- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mlaci01
tag
válasz
Blackmirror #27197 üzenetére
Szia !
Csak azt a tanácsot tudom adni, menekülj, felejtsd el !!!!!!
Nekem kettővel is volt dolgom, mindkettőt 3x cserélték.
Ezután nem kis harc árán tudtam csak visszaszerezni a pénzemet.
A szervízvezető (ő az atab-os) arrogáns pökhendi, nem ért a telefonhoz.
Egyszóval sz.r készülék, minősíthetetlen, nem létező support.
Az atab5 topicban pár részletet leírtam, ha érdekel nézd meg. -
b0bcat
addikt
válasz
Pedig saját topikjai is vannak.
Ha nem félsz a kinti rendeléstől, akkor hasonló árban jobb telefont tudsz berendelni, de annak persze nem lesz magyar garija.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Blackmirror #27204 üzenetére
Az érintő felület 2/3 ad elszáll (gondolok kinek mennyi), azaz nem érzékeli az érintést.
Nem a felbontásra gondolok, nem vagyok fHD fetisiszta xD ...azzal nincs is baj. A színei elég haloványak és a betekintési szöge sen acélos (nekem is csak tft van, de annak jobb). Egy IPS huawei sokkal jobb (még enyémnél is amúgy, félreértés ne essék). Aksi a tulajának (kis nyomogatás, de ő inkább telefonnak használja) 2 nap vagy több...szal sztem jónak mondható.
(#27206) apeelme
Na persze, ez sincs kőbe vésve, ahogy írtam is, csak a régi g300amból indulok, amiben 512 volt( 390 valójában) és böngésző mellett bmit megnyitottam (gmail, bmi) már zárta is be, és ez elég bosszantó vt... vt hogy menet közben navit zárta be, mert elfogyott a memória (persze ott inkább készülés optimalizálatlanság a fő ok, de én sztem 1GB ma mán kell/nem árt
).
-
Peaceliker
addikt
válasz
Hallottam olyat, hogy soknak van baja a kijelzővel és support csapnivaló...aztán, hogy ez igaz-e, nem tudom. Munkatársam egy hónapja használja gond nélkül. Működése gördülékeny, multitasking nyilván felejtés a RAM miatt, de ez talán elviselhető. Kijelző olyan alsó-közép minőségű, mint színei, mint betekintési szöge. Anyaghasználat is inkább gagyi, mint jó, de nem vészes. Szóval olyan, amennyibe kerül, de ha embernek nincsenek nagy igényei bevállalható sztem, de ha bevállalod a külföldi rendelést ennél jobbat kapsz ennyiért az tuti. De sebessége tényleg meglepően jó
Amit írok, azt egy óra tapi, használat után mondom, szal nem kell készpénznek venni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- AI tervezheti az Apple chipeket
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- OLED TV topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged