- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deathfolk
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap rendeltem 1 Zopo C2-öt minidealról erre mai pandavill hírlevélbe mi fogad, 26 és 29.-e közt 245$ lesz a C2 és 30 dollárnyi kiegészítőt adnak ajándékba, nem is vagyok ideges... de esetleg aki gondolkozik C2 vásárlásán most jó lehet a pandavill
[link] -
Deathfolk
csendes tag
válasz
Peaceliker #27731 üzenetére
Vigyáznék rá csak a véletlenek miatt kérdeztem
Jelenleg is figyelek rá hogy abba a zsebembe ahol a teló van ne legyen semmi más, de munkahelyen néha előfordul hogy valami szerszám mellé bedobom, mivel telefont se lehetne bevinni a munkaterületre, nem hogy facebookozni XD így ha főnök jön teló megy a csavarok vagy szerszámok közé... eddig 6 év alatt még egyik iphonomat se sikerült összekarcolni, na jó a 2G-m ami már kb 6éves, mp3-nak még mindig használom azon van pár hajszál karc, meg 1 törés. 3 iphont törtem szilánkosra, de törés előtt a hajszálkarcon kívül komolyabb karcolás egyiken se lett, a törés ellen meg persze hogy nem véd a GG. Viszont amire kitalálták arra tapasztalataim alapján nagyon is jó!
Még sok évvel ezelőtt probáltam fóliát használni, 2 különböző forrásból vetem 2 külön márkát, ráadásul nem is voltak olcsók, de egyiket se tudtam 100buborék nélkül felrakni, így számomra pénzkidobás volt... ha totál láthatatlanul fel lehetne rakni, akkor használnám.. esetleg majd megkérdezek pár telefonos boltot hogy felraknák-e normálisan...
Na mindegy GG nélkül is megrendelem a Zopo C2-öt egyszerűen túlságosan is tetszik -
Deathfolk
csendes tag
Helló!
Nekem 1 olyan kérdésem lenne hogy a gorilla glass nélküli telok mennyire könnyen karcolódnak? Nekem eddig csak gg-s teloim voltak. Zopo c2-öt szeretnék rendelni de kicsit félek hogy hamar összekarcolnám... én a fóliára és tokra allergiás vagyok...
így ezek nálam szoba se jöhetnek! Szóval kérdésem ha véletlen bedobom a telot a zsebembe aprópénz, kulcs mellé akkor mennyire könnyen karcolódik?
Zopo c2-öt Minidealról rendelném, [itt] a leírásba van valami az Aliyun OS-ről, angol tudásom nem a legjobb... szóval itt is kéne 1 kis segítség, ha innen rendelem akkor kell külön írnom nekik hogy androiddal kérem, vagy alapból azzal küldik?
-
Deathfolk
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni 1 kínai telót már kb 1 éve
De mindig halogatom valamiért... többnyire mire kapható lett az amit kinéztem már 1 másikra vártam... Most viszont már tényleg szeretnék venni egyet mert így soha nem lesz új. G4-re várok / vagyis vártam, mert 1 napot se várok tovább, van más ami amúgy is jobban tetszik. Mostani iphone 3gs-em pedig már fél éve pókhálósra van törve és kb 0 használat mellett 14óra alatt lemerül... szóval nagyon kéne már 1 új
Viszont a jelenleg kapható telefonok, azok amik tetszenek is, sajnos mind 4Gb tárral rendelkeznek amin én rohadtul ki tudok akadni... nem értem miért adnak ki egyáltalán még 2013-ba telefont 4Gb-al minimum lenne a 16, de akár 120gb-os telefonokat is dobálhatnának, főleg Kína.. kb semmibe se kerül a memória, erre minden jó teloba 4gb van, számomra ez hihetetlen és nagyon bosszantó! Amibe meg több van pl 16Gb, az aránytalanul drágább, sokkal több mintha külön vennék egy 32-es SD kártyát!
Nekem minimum olyan teló kéne amibe 8Gb-van de sajnos ilyet egyszerűen nem találok olyan külsővel ami tetszik! 4Gb-osba viszont van több is!
De hogy miért is probléma nekem ez, az lehet 1 tévedés, vagy hozzá nem értésem miatt van! Ebben szeretnék segítséget kérni!
Utoljára 2.3 idejébe volt 1 kínai tabletem, kb 2 éve, akkor minden progi , játék alapból a belső tárhelyre települt, persze utólag átrakható volt sd-re, erre használtam az app2 sd progit, de ez csak akkor segített mikor már a játék fel volt telepítve, mert csak telepítés után tudtam áthelyezni a cuccokat. Viszont havernak ekkor volt nem tudom már milyen telója, amire kb semmilyen játékot nem tudott telepíteni az angry birds-en kívül mert nem volt rá helye. 4gb-os teló volt, hiába bírta volna el a teló a jobb játékokat is, nem tudott kb semmit se felrakni helyprobléma miatt... És most ettől félek én is, néztem hogy a mostani androidos játékok már elég sok helyett foglalnak. Kérdésem hogy rakom én ezt fel egy 4gb-os telóra, amin a rendszer mellett kb annyi hely sincs hogy felférjen 1 igényesebb játék? Vagy esetleg ez a 4-es androidon már megoldott és alapból lehet telepedni sd-re, nem csak belső tárhelyre? Kamerázni is lehet kapásból SD-re? Mert régen 2.3-nál nekem tableten és havernak telon csak is kizárolag minden adatfolyamat kérdés nélkül a belső tárhelyre ment. De ha jelenleg simán lehet telepíteni egy 4gb-os telóra nagyobb játékokat és pl 6gb-os navi progit ha a teloba van egy 32gb-os sd, akkor máris rendelek!
Elnézést a NOOB kérdésért! -
Deathfolk
csendes tag
Egyébként sziasztok!
Most regeltem ide 10 perceVéletlen találtam ezt a fórumot még pár napja, Jiayu G3-at szeretnék már 1 hónapja! Az miatt is dobta ki google ezt a fórumot
Visszaolvasgattam itt és látom sokan erre a telora vártok
-
Deathfolk
csendes tag
válasz
berigazek #3439 üzenetére
Én 3 éve használom a paypalt, és egyéb rendszereket, kb 600 tranzakcióm volt! És mindig a valuta eladási árfolyamot fizetem! A windoz jobb sarkában lévő deviza árfolyam nekem is kint van, ez a közép árfolyamot mutassa, szóval vásárlás esetén nem mérvadó!
De ki is próbáltam most 1 perce csináltam 1 próbavásárlást, vagyis végül nem fizettem ki, mert a legvégén viszaléptem, de ekkor már kiírta az átszámolt összeget a paypal 66.29$ ért kellet volna 1 perce fizetnem 15 239Ft-ot. Azaza 229.88Ft/$ Ezzel szemben jelenleg jobb oldalon a deviza árfolyam 220.7 et mutat és az OTP oldalán pedig 220,6ot- Valuta eladási pedig 226,12 De jelenleg ebben a percben 229.8Ft a dollár! Szóval még az OTP adataival se egyezik a valóság! És hogy miért? Mert ott nem valós időbe van kiírva, ha jobban megnézzük az OTP adatok 2012.08.23/3. 15:18! Éjjel és hétvégén soha nem frissítenek!
Szóval általában a [valuta eladási árfolyam ] felett kell 1 kicsivel fizetni! Ami jelenleg dollárnál 229.88Ft
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest