- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kolosanyi #76195 üzenetére
Szerintem ezt itt beszéljétek meg, ott ontopik.
-
RVR400
veterán
válasz
kolosanyi #76108 üzenetére
Örülj neki, hogy Te megúsztad ennyivel, gondolom sikerült valami nyári munkás bedolgozós valakin áttolni az igényedet. Az alapvető eljárási szabályukban, ami vám- és adóügyi jogszabály, az szerepel, hogy a termék kereskedelmi értékének megfelelő vámot/ÁFA-t kell fizetni egy termék után. Ha 50%-os akció volt, de a normál ára a duplája, akkor is a 100%-os ár után kell fizetned, még ha féláron jutottál is hozzá éppen akcióban. A KET eljárásnak ehhez az ég egy adta világon semmi köze nincs, csak Szerinted. Ha ők ezt így elnézték, akkor örülj neki, de másnak ne adj értelmetlen tanácsot.
-
aytukabozs
addikt
válasz
kolosanyi #76094 üzenetére
szia
hasonló cipőben járok (ante akció 45 dodóért vásárolt 85 dolcsis telefon) szoval érdekelne bővebben a sztori. végül az akciós árra fizettél áfát? mennyit kellett fightolni velük?
pár hete volt itt valaki akivel kerek-perec kifizettették teljes ár után ugyanis. :/ -
-
kolosanyi
veterán
válasz
kolosanyi #69192 üzenetére
Mindegy, nem szarakodtam vele tovább, megrendeltem. Kíváncsi leszek rá. Igazából nem bánom, a tegnapi olcsó cuccot lefoglalta barátnőm, azt mondta kell neki annyiért. Első okostelefonja lesz, még a régi nyomógombos SE-jét nyüstöli. Nekem akkor meg jó lesz ez, ilyen hardvert 100 dollárért úgyse nagyon kapni. Giga RAM, jó SoC, jó kamera, vannak hozzá főzicskék is, elméletben minden stimmel.
(#69194) Dominó85
Értem, köszi. Azt esetleg nem tudja valaki, hogy milyen gyorsan dolgozzák fel a rendelést? A tegnapi és a mai is processing állapotban van. -
-
Dominó85
addikt
válasz
kolosanyi #69104 üzenetére
Az MTK-ra a drága PH lapcsalád egyes tagjai probálták ráaggatni a "mosott kameraképek, kisebb antut faxverés és egyéb jelzőket". Ezen "vádak" többnyire igazak is, de csupán az alsobb szegmensben lévő ultra olcso mobiloknal.
Cáfolatként újra belinkelném a Hongmi albumomat: [Untouched képek!]
Amúgy a Newman N2 még csak hírből sem fog 4.4-et kapni, míg a Hongmi "tömeg" vagy éppen "nép-mobilként" sanszos, hogy nem stock 4.4-et, hanem MIUI verziosat kap.
Tippem, hogy mely kínai gyártok adnak majd 4.4-es frissítést pár telefonjukhoz:
- Lenovo
- Zopo
- Thl
- Xiaomi
- AmoiBiztos van amit kihagytam, de kb ezek.
-
margithid
veterán
válasz
kolosanyi #69099 üzenetére
Szeritnem inkább tegyen hozzá az ember és egy lenovo vagy xiaomi. Azért nem egy kávéház a kettő!
Az a doodge lett volna jó 60$-ért, na az megérte volna az árátLenovo hivatalos megjelenése kishazánkban mikor várható amúgy? Pletykáltak róla, hogy talán idén?
De akkor gondolom számottevő drágulásra kell számítani árakban is nem? Egy S660, szerintem simán lenne itthon 70k is, igaz garanciával még az se rossz ár. -
fotosjani
aktív tag
válasz
kolosanyi #68958 üzenetére
Ha postára adják és nem selejtet akkor
#68960 margithid akkor mit szólnál egy 256Mb RAM-os MTK6572-es 4.2 rendszert futtató telóhóz? azok tényleg használhatatlanok de 512Mb RAM-mal már kompromisszumokkal de használhatóak.
#68963 Upo Akkor már inkább a 8 magos A850+ 160$-ért.
-
margithid
veterán
válasz
kolosanyi #68958 üzenetére
512 mb Rammal nem lesz az olyan nagy poén
Az a másik lett volna jó 60 dodoért, de az már túl szép, hogy igaz legyenDhampir
Bizony a zte is ott van az élemzönyben, ez például elég jó készülék, elég jó áron: [link]
No meg ne feleskezün kemg a TCL-ről (alcatel) se, 200$ az idol x, két hibája a kicsi aksi és a nem bővíthető memória. -
hevizms
addikt
válasz
kolosanyi #68924 üzenetére
ha már 50-et rászánok, akkor ahhoz képest nem sokkal drágább az se, most épp 270 dollár a pandán.
Hát nem tudom te milyen árfolyammal számolsz,de a 270 dollár+ a tréfa igencsak messze van az 50-től!
Mégha valami nagy szerencsével megúsznád a tréfát,akkor annyira messze nincs tőle,de erre alapozni manapság nem nagyon érdemes.Ezt mindenképp vedd figyelembe. -
-
-
válasz
kolosanyi #68916 üzenetére
Lenovo-s témakörben nem lesz hiány, emiatt én azt javaslom, de pl Jiayu-hoz is találsz nemzetközi szinten dolgokat.
P780-as nem véletlen annyi, robosztus készülék, a Lenovo-nak illet volna frissíteni a vasat alatta, habár az S860 nem titkoltan ezt a célt szolgálja. P780 járt nálam, a húbammeg kategória, üveg-fém, ilyet még a golflabda S5 se tud
S660-ról érdeklődtem több webshopban, azt mondják fém a hátlapja, 3000-es aksi pont ideális, a szoftveres okosítások pedig szerintem ezt is elérik, mint ahogy az S650-re is már van 4.4.2-es / én most ezt tettem fel, pár bug ellenére használható is /
S650-ben már duzzad a topic, van egy csomó ROM, könnyen lehet okosítani, pár fórumtárs foglalkozik a VibeROM magyarításával is / mivel 80%-ban magyar, a maradék részeket elkezdte kort01 fórumtárs fordítani. De hunaqua kollega is sok segítséget nyújt
ömmm, S860, na ő még egy brutál minőség lehet , nem titkoltan ő még kiszemelt a részemről, és lehet le is csapok rá
Ja pandán tojás akció van
-
Dominó85
addikt
válasz
kolosanyi #68905 üzenetére
Bocsi...
Időt állóság szempontjából a Huawei 2GB ramja a nyerő. A Lenovo a legminőségibb (elvileg), bár a Xiaomi sem rossz, sőt. A 4.4-es KitKat nagy valószínűséggel csak a Huawei, Lenovo, Xiaomi trióra lesz. A MIUI felület valamilyen variánsa a Lenovo-n és Huawei-en is felfedezhető. Ár/értékben szerintem a Xiaomi a nyerő, de az aksija nem lenne elegendő neked. Én várnék egy picit a Lenoco P780-ra vagy kacsintgatnék a Lenovo S660 felé. Abban 3000-es a telep.
-
-
-
-
margithid
veterán
válasz
kolosanyi #68829 üzenetére
BB-t én szeritnem megvárom, habár amilyen tetűlassú bb, az is lehet, hogy nyár végén jelenik meg európában...
Lenovo nekem is nagyon tetszik, főleg aksi miatt, de 1-2 év távlatában szeritnem az 1 GB ram már édeskevés lesz.
Ha ez meglenne, lehet én is ez mellett döntenék! -
Dominó85
addikt
válasz
kolosanyi #68823 üzenetére
Lenovo P780 - 1GB ram, 4000mAh
Jiayu G3T vagy G3C - 1GB ram, 2750/3000mAh
Xiaomi Hongmi - 1GB ramm 2000mAh
Huawei Honor 3C - 2GB ram, 2300mAhMindegyik IPS kijelzős, WCDMA (EU 3G) hálozatos, A Huawei és a Xiaomi GPS, térerő, kamera, szoftverezettség szempontjábol nagyon jok.
De a Lenovo is franko, ahogyan a Jiayu G3C is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Wise (ex-TransferWise)
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Revolut
- Hálózati / IP kamera
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Építő/felújító topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- E-roller topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest