátran állíthatom az ellenkezőjét ,hogy ez nem megy ennyit...
Addig nincs probléma nálamsem mig le nem futtatom pl a 3Dmarkot a húzott karin ...de akkor 99% hogy fagy..
800 felett a memória elkezd hülyeségeket csinálni.A GPU megy 860 ig..
befotózhatnál egy eredményt 05-ből...
Nekem a 900at max csak úgy viszi ha leokézom de nem nyomok rá semmi tesztet.. -
Kicsimix
őstag
válasz
sosperecek18 #3892 üzenetére
Már ketten is írtuk fennt ,hogy mennyi...Ugyanannyi mindkettőnknek...
-
Kicsimix
őstag
Viszont lehet már tölteni a teljes verzios Bs-t ..jó lassan seedelik ,steames verzió...
-
Kicsimix
őstag
ÚÚristen mekkora ez a játék pedig csak dx9 es = (readme szerint).....Ez kötelező darab lessz...Elvarázsolt egyből : D
-
Kicsimix
őstag
Nemmellesleg a MOH Airborn is unreal engine 3 motoros...Úgynézki ezekkel elleszünk akkor...
-
Kicsimix
őstag
válasz
matteo_szg #3831 üzenetére
Detto egy sima sapphire 2600xt-vel... Tehát tényleg nem éri meg a gddr4
Jólvanna nevedd a szivedre -
Kicsimix
őstag
válasz
AMD Power #3724 üzenetére
ugyehogy ugye?
ejtsd magyarul: krosszli... szabadalmaztatom...
Szal holnap visszahivnak ,felveszem szépen a telefont beleszólmajd egy kellemes női hang és ezt fogja mondani :
Igen ez teljesen komoly, mit csodálkozott? nem 8800 ultrárol van szó...Énpedig erre aztfelelem jaaa....hámostmár mindegy...küldjétek akkor...és megjegyzem a szép hangjára majd , meghívhatom egy kávéra? ez még belefér...csak lenne egy kérésem ...NEfürgyéé le
na éjjt -
Kicsimix
őstag
De az is lehet megtartom mindkettőt és feltalálom a crossfire sli combot : ) majd crossli lessz a neve : )
-
Kicsimix
őstag
LOL megrendeltem eggyet kiváncsiságból : )
Kiváncsi vagyok mit mondanak
Megjegyzésbe beirtam ,hogy azonnal küldhetik ha hibátlan új : D
Ha visszahivnak : D eladom a sapphire 2600xt-m 15-be : )
[Szerkesztve] -
Kicsimix
őstag
válasz
VaniliásRönk #3711 üzenetére
Ja vágom : )
Énis megnéztem a listát...
Sőt... netes megrendelést kell intézni...így még vissza se tudnak pofázni : )
Na de remélem holnap nemlessz mindenkinek ilyenje : D Lehet nekem is sorba kéne má állnom? : D
[Szerkesztve] -
Kicsimix
őstag
Delol : D manapság már meggondolandó ,hogy megéri e a 2600 xt ~25000 ft ér : D
[link]
Van egy eladó 2600xt-m 20-ba : ) : D
á nemisigaz.. -
Kicsimix
őstag
Tegnap aztmondtam gyönyörű a BS ..Én azthittem olyan a játék vagyis úgy néz ki....na de most,hogy fentvan a hotfix hát ez fenomenális : ) viszont a hiba még mindig nem javult meg, kifagy a demója nemtudom miért...befagy játék közben a kép aztán sehova tovább....
A hotfix megint bekapcsolja a túlhajtást..ki kell kapcsolni kézzel.. -
Kicsimix
őstag
válasz
kill_bill1 #3624 üzenetére
mármint 3 órája szedtem kb de már végeztem...
Igen fake...Sajnos még rengetegen szedték magyarok is... na mindegy majd rájönnek...
3 nap múlva lessz rendes demó...addig pihi..(amúgy rájöhettem volna ha belenézek a file listába elég fura...)
Na hali.. -
Kicsimix
őstag
Hát úgy néz ki ez kamu volt... nemcsinál semmit...(mondjuk fura az a sok file benne amúgy is...de...reménykedtem... )
Sztem ne szedjétek tovább aki ezt szedi...
Na holnap go melo ugyhogy ....
Ja megnéztem meg a BS-t 1600 x 1200 ban min 15 max 40 (minden full kivéve vsync) -
Kicsimix
őstag
válasz
kill_bill1 #3621 üzenetére
[link]
én most tartok 97% nál ...kb 3 órája.. -
Kicsimix
őstag
Hozzátenném a lostplanetben 1152 x 864 ben DX 10 ben azthiszem stabil 18 fps el jatszottam max quality mellett...De az egy nagyon gagyi xbox átirat szerintem még egy normális felbontás sincsen...
x2 5200+ 2 gb.. -
Kicsimix
őstag
válasz
horvathkrisz #3604 üzenetére
Vistán dx 10 ben futtatja xp-n dx 9ben.
dx 10ben nálam 20-50 fps (1280 x 1024)
ha a lost planetre gondolok vissza akkor egy +20-30 fps-t jósolok neki még ittis..
De lehet ez az engine jobb mert itt sokkal gyorsabb dx 10-ben is.
Már a MOH Airborn is fenntvan neten.Szedem aztis..
[Szerkesztve] -
Kicsimix
őstag
válasz
Komplikato #3599 üzenetére
De ott is fagy...Viszont nem dob ki hibaüzenettel hanem csak a kép befagy azt szeva...
Vagy ott fagy ki ahogy lemerül a kis tengeralattjáróval és a képet mutogatják vagy a 2. pálya elején (entering the rapture asszem...
(DX10-ben)
[Szerkesztve] -
Kicsimix
őstag
Most olvasom ,hogy csomó embernek fagy a Bioshock demója...Úgyhogy kaptunk egy szar demót...Nade majd a teljes....
Nemhiszem el,hogy ez nem szándékos volt töllük ennyi várakozás után... -
Kicsimix
őstag
Állandoan kifagy a demója...ez nemigaz..
Nekem pont ilyen sapphirom van amit írtál... Teljesen megvagyok vele elégedve -
Kicsimix
őstag
Nah már 16x..
A Bioshock nagyon szépen fut dx 10 ben.Nálam 20-50 fps (1280x1024-ben) de viszont valamiért mindig kifagy a demó....Nagyon durva a grafika...tetszetős..
Úgyhogy asszem most win install... -
Kicsimix
őstag
Nah végülis lejött de torrentről...softpedia belassult 30% körül aztán szét is kapcsolt....
Torrenten meg valami developers.dk user leosztotta 900k val...
Na kicsomizom aztán próba...
Csak most vettem észre ,hogy a pci express bus beállítása 8x (ccc control center info központ)
Ez normális??
Asztmondja : a jelenlegi képernyőillesztő nem engedi a hardvergyorsítási beállítások módosítását?
szoval 8x ? heee
[Szerkesztve] -
Kicsimix
őstag
Nah beindult a softpedia ~600 kval
-
Kicsimix
őstag
válasz
Komplikato #3587 üzenetére
aha köszi..
bár a softpedia haldoklik épp...a mininován meg remélem nem b... át : ) -
Kicsimix
őstag
válasz
Komplikato #3585 üzenetére
nem találom a demót...nem xboxot néztél? az már 1 hete kintvan...
Pc demót estére igérték...
Esetleg egy link? -
Kicsimix
őstag
válasz
Komplikato #3579 üzenetére
tölteném ha lenne demo
Én dx 10-ben tesztelek..
őőő xpertvision sonic...bár a memoriáknak kellene rajtuk birni de a referencia órajelnél nagyobb így is a sebessége ha jóltudom....
Így kicsit elképzelhetőbb,hogy hibás darab...De neadja isten.. -
Kicsimix
őstag
Érdekes probléma...Esetleg majd nézd meg friss install után akkor...
Gugyunál viszont érdekes ,hogy valahol csinálja valahol nem (3d mark 06 -ban nem)...
De mem szokott lenni a tettes...
Láttam ilyet gyári overclocked editionnál is...meg tuningnális ez volt...a mem volt a tettes általában..
Milyen videokari? -
Kicsimix
őstag
Na várj ha eddig nem esett volna le : ) nálam fut a ccc egyfolytában (éppen most magyaráztam el ,hogy nemkell leszedni a ccc-t mert semmi baj nincs vele)... Nemtom mi lehet a gond nálad ..
Szóval nálam fut a ccc és ha nemcsinálok semmit akkor alapból 40 fok (de gyanítom ,hogy nálad bevolt kapcsolva az auto sebességnövelés és azért lett 55 fok 15 perc múlva csak nem vetted észre....
Lehet újra kikellene próbálnod ...nálam tényleg tuti.. akár fotózom is ha kell vagy videó... -
Kicsimix
őstag
Vagy mégis igazadvan hmm...
Gamestar:
''A Bioshock demóját sokan sok időpontra ígérték már, de a Cul Of Rapture oldala ma véglegesített minden információt. Szóval a hivatalos információk szerint ma este válik elérhetővé a demó a Fileplanet oldalán. Aki a napokban lefoglalta magának és letöltötte a titkosított állományokat, az a kioldás után egyből játszhat majd a játékkal. Végezetül jöjjön Ken Levine üzenete, amiben azt kéri a játékosoktól, hogy aki már a héten be akarja szerezni magának a játékot, az kerülje az ezzel kapcsolatos fórumokat és chat szobákat, mert nagyon sok csavart és titkot helyeztek el a játékban, mit csak ezek ismerete nélkül lehet majd tökéletesen élvezni!''
Én tuti letesztelem ha majd lejön 2 nap múlva : ) -
Kicsimix
őstag
válasz
kill_bill1 #3544 üzenetére
Sztem 21.én jön akarom mondani holnap...Már pénteken is azthittük ,hogy...
-
Kicsimix
őstag
válasz
matteo_szg #3357 üzenetére
Fileplanet de herr adott linket : )
-
Kicsimix
őstag
Már ma este Bioshock PC demo állítólag,úgyhogy up e szép napnak....2 nap alatt le is szedem mert fullon lessz az összes szerver : D aztán teszt...
-
Kicsimix
őstag
Jövöhéten Bioshock , meg Medal of Honor Airborn : ).... meglátjuk milessz majd...lehet tesztelgetni ujra...na go work...
-
Kicsimix
őstag
válasz
horvathkrisz #3287 üzenetére
Szerintem már 1280-ban nem annyira látványos az aa hatása, úgyhogy elhanyagolható...
1024-ben meg viszi aa-val.. -
Kicsimix
őstag
1600 x 1200 ban kis javítás ...
aa nélkül 25 körül
aa on 15
kicsit csatáztam.. -
Kicsimix
őstag
válasz
horvathkrisz #3276 üzenetére
Tiberium Wars
===========
1280 x 1024 Minden fullon
AA on ~ 25 fps
AA off több mint 30
===========
1600 x 1200
AA on 15-20 fps
AA off több mint 30 -
Kicsimix
őstag
válasz
horvathkrisz #3224 üzenetére
Hmm de tényleg ezek a tesztek elég furák (sz.rok)...lehet p2 vel mértek...
-
Kicsimix
őstag
Na mégis összejött a carbon...Thx
Minden maxon és bekapcsolva.
=================================
1024 x 768
AA ON VSYNC ON = ~ 20 - 25 FPS
AA OFF VSYNC OFF = ~ 45 - 55
AA ON VSYNC OFF = ~ 25 - 35
AA OFF VSYNC ON = ~ 35 - 45
1280 x 1024
AA ON VSYNC ON = ~ 20 - 25 FPS
AA OFF VSYNC OFF = ~ 35 - 40
AA ON VSYNC OFF = ~ 25
AA OFF VSYNC ON = ~ 25 - 35
1600 X 1200
AA OFF VSYNC OFF = ~ 25 - 30 -
Kicsimix
őstag
válasz
horvathkrisz #3250 üzenetére
Nem sajna ez sem segít rajta...
-
Kicsimix
őstag
De tényleg valaki nemtudja a carbon miért nem megy fel? mióta ez a karim van nemtudom felrakni..
Mostsem...Ahogy mondtam az EA jel után kidob (éppen megjelenne a kis nyilacska)...
Kezd idegesítő lenni : -- ( -
Kicsimix
őstag
Most rakom a carbont,remélem nem fog szórakozni...valamiért kidob az asztalra mindig az EA jel után asszem..
-
Kicsimix
őstag
válasz
horvathkrisz #3244 üzenetére
[link]
Minden így max-on egész végig.
[Szerkesztve] -
Kicsimix
őstag
na mondom egyenlöre csak a mw-t raktam fel ...irtam fent ,hogy a carbonnal gazok vannak..
A64 5200+ 2GB minden maxon (high)
1024 x 768
=======================
aa + vsync on = 30-35 fps átlag
vsync off = +5 fps
-aa -vsync 50-60 fps
=======================
1280 x 1024
aa + vsync on = 25-30 fps átlag
vsync off = +5 fps
-aa -vsync 35-40 fps
=======================
1600 x 1200
-aa - vsync 30-40 fps
=======================
egy jobb gépen bizti gyorsabb...
de fura ,hogy 1600 x 1200-ban is annyit megy majdnem aa és vsync nélkül
mint 1280 x 1024-ben..
teljesen játszható a játék ezeken a felbontásokon... -
Kicsimix
őstag
válasz
horvathkrisz #3236 üzenetére
Közben megoldottam a dx problémát de úgy nemsikerült..
Az autorun.exe-t kellett átírni
DirectXVersion=9.0c @ DirectXVersion=0 (igy nem ellenőrzi viszont a modosításhoz átkellett másolni a CD1-et a gépre)..
Most települ mindjárt nézem is.. -
Kicsimix
őstag
Nem engedi felrakni a gép...lehet ,hogy a catalyst ben van valami gáz a 7.8 ban mert a 7.7 el még ment..felraktam az összes dx verziot sdk-kat is...
ujabb dx et keres a mw...
na megkeresem a carbont.. -
Kicsimix
őstag
válasz
horvathkrisz #3226 üzenetére
carbon valamiért nem indul el , az intro után kidob az asztalra, viszont most fel akarom tenni a mw-t és aszondja ,hogy szerezzek be újabb dx verziót...
Szoval he eddig nem irta....Na gondolkozok... -
Kicsimix
őstag
válasz
horvathkrisz #3222 üzenetére
Jó igazadvan.... aa nélkül de 1600 x 1200-ban aa? nem is látszikmár....
mostmár nincs felrakva de teljesen jól ment ezekszerint 30 tuti megvolt...délelött még lehet felrakom megnézem aa val is..
jó ok akkor felrakom és irok részleteset vagy befotózom..
[Szerkesztve] -
Kicsimix
őstag
-
Kicsimix
őstag
válasz
VaniliásRönk #3142 üzenetére
Nem az a kedvenc man... de nem sok valasztasom van DX 10 ben : ) miben lehetne még megnézni? nem sok valasztasom van..
Stalkerben most gyorsabb lett pl...1280x1024-ben átlagban 50-80 fps de van ,hogy felmegy 100 fole is...
1600*1200-ban is kb atlagban 40-70 kozott...
ez pl tetszik... -
-
Kicsimix
őstag
Nemsokat javitott a 2600 XT-n DX 10-ben...
alapbeállításon bevan kapcsolva az automatikus túlhajtás ami azt eredményezi ,hogy állandóan kifagy a videókari miatt a gép vagy resetel amikor eléri azt a pontot ,hogy már nemtudja túlhajtani magát...
hmm...
lost planet... ( ha jól láttam dx9-ben még romlott is ) de majd még megnézem újra..
... -
Kicsimix
őstag
Van meg valaki akinek a nfsc nem indul el az uj karival? ( intro utan kidob aszalra)vagy hibas a dvd-m...hmm
-
Kicsimix
őstag
Nagyon nagyon jo ez a kis kari (Sapphire 2600 XT 256 ddr3)....tényleg a hűtőjének van egy kis hangja de teljesen jó...Kevesebbet vártam tölle...
Nálam nemszaggat vele szinte semmi és a régebbi játékokat (1-2 éves) még nagyobb felbontásokon is viszi játszhatóan...
Jó.. collin dirt az megviselte kicsit ...
de pl nfsmw 1600x1200 minden fullon aa nélkül játszható teljesen
vagy test drive unlimited 1280x1024 ben teljesen jó
HL2 2048x1536 Fullon minden teljesen jó..
(eddig 7.5 catalyst néztem) most cseréltem 7.7 re..
A régebbi játékok mind tutin mentek...
Eleinte paráztam tölle mer sok rosszat is irtak de rájöttem hogy nagyon megérte...
Catalyst ben volt egy kis gondom a 7.5 nél (gyári cd) néha szaggatott a játék de miután a runtime-ot ujrainditottam elmúlt a szaggatás teljesen...+ néha nem akarodzott bejönni a ccc..(runtime ujrainditás után és startmenüböl inditva speciális módban bejött)
Na mindegy nagyon bejön : )
Alienbe lehet kapni a király utcában (24700 FT az XT LITE-OS ( kisdoboz)) Legalábbis múlthéten ennyivoltmég volt vagy 10 darab a polcon
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Elektromos autók - motorok
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest