- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bazsy1981
tag
válasz
Remiel #124139 üzenetére
na most értem haza, tök rendesek voltak, igazából meg se nézték, mondták egyből vissszaadják a pénzt, de én meg mondtam nekik hogy egy lenovo k5-öt vinnék inkább, úgyhogy ráfizettem, szó szerint
, ma este belakom az új telót remélem ez már jobb lesz.
Korrekt a csomagolás, van hozzá gyárilag tok + kijelző védő fólia, hardveresen ugyan nem olyan erős de nekem elég lesz sztem, az s4 is elég volt.
Köszönőm mindenkinek a hozzászólást!
B
-
bazsy1981
tag
válasz
maroni #124135 üzenetére
ja visszaköltöztem a régi telóba, vissza is állítottam a gyárira a kis (s)zopo -t
így pont frankón látszik a legelső képernyőn mert az kb 3 színből áll, hogy mennyire vibrál.
mellé tettünk egy ezeréves tekken márkájú telót hát ég és föld a képe, ez olyan mintha egy régi crt és egy lcd tévét összehasonlítanánk, akkora a különbség, mármint a vibrálásban, 4 után vissza is viszem ma és meglátjuk mi lesz.
ha vissza adnák a pénzt vagy akármi, inkább levásárolnám náluk egy másik típusra akár rá is fizetnék csak jó legyen.
jó gps, 2 sim hely kell nekem + sd kártya hely, 3gb memória és full hd kijelző ami nem vibrál, ez olyan nagy igény szerintetek?
Ez már majdnem összejött ezzel, mert ezen kívül mindent lehetett orvosolni ami előjött de nem nagyon bízok már ebben a márkában.
-
bazsy1981
tag
válasz
Bigemperor #124129 üzenetére
ha tudnának ebből adni egy hibátlan az lenne a legjobb
-
bazsy1981
tag
találtam egy központi számot, felhívom megkérdezem
-
bazsy1981
tag
válasz
tibcsi0407 #124124 üzenetére
oké de nincs telefon szám feltüntetve nekik az oldalon, legalábbis a győri boltnál nincs
-
bazsy1981
tag
válasz
tibcsi0407 #124122 üzenetére
hát ha kilehet akkor kicserétetem, mert kurvára kezd zavarni, amoled után ez egy szar így..., meg amugy is 50 ezerért nézzem a vibráló kijelzőt 2 évig, hát nem, ma megpróbálom visszavinni, most megyek telefon ügyben oda 3ikra
-
bazsy1981
tag
lehet a vibráló kijelzőnek valami frissítési beállítás az oka?
-
bazsy1981
tag
válasz
tibcsi0407 #124115 üzenetére
hát ja közel 50ezer volt akcióba, de legalább magyar garival
s4ről váltottam, hát szerencse még nem vették meg mert bepipulok és visszaköltözök arra
mondjuk már csak ez az enyhe vibrálás zavar, pedig szép lenne a kijelző, ilyen miatt visszacserélik szerintetek edigitalba még 3 napon belül vagyok pénteken hoztam el.
-
bazsy1981
tag
válasz
tibcsi0407 #124112 üzenetére
persze letakartam most okés is a dolog,de a másik is működött így néha
érzékelt a gyári progival is mindent csak kevés fényerőt vagy inkább semmit nem adott a kijelzőre, mert ha nyomkodtam a hangerőt azt hallottam hogy állítja
remélem ezzel fasza lesz.
arra van valami, hogy kicsit vibrál a kijelző? főleg kék háttérnél lehet látni, olvastam, hogy ez másnak is előfodul és hogy rom függő is lehet a dolog, de én a gyári romot használom ami rajta volt, elvileg ezzel jónak kéne lenni
-
bazsy1981
tag
sziasztok
lett egy Zopo Speed7 telóm az edigitalból elég jó áron.
Hazamentem bekapcsoltam a kijelző nem reagált semmire, így visszavittem, cserélték is rá 2 napra megjött a csere készülék.
5.1-et hagytam rajta, mert láttam sok a szívás a 6-ossal. Hétvégén valahogy úgy adódott, hogy csak nappal nyomkodtam, minden fasza is volt frankón belaktam a telót, de gondoltam tenap este netezek rajta kicsit lefekvés előtt, sötét szobában. Erre megőrült teljesen elkezdett ghost touch-ot produkálni de nagyon durván, átvette az irányítást
Mire rájöttem hogy az alkalmazkodó fényerőt kéne kikapcsolni mert attól hülyült meg fórumok szerint. Csak sehogy se lehetett kikapcsolni ,mert nem tudtam addig eljutni, recoveryben gyárira visszaállítottam és az első dolgom az volt hogy kikapcsoljam ezt a csoda fjúúúcsört.
Ezt lehet valamivel orvosolni szerintetek? Mert én s4-ről váltottam erre a 2 sim miatt és azon frankón üzemelt ez a funkció és eléggé megszoktam, vagy ez ilyen ezt így kell használni?Köszi előre is a helpet!
Van kimondottan ennek fóruma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- Crypto Trade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- PlayStation 5
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged