- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- iPhone topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remiel
őstag
válasz
bazsy1981 #124134 üzenetére
Azonnali csere: Ha a vásárlást követő 3 napon belül történik a meghibásodás, és a hiba a rendeltetésszerű használatot akadályozza, a forgalmazó köteles az árut kicserélni.
Lehet persze vitázni, hogy a hétvége miatt mi számít 3 napnak, ha vissza se tudod vinni, mondjuk ebben az esetben munkanapot kellene meghatároznia a döntéshozóknak.
Mivel te nem meggondoltad magad, hanem a termék hibás, ki kell cseréljék
-
törölt tag
válasz
bazsy1981 #124136 üzenetére
Akkor ne pénzt kérj vissza (azt úgyis csak kb. 30 napos határidővel utalnák), hanem levásárlási lehetőséget kérj! Abba könnyebben belemennek. Azzal pedig megrendelheted neten az új kütyüt, (akár ugyanilyen Zopot), és úgy már érvényesíthető lesz a 14 napos elállási jogod.
-
Bigemperor
senior tag
válasz
bazsy1981 #124131 üzenetére
Világos, sajnos a szavatossági jogok sorrendisége ilyenkor mérvadó, 3 napon belül cserét lehet kérni, ezen időpontot követően már csak a Ptk. vonatkozó rendelkezései szerint lehet rendezni a helyzetet. Az elállási jog pedig csak a távollevők között kötött szerződések (pl. netes rendelés) esetén 14 nap.
-
törölt tag
válasz
bazsy1981 #124104 üzenetére
Sajnos, a Zoponál elég gyenge a gyártásminőség. Én megúsztam egy fos gyári töltővel (ghost touchok töltés közben), és apró, javítható hibákkal (pl. kontakthiba miatt megszűnt a mikrofon). De, nem mindenki volt ilyen szerencsés. Volt, aki visszaküldte, mert úgy merült az akku, mint a Titanic, de ugyanúgy kapta vissza. Kár érte, mert egyébként a Zopo nagyon innovatív gyártó, jó ötleteik vannak.
Szóval, ez nem normális működés. A kérdés az, hogy "megoldani" érdemesebb a problémát (gariban csere, aztán majd megint kapsz valamit), vagy inkább megkerülni. Én kipróbálnék egy 3rd party fényerőállító alkalmazást a gyári helyett. Én a Luxot használom, mert a gyári sosem találta el úgy a fényerőt, ahogy nekem jó lett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motoros topic
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1 hónap Gar./Akku 100%/
- Poco X4 GT - 8/128 - szürke
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- Xiaomi Mi 10T Lite - 6/128 - szürke
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest