Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winaty
csendes tag
válasz
peter76bp
üzenetére
A w8-al kapcsolatban szerintem ez egyedi probléma !Én is ilyet rendeltem ,de mielőtt megtettem volna rengeteg tesztet videót és véleményt elolvastam róla,és csak ezután rendeltem meg .(remélem holnap meg is kapom
)Ha viszont nálam is fenn áll ez a probléma akkor azonnal paypal vitát nyitok. Beleférek a 45 nap-ba! -
Peaceliker
addikt
válasz
peter76bp
üzenetére
Jaja, ez igény szint kérdése...és nem szabad elfelejteni, hogy ez egy telefon, ami tud fényképezni, nem fordítva... ha csinál olyan képet (és miért ne csinálna), mint Saccco h7500+-a, akkor az bőven elfogadható... és igen egy öreg 5-8mp es kompakt fényképező szebbet csinál...és ez egy jó darabig így is fog maradni szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Lexus, Toyota topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro 256GB 100% Akku. Megkímélt, Kártyafüggetlen, Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro emelt kapacitású 3410mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)Ha viszont nálam is fenn áll ez a probléma akkor azonnal paypal vitát nyitok. Beleférek a 45 nap-ba!