- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Netfone
Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Nozy82 #138790 üzenetére
Azt már próbáltad, hogy ki lehet-e onnan azt a sim helyet törni? Az is lehet, hogy csak a stabilitás miatt hagyták a helyén ha valaki csak 1 simmel használja.
Na meg azért én belenéznék oldalról, hogy egy vagy két sor csatlakozó van? Ha csak a második(belső) sim mélységében van csatlakozó akkor ez egy szoftveres placebó és ne foglalkozz vele tovább.......... -
citkar
addikt
válasz
Nozy82 #138778 üzenetére
"És nem a memóriakártya helyére kell a másik sim..."
Biztos? Próbáld meg elforgatni, nem tudom, hogy néz ki, de manapság sok telónál a 2. SIM a memóriakártya helyére tehető.
Mondjuk, valahol olyan slotot láttam, ahol külön van (egy tartó a 2 SIM-nek és egy különálló a kártyának), szóval nem tudom. -
nyisziati
veterán
válasz
Nozy82 #130216 üzenetére
Hát a THL nem egy nagy márka, 1,5-2 évesen már sok baja van az enyémnek (is), nem ajánlanám megvételre. Ha mindenképp használtban gondolkodsz, nézz inkább egy márkásabbat kicsit többért, szerintem kevesebb bosszúság fog érni használat közben, ezt látatlanba merem állítani.
-
svgyula
addikt
válasz
Nozy82 #125848 üzenetére
Két lehetőséged van. Keresel egy ugyanilyen telefon tulajt és megsimogatod, hogy szeretnéd a rendszerét lementeni. Természetesen ezt csak egy 1BIT-es engedi meg akinek fogalma sincs a működésről és nyertél!
A másik megkeresed a NAVON cég-etez a márkaképviselet jó pénzért újra rakják a ROM-ot. Esetleg segítség innen vagy innen megpróbálod leszedni. Nagyon figyelj a típusra és az "évjáratra"mert ezekben is cserélgetik az alkatrészeket aztán ROM ide ROM oda sötét kép vagy nyista tapi
esetleg nincs kamara, IMEI stb fogad!
Még egy kérdés recovery van? Vagyis ha nyomod valamelyik hang+power gombot indításkor bejön a recovery?
Egy alapbeállítás is lehet, hogy segítene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Rövid videón az új Virtua Fighter játék
- Jön az Ashes of the Singularity 2
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- További aktív témák...
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest