Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Kiesett a pikszisből a BOE
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
válasz
bigbuda
üzenetére
Nekem volt olyan, hogy valami plusz opció be maradt kapcsolva. Pl plusz memória kártya, tok, fólia, autós töltő, stb.
Nézd meg a terhelés részletek között mi szerepel. Annak a PayPal oldalt látható található adatokkal egyezni kell. Bár állítólag van valami trükk, hogy a PayPal fizetést meghekkelik. Pl tizedes vesszővel mahinálnak...
De a (forintban) terhelt összeg az változott már nekem. Mert a terhelés, és könyvelés nem ugyanakkor történt. Az árfolyama pedig romlott a királyi forintunknak. Érdekes, de csak tb tavaly tavasszal figyeltem fel erre, és csak bukni tudtam eddig rajta. Köszönöm neked ráfázol bank!
-
peter76bp
aktív tag
válasz
bigbuda
üzenetére
Ezt a Külföldi rendelések topikban kellene folytatni
Ha a PayPal visszaigazolásban 195$ van, akkor hívd fel a bankod és kérdezd meg miért terheltek be többet. Vagy próbálj valami részletezést nézni netbankon a tranzakciótörténetedben, hátha abból kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó remek állpotú iPhone XS Max 64GB
- Samsung Galaxy A51 Dual kártyafüggetlen dobozában karácsonyra is! :)
- Foligain Minoxidil 2 db flakon (2 havi adag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest