Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bazsy1981
tag
válasz
maroni #124135 üzenetére
ja visszaköltöztem a régi telóba, vissza is állítottam a gyárira a kis (s)zopo -t
így pont frankón látszik a legelső képernyőn mert az kb 3 színből áll, hogy mennyire vibrál.
mellé tettünk egy ezeréves tekken márkájú telót hát ég és föld a képe, ez olyan mintha egy régi crt és egy lcd tévét összehasonlítanánk, akkora a különbség, mármint a vibrálásban, 4 után vissza is viszem ma és meglátjuk mi lesz.
ha vissza adnák a pénzt vagy akármi, inkább levásárolnám náluk egy másik típusra akár rá is fizetnék csak jó legyen.
jó gps, 2 sim hely kell nekem + sd kártya hely, 3gb memória és full hd kijelző ami nem vibrál, ez olyan nagy igény szerintetek?
Ez már majdnem összejött ezzel, mert ezen kívül mindent lehetett orvosolni ami előjött de nem nagyon bízok már ebben a márkában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Vezetékes FEJhallgatók
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Wuthering Waves
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest