Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz gippazoid #134343 üzenetére
Nálam sincs GPS gond, ez igen csak általánosítás, egy készülék alapján ítélsz egy márkát. Rendben van hogy Samu jobban bejött, használd egészséggel, Xiaomi se rossz ettől. Rég nem kell főzött ROM már hozzá, ha pedig stabil ROM-ot használsz maximum havonta jön frissítés. Szervizt aláírom, biztos jobb a Samunak, bár ha jól tudom Telemaxos amiről jót nem igen hallani, szóval tényleg használd csak nehogy elromoljon.
-
veterán
Elfogadjuk, hogy számodra a Samsung tökéletesen megfelel, nincs azzal semmi gond.
Ugyanakkor az általad felvázolt problémákat a kínai telefonokkal én és a környezetem nem tapasztaljuk. Persze ehhez az is szükséges, hogy már 14 éve vásárolok kínai telefonokat (is), így megfelelően tudok szűrni a felmerülő igények esetén az elérhető készülékek között, hogy a tőlem tanácsot kérők ne az általad felvázolt tapasztalatokat gyűjtse be.
Ezért jó egy ilyen fórum, mert lehet megfelelő tanácsokat kapni igény esetén."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
aytukabozs
addikt
Huh.
Elég jól összemosod 1 kalap alá a kínai telefonokat, holott ég és föld az egyes gyártók, és azon belül az egyes típusok közt is a különbség.Nem tudom mióta követed a kínai dualsims telókat, de kb 2 évvel ezelőttig teljesen általános volt a 2sim+sd, aztán sajnos bejött a hibrid slot a divatba, de 2013 és 2016 közt csak olyan telóim voltak amibe 3 kártyát lehetett tenni.
Amennyiben az ember nem vakon vásárol, hanem utánajár mit vegyen akkor nem feltétlenül kell "18 főzött ROM kipróbálása", a mostani telefonomon is mehetne akár a gyári global gond nélkül, saját döntés hogy az elejétől lieage van rajta, és megy gond nélkül ahogy mondod "Soha egyetlen restart nem volt, se fagyás, se semmi"
A hihetetlenül jó akkuidő nem tudom mit takar, 1.5-2 nap 7-8 óra sottal amit a mostani tud berhelés nélkül, nekem az jó.
Huaweiből nekem sima P8-am volt, semmi olyan baja nem volt amit a kistesójáról írsz, (de az akkuban nem hozta az igényeimet nekem sem).
GPS-szel kapcsolatban sem tapasztalom amit írsz, de persze ezzel megint csak ott vagyunk hogy nem kell minden szemetet megvenni csak mert olcsó,
a kínai telefonok közt is van egy határ ami alatt csak gondot vesz az ember a pénzéért, de ez vásárlás előtti tájékozódással elkerülhető.[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
golyós
addikt
Régen volt ilyen megbízható Gps a kocsimban mint a Xiaomimban. Menet közben is pillanatok alatt poziciónál, mig a samumnál gyakorlatilag meg kellett állnom, hogy megtalálja a műholdat.
Üzemidő samsungnál?
Garanciális szervíz samsungnál? A hibát sem értik, 2x 2 hétig ültak rajta és visszaadták, hogy jó.Ott elüttük megmutattam, hogy nem jó, és a szoftvercserét én is meg tudom oldani otthon, nm ebből áll egy javítás.
Kinába meg nem kell küldeni, itthon javítják, pláne, hogy már az Auchan,Tesco , Telenor is árulja a Xiaomikat.[ Szerkesztve ]
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
nagyúr
Kollégám tapasztalata szerint a J5 (2017) térereje jelentősen elmarad Xiaomi 4X-hez képest.
Ahol eddig volt térerő, ott most nincs - ez leginkább a már térerőhiányos helyeken tűnik fel neki.
Amúgy pedig kifejezetten dícséri a J5-öt.szerk.:
Xiaomi, nem lehet navigálni mert ha nincs szabadtéren, hanem az autóban van, állandóan elveszíti a GPS jelet.
Részemről ezt csak cáfolni tudom. Pedig nekem szélvédőfűtésem is van. Redmi 3s.A redmi 3s esetén 2 dolog van, ami zavaró tud leni: a videófelvételnél a hang, illetve néha "beállnak" a szezorok. Előbbire biztosan van megoldás, utóbbira nem emlékszem. De igen, ezek már azok a hibák, amik esetén valóban módolni kell. De hát igények, izlések, és az ár is ugye egy komplex "megérési index"-et biztosít a felhasználónak - szóval kinek mi éri meg.
[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Zeki
nagyúr
-
kmarci25
veterán
válasz gippazoid #123194 üzenetére
A helyedben én fognék egy akármilyen okostelót (korábbi, még működő, de már nem használt készüléket), abban beletenném a data kártyát, és a mobilnetet kilőném wifire, és arra a wifi hálóra csatlakoznék a J5-tel. Szerintem ez a legegyszerűbb.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
veterán
válasz gippazoid #123141 üzenetére
Én találkoztam már hasonlóval, de az nem melegedett, rendben volt vele minden. így nézett ki nagyjából.
De aztán 11 éve eljutott hozzám egy dual sim készülék, így nem volt már rá szükség.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
svgyula
addikt
válasz gippazoid #123141 üzenetére
Szia! Azon kívül, hogy az csak egy "pót" megoldás semmilyen optimalizált fogyasztása nincs. Miért nem veszel inkább egy dual sim-es telefont az nem melegszik két kártyával sem! Nem kell újra indítgatni(ez mekkora f@szság) sőt a samud árán már elérhető dual aktiv is vagyis 2 rádiós telefon. Tudod van élet a samun kívül is(igazából csak ott van élet ) ha kilépsz rájössz.
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
válasz gippazoid #121957 üzenetére
Személyes tapasztalatom alapján ilyen megkötésekkel 5" nál kisebbet nem fogsz találni, főleg nem fizikai levilágított érintőgombokkal. De ezek alapján ezt anánlanám; Outkitel K4000.
somasz Neked meg ugyanezen márkától a K10000-et.
[ Szerkesztve ]
But who is watching the guardians?
-
KTU
addikt
válasz gippazoid #121075 üzenetére
Play-ből, ha a promo időszak alatt telepítetted.
(#121078) Duliee:
Rosszul tudod.Aki telepítette ahogy fent írtam, annak ott van.
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Upo
addikt
válasz gippazoid #115266 üzenetére
Tapasztalat nincs, most tudtam meg hogy vannak, ahogy ezt írtad. Ránéztem, és tele vannak NON EU telókkal. Ezek általában kínai-indiai-maláj belpiacos készülékeket szoktak jelenteni, amik lényegesen olcsóbbak, cserében az eu frekvenciákból szoktak hiányosságok lenni. Illetve a nyelvi támogatásban is előfordulhatnak anomáliák, ha más a hardver mint az eu-s készülékekben, akkor nem biztos hogy a többnyelvű eu-s romot rá lehet tenni a készülékre. Angol nyelv azért szokott lenni rajtuk, vagy összezsonglőrködött többnyelvű rom is előfordulhat. Érdemes figyelmesen átnézni a leírásokat. Szokásos gyűjtőpontos szlovák garancia, esetleg vidékről kényelmetlenebb lehet.
A NON EU áraikat ne hasonlítsd a máshol talált eu teló árakkal, úgy nézz körül a piacon. Vagy kintről is tudsz magadnak rendelni ha arról van szó.
Nem lebeszélni akarlak, mert nem ismerem őket, de mindenképp körültekintően járj el, keress rá a tapasztalatokra. Van még pár szlovákiából irányított hasonló cég.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
ctibor
senior tag
válasz gippazoid #114938 üzenetére
Pontosan 93 e Ft az Oneplus X. Asszem minden feltételednek megfelel.
Az eddigi tapasztalatok nagyon jók és főleg: egyáltalán nem nagy. Ez még simán egy kézzel kezelhető. LTE B20 és a többi Mo-i frekvencia van. Talán az egy negatívum, hogy vagy két SIM-et, vagy egyet és SD kártyát lehet bele tenni. Tehát ha két simmel használod, akkor csak kb 11 gigád van belakni.
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
Ájvé
veterán
válasz gippazoid #114938 üzenetére
Nem vészes, nálam Mi3-on 1,1-1,2 GB szabad indítás után, később 600-800 közé esik használattól függően. Mellesleg rengeteg dolog be van építve a MIUI-ba, én nagyon szeretem, nem tudnék már egy stock droiddal megelégedni, hiányoznának azok az extrák amik MIUI-ba benne vannak. Persze van aki szereti van aki nem, ez érthető.
Firmware-t senki nem próbálgat, esetleg másik romokat, de nem kötelező cserélgetni, van egyébként stock droid is rá (amolyan félhivatalos, Xiaomi nem tiltja a rom cserét a készülékein).
Nézz meg inkább egy Xiaomi készüléket működés közben és az alapján döntsd el. Tökéletes a MIUI ha valaki szereti, nagyon összetett és sokat tud, ez mellett van lokalizált magyar rom is.
Zopo Speed 7-et mondanám esetleg, nem tartozik a nagy gyártók közé még Kínába sem, de egyébként nem rossz és ez a készülék kimondottan jónak mondható. B20 LTE is van benne, 3GB RAM ennyiért meg külön kuriózum. Nem kell félni a belsőtől se, szinte teljesen stock droid van benne.
Vagy Lenovo Vibe P1m, ebbe mondjuk nem valami erős a SoC (kb S410-el van egy szinten), viszont 4000-es akku van benne, amivel üzemidő bajnok jelenleg. B20 is megy, bővíthető memória is, kamera már nem biztos, hogy nagyon jó.
Esetleg Lenovo P70, ebben a SoC is erős, kamera viszont nem túl jó (vagyis a kamera jó, mert Sony IMX135, de szoftvert nem tudtak hozzá normálisat írni, szóval a képek nem olyan jók vele), ebben is erős akku van.
Vibe x2 is van még, erős SoC, kamera átlagos, üzemidő nem túl jó, tesztben is átlagos lett 1 sim kártyával, ha te kettőt fogsz használni ennyi se lesz.
Lenovo nem rossz, nem hiszem, hogy lehetne benne kivetni valót találni, semmivel nem különb, mint Huawei és a többi kínai. -
Ájvé
veterán
válasz gippazoid #114932 üzenetére
Árat nem írtál.
Xiaomi Redmi Note 2 Prime, bár fotós képességei átlagosak csak. Helio X10 van benne, bőven veri az S615-öt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- Ukrajnai háború
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- DUNE médialejátszók topicja
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.