- iPhone topik
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiger71
aktív tag
Szeva! Alcatellel nyomod?
Próbáld meg csak az sd gyökerébe tenni az update.zip fájl, és onnan manuálisan kiválasztva (apply update from sdcard) telepíteni, valamint nézd meg, hogy az update.zip fájl-on belül, nincs-e még egy zip fáj, mert akkor sem teszi fel!
Predator Helios 300...
-
tiger71
aktív tag
válasz Neil Watts #22826 üzenetére
Szia!
Ha választhatsz, én inkább az N2-őt ajánlanám (abban is van alapból magyar nyelv - a mostaniakban legalább is)! A google play már nem ügy, GF kolléga megcsinálta hozzá a telepítőt (a logout cikk utáni fórumban, ott a leírása), így nem kell mókolni! Root alapból van, így semmilyen telepítés nem gond! Sőt az újabb módosított 0.29-es custom romban már alapból feltelepül, nem kell külön telepítgetni!
Ha érdekel bővebben, akkor ezen az oldalon nézelődj: [link]
Ez pedig a módosított rom, illetve a CWM recovery telepítési leírás, és letöltési útmutató: [link]
Az oldalon regelni kell (pár perc, és ingyenes ).
Ha valami kérdésed van, akkor írj privit, szívesen válaszolok!
Üdv P
[ Szerkesztve ]
Predator Helios 300...
-
tiger71
aktív tag
válasz sasa311 #20304 üzenetére
Ez így igaz! Apróbb dolgokat javít, pld kamera fókusz...stb, de minden frissítés után használhatóbb a telefon, és nem azért kell frissíteni, mert előtte valami is rossz lenne! Ezt nevezem én támogatásnak, mondj még egy gyártót, aki ennyit törődik a telefonjaival...
Predator Helios 300...
-
tiger71
aktív tag
válasz Dominó85 #20266 üzenetére
Cuki bizony... Én is egy ilyet taposok, és mit mondjak... Maxximális! 13 frissítés kevesebb mint 3hónap alatt, az nem rossz! Nyomják a fiúk rendesen!
Ízelítőül:
Screen: LG Brand 7,5 Generation 4.7 Inch HD 10-Point IPS Touch Screen, Gorilla Glass, 1600W LCD, One Glas Solution Screen (OGS) like Nexus 4
CPU: Exynos 4412 Quad Core 1.4GHz ( Like Galaxy S3 )
Camera pixel: Front:2.0 million pixels, Back:13 million pixels (Sony Exmor RS second Generation )
Microphone: There are 2x Microphones inside with NICAM Technology. So you can Calling with only one Signal Bar clearly.
Szerintem a legjobban támogatott "külföldi" telefon, ha nem az összes között az!
Predator Helios 300...
-
tiger71
aktív tag
válasz buca84 #19736 üzenetére
Így van... Úgy mint a G3-nak, és más telefonoknak is, mégsem szól másról szinte az egész topik! G3 + OFF - ez teszi ki a hozzászólások több mint 90%-át... De nem facsarom tovább, mert még az orrunkra koppintanak, a NEMDULASIMESKIÍNAIMOBILBETOLAKODÁSUNKMIATT! Így visszanyargalok(lunk? - gyere jano...) a saját topikunkba, meg a VonDroidra..
Predator Helios 300...
-
tiger71
aktív tag
-
tiger71
aktív tag
válasz jano2101 #18568 üzenetére
Szia!
Sajnos még nincs rá S3-as rom (márciusban talán, és akkor jön a JB is!!!) , de egyéb finomságok igen!
Itt a droidos topik, mazsolázz: Vondroid
Ma teszteltem a cuccost fullhd videóval... Hihetetlen amit nyújt! Le a kalappal!
Ha esetleg segítség kell, írj privit! Nekem eddig Best Of!
[ Szerkesztve ]
Predator Helios 300...
-
tiger71
aktív tag
Boldog és 4magos telefonokban gazdag új évet kívánok mindenkinek!
Még mindig keresek G3-at, vagy X1-et... Adnék érte egy Sony Xperia S-t!!!
Predator Helios 300...
-
tiger71
aktív tag
Kedves fórumtársak, és Jiayu G3 tulajok!
Ha valakinek lenne cserébe egy G3-a, akkor keressen meg! A csere alapom egy Sony Xperia S független készülék lenne!
Ha felkeltettem az érdeklődésed, és cserélnél, akkor írj Privátot!
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Predator Helios 300...
-
tiger71
aktív tag
válasz hevizms #12490 üzenetére
Gyerekek... Folyik itt a vita a "nemlétező" támadásokról...stb
Egyszerűen le kellett volna húzni azt a romot, feltolni valahová, és kész! Pár perces meló, és meg van oldva a dolog...
Ennyi idő alatt már rég kész lenne, ha a hozzászólásokra fordított időt, arra tette volna kolléga...
És itt a pont!
Predator Helios 300...
-
tiger71
aktív tag
válasz albinolynx #12077 üzenetére
Hát az nem biztos, de elképzelhető... Nálam eddig 3db kínai csoda volt, mind az összesnek nyitva volt a bootloader-e!
De feljebb linkeltem a progit, azzal tudod nyitni, ha nem...
[ Szerkesztve ]
Predator Helios 300...
-
tiger71
aktív tag
válasz albinolynx #12054 üzenetére
Hy!
Nekem egy Haipai x710d-m van, és tökéletesen meg vagyok vele elégedve! Root könnyen ment, semmi gond nem volt vele! Play-wifi-bt rendben! 3G is! Csak pozitívan tudok nyilatkozni!
Doboz,töltő,usb,füles,bőr előlepos hátlap,3db akksi... a szett!
eladó is, ha érdekel írj privit!
Üdv
Predator Helios 300...
-
tiger71
aktív tag
válasz Fonix79 #11664 üzenetére
Szia!
tárcsázóban írd be: *#06# - ha invalid IMEI-t ír, akkor adom a további segítséget, ha kiírja az IMEI számokat, akkor a beállításokkal van gond!
Mondjuk nekem is elég hosszú ideig csatlakozott ott, meddig vártál?!
Először állítsd be a simeket, az elsőre a 3G-t, a WCDMA/GSM auto hálózatválasztást válaszd!
Aztán keress rá a hálózatokra és utána csatlakoztasd! Nekem kb 10 perc volt azelső csatlakozás, bár az imei számok is invalidok voltak mielőtt javítottam!
Írd mi van, és segítek!
Predator Helios 300...
-
tiger71
aktív tag
válasz csepelball #10943 üzenetére
Szia!
Nálam Haipai X710d:
Bekapcs gomb + hangerő fel együtt nyom... bejön a felnyitott hasú zöld emberke, ott a középső gombbal (Haipai x710d) előjön a recovery menü... a hangerő gombokkal navigálsz, a power gombbal pedig aktiválod őket...
Üdv
[ Szerkesztve ]
Predator Helios 300...
-
-
tiger71
aktív tag
válasz berigazek #10590 üzenetére
Szia!
Köszönöm az infot...
Rajta vagyok a témán, de ma úgy elhajtottak a vodafonnál mint a magzatvizet!!! Mondom az ügyintézőnek, hogy mi a problémám, hogy a régi telefonommal működött, az újjal meg már nem... Erre betette egy szerintem kb 5-6 készülékbe, és azt mondta, hogy nála működik, meg biztosan működne egy harmadik telefonban is! Így a kártya csere díja 5000HUF...
Annyira felhúztam magam, hogy inkább nem is fűztem hozzá semmit, de lehet, hogy holnap bemegyek és a mélyére ásom a témának... Bár szerintem kellene addig szereznem egy újabb kártyát addig...
Üdv Pali
Predator Helios 300...
-
-
tiger71
aktív tag
Sziasztok!
Sikerült beszereznem egy Haipai x710d telefont, csak lenne vele egy kis problémám...
Vodafonos kártyával nem hajlandó működni, csak t-mobillal, illetve telenorral...
Létezik erre valami megoldás? Valakinek tapasztalat?
Üdv Pali
Predator Helios 300...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Delta Force (2024)
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest