- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
svgyula
addikt
válasz
Nozy82 #138790 üzenetére
Azt már próbáltad, hogy ki lehet-e onnan azt a sim helyet törni? Az is lehet, hogy csak a stabilitás miatt hagyták a helyén ha valaki csak 1 simmel használja.
Na meg azért én belenéznék oldalról, hogy egy vagy két sor csatlakozó van? Ha csak a második(belső) sim mélységében van csatlakozó akkor ez egy szoftveres placebó és ne foglalkozz vele tovább.......... -
citkar
addikt
válasz
Nozy82 #138778 üzenetére
"És nem a memóriakártya helyére kell a másik sim..."
Biztos? Próbáld meg elforgatni, nem tudom, hogy néz ki, de manapság sok telónál a 2. SIM a memóriakártya helyére tehető.
Mondjuk, valahol olyan slotot láttam, ahol külön van (egy tartó a 2 SIM-nek és egy különálló a kártyának), szóval nem tudom. -
nyisziati
veterán
válasz
Nozy82 #130216 üzenetére
Hát a THL nem egy nagy márka, 1,5-2 évesen már sok baja van az enyémnek (is), nem ajánlanám megvételre. Ha mindenképp használtban gondolkodsz, nézz inkább egy márkásabbat kicsit többért, szerintem kevesebb bosszúság fog érni használat közben, ezt látatlanba merem állítani.
-
svgyula
addikt
válasz
Nozy82 #125848 üzenetére
Két lehetőséged van. Keresel egy ugyanilyen telefon tulajt és megsimogatod, hogy szeretnéd a rendszerét lementeni. Természetesen ezt csak egy 1BIT-es engedi meg akinek fogalma sincs a működésről és nyertél!
A másik megkeresed a NAVON cég-etez a márkaképviselet jó pénzért újra rakják a ROM-ot. Esetleg segítség innen vagy innen megpróbálod leszedni. Nagyon figyelj a típusra és az "évjáratra"mert ezekben is cserélgetik az alkatrészeket aztán ROM ide ROM oda sötét kép vagy nyista tapi
esetleg nincs kamara, IMEI stb fogad!
Még egy kérdés recovery van? Vagyis ha nyomod valamelyik hang+power gombot indításkor bejön a recovery?
Egy alapbeállítás is lehet, hogy segítene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Star Trek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bittorrent topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Óra topik
- További aktív témák...
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged